Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Успіх написав:Якщо б ОВДП були б такі доступні/зручні/прості, як депозити - то і я, і всі інші депозитчики - просто б хлинули в ОВДП, замість депо!
ДІЯфобія?
Там різниця з депо плюс пару відсотків річних. Але депо тримісячні а овдп від півроку, і якщо мій склероз не підводить треба щорічно подавати декларації - зайвий клопіт
Як подати податкову декларацію про інвестування в ОВДП Оскільки облігації є цінним папером, то при проведенні операцій з ними фізичні особи повинні подавати податкову декларацію, а саме Додаток Ф1. Подати податкову декларацію самостійно досить просто в електронному кабінеті на сайті https://cabinet.sfs.gov.ua.
Успіх написав:Якщо б ОВДП були б такі доступні/зручні/прості, як депозити - то і я, і всі інші депозитчики - просто б хлинули в ОВДП, замість депо!
ДІЯфобія?
Там різниця з депо плюс пару відсотків річних. Але депо тримісячні а овдп від півроку, і якщо мій склероз не підводить треба щорічно подавати декларації - зайвий клопіт
Декларацію подавати за ОВДП не потрібно, якщо не маєте інших причин для подання декларації Багато брокерів викупають достроково з невеликим дисконтом, тобто виходить аналог розривного депозиту
asti написав:Аваль тоже пока не играет в быструю; только депо на 3 месяца но 37,43, что на фоне всяких Аккордов по 37,39 весьма неплохо учитывая то, что Райф отдает в основном синими))
так понятно, что 200К по 37,39 на 3 мес в Аккорд теперь и не понесут, по крайней мере, в тех былых количествах. Перегнули они с таким курсом, маркетолухи.
asti написав:Аваль тоже пока не играет в быструю; только депо на 3 месяца но 37,43, что на фоне всяких Аккордов по 37,39 весьма неплохо учитывая то, что Райф отдает в основном синими))
так понятно, что 200К по 37,39 на 3 мес в Аккорд теперь и не понесут, по крайней мере, в тех былых количествах. Перегнули они с таким курсом, маркетолухи.
Аваль працює з кацапами. А хто яким мотлохом буде видавати через три місяці невідомо. Акорд вже зараз мотлох, приват та укргаз - 1996 only
sergey_sryvkin написав:Аваль працює з кацапами. А хто яким мотлохом буде видавати через три місяці невідомо. Акорд вже зараз мотлох, приват та укргаз - 1996 only
аваль дает норм деньги а не мотлох. насчет аккорда не согласен, зависит от отделения, во всяком случае мне давали 2006 и без штампов. Приват - надо поездить чтоб найти бумажки в хорошем состоянии, опять же в одном отделении жуткий мотлох, в другом бывают находятся норм
Аваль интересен у кого один паёк в пол года. У них 400тыс. без финомена заявлено в мес., а оказывается могут через 4 мес. потребовать дэку. А вообще грн. дело интересней и прибыльней оказалось. Да и сейчас ещё 18-19% то лучше в грн., а потом есть отходы или карусель или 50тыс. Как показал опыт с марта, то тогда был курс в среднем 37,70 и сейчас тот же самый. грн., дело приносит больше дохода, чем карусель и можно прыгать сейчас в 50 тыс.
Думаю, значною мірою завдяки цьому персонажу і з'явилася проблема зі старими/новими доларами!
чомусь я думаю що ті хто за конверт депо відповідає в банках також моніторять табличку. а що - зручно слідкувати за конкурентами. спільнота швидко сама для них оновлює інфу.
А що ж як ходять по банкам ,,колєги,, і відкритим текстом кажуть. ,,А вот в таблице клуба 100 так то написано за условия конвертдепо,,. В Альянсі бачив такого. Так і хтілось сказать ,,здравствуй брат Коля,, Что ж ти...
sens написав:військові військовим ОВДП не довіряють? Самому собі не довіряю
Тут зовсім не в довірі справа, а в доступності/зручності самого продукту! Якщо б ОВДП були б такі доступні/зручні/прості, як депозити - то і я, і всі інші депозитчики - просто б хлинули в ОВДП, замість депо!
А так, особисто я - вже і так придивлявся до ОВДП і сяк - ну не зручні/заплутані... - не подобаються вони мені своєю НЕпростотою!(відносно простоти депозитів)