|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 20 вер, 2023 13:52
Hotab написав:_Mykola_ , Якщо такі дії будуть толеруватися і виправдовуватися
А де і ким вони толерується? Там трохи БобЮа різкуватий, готовий стріляти в ухилянтів, але у нього своє наболіле. А так то нема толерантності. Зате є прекрасна толерантність до пловців через Тису, до «дєло потірялось», до липової інвалідності, до «хай краще виборці опзж (слуг народу, не важливо) , хай якась окрема багатотисячна соціальна група (прокурори, поліцейські, депутати селищних і райрад, тощо) а потім може і зєбра вже (ні!, не буде там ніколи Зєбра, поки рахунки не заблокують) ) .. Тут всіх все влаштовує, нема порушень.
Виправданням... це роблять тому що вони раніше... Це перший крок до прирівнювання дій агресора до дій жертви, найближча аналогія "згвалтували, тому що була в короткій спідниці, сама винна!". Або ближче до фінансового форуму і трошки складніше, по принципу Гетьманцева та податкової: ФОПи це злочинці, які ухиляються від сплати податків (оптимізатори і ухилянти від сплати податків), хоча їх діяльність йде у відповідності до діючого законодавства. НЕ подобається як карається те чи інше порушення - приймайте закони, а не займайтеся судами лінча у вигляді кожного окремого копа, або співробітника ТЦК. Европейський вектор це про дотримання законів.
-
_Mykola_
-
-
- Подякував: 689 раз.
- Подякували: 726 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 20 вер, 2023 14:09
Zebra написав: hume написав:Чисто психологически этим видео боевой боров просто увеличил число ухилянтов до небес + окончательно уронил и так хромающую репутацию работников ТЦК.
Чисто психологически, теперь всем кто убегает должно быть понятно, что настучат по голове.
Чисто психологічно треба розуміти, що з п'яти один подібне проковтне, а два потім повернуться, вже інші. Свавілля нічим позитивним не закінчувалося.
-
копейка
-
-
- Подякував: 428 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 20 вер, 2023 14:28
hume написав: Hotab написав:hume , ну если такой грамотный, пошел бы научил воевать!! Почему-почему? Так надо, почему.. Аэродром используется для подскока. То что не спрятали никакой сеткой - это другой вопрос. И никакие миг-29 не на вес золота. На вес у нас су-24, носители Штормов. А миг-29 бестолковое дерьмо на сегодня. Кое-как в полсили (через слабую РЛС) используют ХАРМ . Ото и все. И их у нас больше, чем на начало войны было. Если что, я не в курсе, правда это или нет (про удар бпла). Но ситуация о его нахождении там вполне объяснимая.
Всё, вопрос закрыт. Ты всё доступно объяснил - если это бестолковое дерьмо наверное поэтому и не накрыли сеткой. Может по этой же причине орковский бпла зала спокойно наяривает круги вокруг аэродрома и корректирует.
годен з паном Хотабом, що міг - слабенький на сьогодні, але харми і ждами пуляє, і на тому подяка. але сумніваюсь, що в 70 км від фронту будут ставити робочий аппарат, куди добивають всякі рсзо типу торнадо, плюс від далеченько від ввп стоїть, шось мені здається, що то "покійник" - корпус із випротрошеним нутром. а ось збільшена дальність ланцета - це факт, і доволі прискорбний
-
trololo
-
-
- Подякував: 2691 раз.
- Подякували: 1423 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 20 вер, 2023 14:37
pesikot написав: GALeon написав:Іран попереджав що якщо Азербайджан почне операцію, то втрутитися у війну на боці Вірменії.
Иран - мусульмане, Азербайджан - мусульмане, Армения - християнство, в часті католиків Армения проводила учения совместно с США, Иран против США Мені просто цікаво, як Іран можен бути на стороні Вірменії
там складніше. По-перше, Іран - мусульмане-шііти, Туреччина - суніти. До того ж населення Ірану це десь 60% перси, а азербайджанці - десь 20-30%. і дехто в Азербайджані натякає, що непогано б поєднати Північний та Південний Азербайджани - як вам такий поворот? тому Вірменія як противага Азербайджану та Туреччині - чом би й ні... й по вірі вони не католики, в них свою окрема церква. як на мене ближче до православ'я.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 772 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Сер 20 вер, 2023 14:40
GALeon написав:   ІРАН ВСТУПАЄ У ВІЙНУ? 31-а піхотна дивізія "Ашура" КВІР Ірану, дислокована в Тебрізі, приведена в бойову готовність. Також повідомляється що Шойгу терміново вилетів у Тегеран (столиця Ірану). Іран попереджав що якщо Азербайджан почне операцію, то втрутитися у війну на боці Вірменії. Іранськи БПЛА розвідники вже повним ходом кружляють над Карабахом
Аятолла Али Хаменеи – по происхождению азербайджанец Сильный Азербайджан - предпосылка к развалу Ирана. В Иране около 30 млн азербайджанцев
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2344 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Сер 20 вер, 2023 14:40
Шедший в Украину сухогруз подорвался в Чёрном море
Взрыв на судне «Сеама» произошёл сегодня утром в 16 морских милях от румынского порта Сулина на месте впадения Дуная в Чёрное море. Сухогруз под флагом Того перевозил груз цемента из Турции в украинский порт Измаиле. В результате взрыва затоплено машинное отделение.
Двенадцать моряков эвакуировали. Общее мнение экипажа судна, - что причиной взрыва могла стать морская мина. Официальных данных о причинах взрыва пока нет.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 20 вер, 2023 15:26
ЛАД написав:Управлять дронами? Это несколько другое. Хороший разработчик может плохо управлять. А если в армии он будет заниматься теми же разработками, то зачем призывать?
Щоб не було відмовок у декого в стилі: чому я маю воювати, коли купа "блатних" під бронею. Всі так всі і ніяких виключень-країна у нас одна, права і обов'язки типу теж.
-
drevlyanin
-
-
- Подякував: 514 раз.
- Подякували: 519 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 20 вер, 2023 15:40
trololo , плюс від далеченько від ввп стоїть, шось мені здається, що то "покійник" - корпус із випротрошеним нутром. а ось збільшена дальність ланцета - це факт, і доволі прискорбний
І макети, і «гроби» (повністю списаний літак /вертоліт) всюди по аеродромам розкидані. Їх навіть переміщують)) Може і там так. Може бути і таке. Але і перебування далеко від ВВП теж не показник. Мені цікаво, чим як і хто управляє Ланцетом на такій відстані. Питання ж не в можливостях ланцета долетіти, а в сигналах управління. 2 Микола: таке враження що ви сам з собою. Покажіть, де я виправдовую побиття, бо ухилянт першим пішов на порушення ? Хоч раз хоч десь. Я запитую: звідки толерантність до ухилянтів (якщо вже таке справедливе негативне ставлення до злочинних дій ТЦК)? Нема? Чому?
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2445 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Сер 20 вер, 2023 17:18
Hotab написав:Мені цікаво, чим як і хто управляє Ланцетом на такій відстані.
здається там той дрон розвідник виступає ретранлятором
-
trololo
-
-
- Подякував: 2691 раз.
- Подякували: 1423 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 20 вер, 2023 17:47
budivelnik , тис більше що проблеми з емігрантами в Україні не спостерігалось і до війни, то чому вона має зʼявитись тепер. У мене в екіпажі літає борттехнік індус. Має намір залишитись в Україні , купити житло. Так таких ще пошукати серед українців: не вживає, молиться, знає авіатехніку на відмінно, педант в роботі (з такими завжди приємно працювати, хоча інколи його невміння відійти від алгоритму бісить). Кацапів ненавидить. здається там той дрон розвідник виступає ретранлятором
А він за 70 км від фронту де бере сигнал? Невже розвіддрони зараз літають так глибоко?
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 20 вер, 2023 17:50, всього редагувалось 2 разів.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2445 раз.
-
-
Профіль
-
-
3