Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 51125113511451155116 ... 14650>
Повідомлення Додано: Сер 20 вер, 2023 13:52

Hotab написав:_Mykola_ ,

Якщо такі дії будуть толеруватися і виправдовуватися

А де і ким вони толерується?
Там трохи БобЮа різкуватий, готовий стріляти в ухилянтів, але у нього своє наболіле. А так то нема толерантності.
Зате є прекрасна толерантність до пловців через Тису, до «дєло потірялось», до липової інвалідності, до «хай краще виборці опзж (слуг народу, не важливо) , хай якась окрема багатотисячна соціальна група (прокурори, поліцейські, депутати селищних і райрад, тощо) а потім може і зєбра вже (ні!, не буде там ніколи Зєбра, поки рахунки не заблокують) ) .. Тут всіх все влаштовує, нема порушень.

Виправданням... це роблять тому що вони раніше...
Це перший крок до прирівнювання дій агресора до дій жертви, найближча аналогія "згвалтували, тому що була в короткій спідниці, сама винна!".
Або ближче до фінансового форуму і трошки складніше, по принципу Гетьманцева та податкової: ФОПи це злочинці, які ухиляються від сплати податків (оптимізатори і ухилянти від сплати податків), хоча їх діяльність йде у відповідності до діючого законодавства.

НЕ подобається як карається те чи інше порушення - приймайте закони, а не займайтеся судами лінча у вигляді кожного окремого копа, або співробітника ТЦК.

Европейський вектор це про дотримання законів.
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 вер, 2023 14:09

Zebra написав:
  hume написав:Чисто психологически этим видео боевой боров просто увеличил число ухилянтов до небес + окончательно уронил и так хромающую репутацию работников ТЦК.

Чисто психологически, теперь всем кто убегает должно быть понятно, что настучат по голове.

Чисто психологічно треба розуміти, що з п'яти один подібне проковтне, а два потім повернуться, вже інші. Свавілля нічим позитивним не закінчувалося.
копейка

Подякував: 428 раз.
Подякували: 112 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 вер, 2023 14:28

hume написав:
  Hotab написав:hume , ну если такой грамотный, пошел бы научил воевать!! Почему-почему?
Так надо, почему..
Аэродром используется для подскока.
То что не спрятали никакой сеткой - это другой вопрос.
И никакие миг-29 не на вес золота. На вес у нас су-24, носители Штормов. А миг-29 бестолковое дерьмо на сегодня. Кое-как в полсили (через слабую РЛС) используют ХАРМ . Ото и все. И их у нас больше, чем на начало войны было.
Если что, я не в курсе, правда это или нет (про удар бпла). Но ситуация о его нахождении там вполне объяснимая.

Всё, вопрос закрыт. Ты всё доступно объяснил - если это бестолковое дерьмо наверное поэтому и не накрыли сеткой. Может по этой же причине орковский бпла зала спокойно наяривает круги вокруг аэродрома и корректирует.

годен з паном Хотабом, що міг - слабенький на сьогодні, але харми і ждами пуляє, і на тому подяка. але сумніваюсь, що в 70 км від фронту будут ставити робочий аппарат, куди добивають всякі рсзо типу торнадо, плюс від далеченько від ввп стоїть, шось мені здається, що то "покійник" - корпус із випротрошеним нутром. а ось збільшена дальність ланцета - це факт, і доволі прискорбний
trololo

Подякував: 2691 раз.
Подякували: 1423 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 20 вер, 2023 14:37

pesikot написав:
  GALeon написав:Іран попереджав що якщо Азербайджан почне операцію, то втрутитися у війну на боці Вірменії.

Иран - мусульмане, Азербайджан - мусульмане, Армения - християнство, в часті католиків

Армения проводила учения совместно с США, Иран против США

Мені просто цікаво, як Іран можен бути на стороні Вірменії

там складніше. По-перше, Іран - мусульмане-шііти, Туреччина - суніти. До того ж населення Ірану це десь 60% перси, а азербайджанці - десь 20-30%.

