Навіщо квартирантам дорогий ремонт??? Чим простіше, тим краще.
Приятель багато років здає квартиру, в якій ремонт робився 20-25 років назад. Він там не з,являється вже 10 років.

|
|
![]() Ремонт під оренду - це і є "відбити гроші за реалістичний термін".
![]() Навіщо квартирантам дорогий ремонт??? Чим простіше, тим краще. Приятель багато років здає квартиру, в якій ремонт робився 20-25 років назад. Він там не з,являється вже 10 років. ![]() ![]() Востаннє редагувалось Frant в П'ят 22 вер, 2023 09:32, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?Бо то сегмент "до 300 долярів"
![]() ![]() Аякже! "Королево Антуанета, у народа немає що їсти, немає хліба! Королева у відповідь: "Нехай їдять тортики!"" Фейслес, а ви при необхідності - не могли би жити в квартирі сегмента "до 300 дол"? Корона заважає, так? ![]() Місцеві рили чомусь не розказують, які простої і яка окупність квартир в преміальному секторі. Тим більше, в час війни. Орендні ціни в доларах впали в 1,5 рази, як мінімум. Далі буде - ще не кінець війни. І кожна друга гривня в бюджеті - від Америки та ЄС. Тільки допомога зменшиться - курс гривни до 100 за долар, і укро-економіка получає під дих. До речі, зрошувальне землеробство - вже відновили? Сталелитейний завод в Маріуполі - відбили? ![]() Поки що рівень життя у нас на 50% з чужих ![]() До рівноваги і життя з власної економіки - ще далеко. Ну, -6 млн біженців з України ![]() ![]() согласен. плиточники постоянно бегали по всему яр граду по доделкам. если хочешь качество, прийдётся стать прорабом самому
я смотрю все жёны одинаковы. моя тоже носится с краской Востаннє редагувалось Бетон в П'ят 22 вер, 2023 09:50, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?Я сам довго жив в "сегменті до 300 долярів", але ж не верзу нісенітниці, як ви, нащо ремонти за 20куо. Це ж вам невтямки, що існують інші сегменти ![]() Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?не дворяне. просто купить квартиру за 250 куе и зажлобить больше на 10 тыщ на современный ремонт - с перспективой продажи, неразумно. никто не делает излишеств. не покупает плитку по 100$ м2. я купил дешёвую испанию - реплику миража. например магнитные треки - китай. но скрытый плинтус это недорого на самом деле вообще. это просто удобно. он не торчит.
никто не покупет итальянскую мебель. всё с вияра. я даже не потяну паркет. виниловый пол, кстати китай ![]()
Я лише акцентую увагу на тому, що вартість робіт відносно інших речей зростає і буде зростати. А з приводу поліпропіленових труб - паяння труб робота - не складна. Складна робота - це робота з будівельними сумішами. А у водопроводах проектування, штробління, фіксація, зашпакльовування труб це 90%, і лише 10% це пайка труб, або збірка зшитого поліпропілену чи металопласту. ![]() В хрущах "па300 долларов" я тоже жил с 2004 по 2011 . Во Львове это даже не хрущ был, а что то постарше, ещё довоенное. Но чтоб на улицу в туалет думал-думал, нет не помню. Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 22 вер, 2023 14:23, всього редагувалось 2 разів.
![]() Я багато чого вмію. І головою можу працювати, і руками. І математику знаю, і фізику, і хімію, ще багато чого. ![]() На відміну від деяких невігласів, які нічого не знають і нічого не вміють. Лише щоки надувають. Які для ремонту розетки викликають електрика, а для заміни гумової прокладки в крані - сантехніка. ![]() Востаннє редагувалось Frant в П'ят 22 вер, 2023 11:30, всього редагувалось 2 разів.
![]()
я знімав ліжко-місце в районі Ленінградської площі (далі тільки ДРВЗ) за $75, я кручє!
|
|