Не знаю, але поховання сьогодні в 16-00

Пишуть, що його літак вчора ввечері прилетів з москви до Грозного.
|
|
![]() Не знаю, але поховання сьогодні в 16-00 ![]() Пишуть, що його літак вчора ввечері прилетів з москви до Грозного. Востаннє редагувалось fler в Пон 18 вер, 2023 10:03, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на Українуfler, ссылка канала/группы нерабочая.
![]() и чему ты радуешься? нагребут людей которые при 1м же обстреле разбегутся. ты ж понимаешь ухылянты не от большого героизма.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуПо ВОСам. В принципі, людей з ВОСами переважно вже мобілізували, тому на ВОС пофіг. По повісткам KPI доволі низький. Знайти потрібну людину(а це можна тільки за місцем проживання), якщо вона ховається - проблематично. По тих повістках, що на блокпостах чи на вулицях з поліцією - приходили як правило кілька процентів людей. З того, що я бачив навесні, старалисяся набрати все таки по повісткам. Але в мене на день відправки бракувало кілька чоловік, то їх реально хапнули на вулицях десь до 12, пройшли ВЛК, тим же днем виписали мобілізаційне розпорядження і ввечері всі дружно їхали в навчальний центр. Їх навіть не випускали з ТЦК Але на той момент таких було меншість. ![]() А я цілий рік повторював - "Люди на фронті - НЕ роботи!!!"А ти ж розумієш, що солдати, які вже 1,5р. на фронті - реально втомлені(як фізично, так більше і морально!) і такі солдати далеко не будуть поступатись своїм КПД/КРІ новонабраним ухилянтам? Як тут один писав, що солдатам тепер вже пох, хто їх підмінить - чи діабетик, чи туберкульозник... - НЕ треба було до цього доводити, а раніше (або накрайняк цього місяця) прийняти закон по ЧІТКІ терміни мобілізації!!! ЧІТКІ ПРАВИЛА ГРИ! ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуКадирову пробували пересадити нирку, але вона не прижилась: ексклюзивні дані про стан глави Чечні
Очільнику Чечні Рамзану Кадирову зробили операцію з пересадки нирки, однак орган не прижився. Поплічник російського диктатора Володимира Путіна досі перебуває в критичному стані. Про це OBOZREVATEL стало відомо із власних джерел у чеченській діаспорі. Зазначається, що Кадиров наразі перебуває в одному з московських медзакладів. Планується повторна операція з трансплантації. Періодично очільник Чечні приходить у свідомість – тоді до нього з'їжджаються соратники, щоб розділити владу між наступниками. Нагадаємо, раніше в ГУР повідомили, що стан здоров'я глави Чеченської Республіки Рамзана Кадирова значно погіршився. Перед цим він уже кілька днів перебував у комі. Наголошувалося, що літаком його доставляли до Москви, але там лікарі нічим не змогли допомогти, після чого Кадирова повернули знову до Чечні. Далі його планували перевезти на лікування за кордон, найімовірніше, до ОАЕ. В ISW зазначили, що тривале занепокоєння станом Кадирова в інформаційному просторі вказує на залежність російського диктатора Володимира Путіна від Кадирова щодо збереження стабільності в Чечні. Ватажок Кремля боїться дестабілізації кадировського режиму в Чеченській Республіці. Аналітики ISW упевнені, що дестабілізація режиму Кадирова в Чечні стане серйозним ударом по путінському режиму. Це частково пов'язано з тим, що встановлення режиму в Чечні через жорстоку та криваву війну відіграло важливу роль у ранній популярності Путіна в Росії. Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше в Чечні за загадкових обставин зник ексміністр охорони здоров'я республіки, особистий лікар Рамзана Кадирова Ельхан Сулейманов. За даними російських журналістів, онколог за спеціалізацією Сулейманов потрапив під підозру в нібито отруєнні голови Чечні, після чого в жовтні 2022 року він безслідно зник. Востаннє редагувалось GALeon в Пон 18 вер, 2023 10:52, всього редагувалось 2 разів.
![]() Отак от
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|