і дехто в Азербайджані натякає, що непогано б поєднати Північний та Південний Азербайджани - як вам такий поворот? :D
тому Вірменія як противага Азербайджану та Туреччині - чом би й ні...

й по вірі вони не католики, в них свою окрема церква. як на мене ближче до православ'я.
Shaman

Подякував: 772 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Сер 20 вер, 2023 14:40

GALeon написав:ІРАН ВСТУПАЄ У ВІЙНУ?

31-а піхотна дивізія "Ашура" КВІР Ірану, дислокована в Тебрізі, приведена в бойову готовність.

Також повідомляється що Шойгу терміново вилетів у Тегеран (столиця Ірану).

Іран попереджав що якщо Азербайджан почне операцію, то втрутитися у війну на боці Вірменії.

Іранськи БПЛА розвідники вже повним ходом кружляють над Карабахом

Аятолла Али Хаменеи – по происхождению азербайджанец
Сильный Азербайджан - предпосылка к развалу Ирана.
В Иране около 30 млн азербайджанцев
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2344 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Сер 20 вер, 2023 14:40

Шедший в Украину сухогруз подорвался в Чёрном море

Взрыв на судне «Сеама» произошёл сегодня утром в 16 морских милях от румынского порта Сулина на месте впадения Дуная в Чёрное море. Сухогруз под флагом Того перевозил груз цемента из Турции в украинский порт Измаиле. В результате взрыва затоплено машинное отделение.

Двенадцать моряков эвакуировали. Общее мнение экипажа судна, - что причиной взрыва могла стать морская мина. Официальных данных о причинах взрыва пока нет.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 20 вер, 2023 15:26

ЛАД написав:Управлять дронами?
Это несколько другое. Хороший разработчик может плохо управлять.
А если в армии он будет заниматься теми же разработками, то зачем призывать?

Щоб не було відмовок у декого в стилі: чому я маю воювати, коли купа "блатних" під бронею. Всі так всі і ніяких виключень-країна у нас одна, права і обов'язки типу теж.
drevlyanin

Подякував: 514 раз.
Подякували: 519 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 вер, 2023 15:40

trololo ,

плюс від далеченько від ввп стоїть, шось мені здається, що то "покійник" - корпус із випротрошеним нутром. а ось збільшена дальність ланцета - це факт, і доволі прискорбний

І макети, і «гроби» (повністю списаний літак /вертоліт) всюди по аеродромам розкидані. Їх навіть переміщують)) Може і там так.
Може бути і таке.
Але і перебування далеко від ВВП теж не показник.
Мені цікаво, чим як і хто управляє Ланцетом на такій відстані. Питання ж не в можливостях ланцета долетіти, а в сигналах управління.

2 Микола: таке враження що ви сам з собою.
Покажіть, де я виправдовую побиття, бо ухилянт першим пішов на порушення ? Хоч раз хоч десь.

Я запитую: звідки толерантність до ухилянтів (якщо вже таке справедливе негативне ставлення до злочинних дій ТЦК)?
Нема?
Чому?
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2445 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Сер 20 вер, 2023 17:18

Hotab написав:Мені цікаво, чим як і хто управляє Ланцетом на такій відстані.

здається там той дрон розвідник виступає ретранлятором
trololo

Подякував: 2691 раз.
Подякували: 1423 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 20 вер, 2023 17:47

budivelnik , тис більше що проблеми з емігрантами в Україні не спостерігалось і до війни, то чому вона має зʼявитись тепер.
У мене в екіпажі літає борттехнік індус. Має намір залишитись в Україні , купити житло.
Так таких ще пошукати серед українців: не вживає, молиться, знає авіатехніку на відмінно, педант в роботі (з такими завжди приємно працювати, хоча інколи його невміння відійти від алгоритму бісить). Кацапів ненавидить.

здається там той дрон розвідник виступає ретранлятором

А він за 70 км від фронту де бере сигнал? Невже розвіддрони зараз літають так глибоко?
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 20 вер, 2023 17:50, всього редагувалось 2 разів.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2445 раз.

Профіль

3
3
2
  #<1 ... 51125113511451155116 ... 14650>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти