При мінус 7, дуже важко бути 20 ойро за час. Тому що, він не бачить
У него "отслоєние сетчатки"
А ИТ - это смотреть в монитор. С отслоением сетчатки, постоянно смотреть - это не возможно
|
|
![]() The_Rebel
Полностью с вами согласен, что жизнь yanyura не стоит жизни даже одного солдата ЗСУ, yanyura свою жизнь уже прожил, а тому еще жить и жить. Но почему надо освобождать временно оккупированные территории подробно написал в ответе Игорь Алексеевич Напад росії і білорусі на Україну ![]()
Власне, гарна ідея. Потрібен реєстр з оцінкою всієї власності людини. І з податками за все життя. І витрати людини на поліцію, війну -- нормувати до власності. От, припустімо, що воювати коштує Україні 40млрд$ на рік. І є 40млн насення. Всього по 1тис$ на рік на особу. Тьфу... Але копнімо глибше. Якщо якийсь пенс живе у квартирі за 5тис$ (були такі в Бориславі пару років тому). То це ж трясця 20%! І не існує, мабуть, дешевших, аби переїхати. А у деяких квартири по 100тис$. Чи депозити-овдп. Якого чорта вони мають відбутись лише 1% ?!? Тобто, є міцне відчуття, що вклад кожного і в податки, і на війну має бути відповідним його активам. В Україні. Які можуть бути втрачені. А не так як зараз на cost.ua, коли вони просто узяли податки із зарплати і порозсипали їх по статтях бюджету. Або, напр., власник ювелірної крамниці і володар бідної квартири -- їхні витрати на поліц.захист у країні мають бути цілковито різні. І якщо люди працювали в однакових умовах, платили однакові податки, то найкращий баланс у алкоголіків. ![]() Вони все пропивали. У них нема активів. Крім занюханої квартири. Державі майже не треба тратитись на захист активів, яких майже нема... Та й у шопоголіків -- все вже давно пішло на смітник. Але трясця, я майже не бачу у війську лендлордів і фанатів банк.ренти. Я бачу (вже після перших місяців) алкоголіків і шопоголіків... А рік тому, коли з`явились конвертдепо, то здається лише один з десятків тямив, що то і де то. І наразі я дуже не розумію, чому я вже аж вшестеро перевищив свій строк у війську (бо мало бути всього 3міс раз на 8 років). Чому алкоголіки й шопоголіки -- так само вже вшестеро (навіть якщо вони і працювали на шабашках та ін. неофіц.видах праці). Чи може це розплата багатьом з них за заробітки за кордоном і несплату податків в Україні...? Тобто, аби мірятись податками -- треба ще і активи, які ними захищені. Треба коеф. “Активи/Податки”. І в кого більше -- той і більше винен країні за захист, за дороги і т.п. Причому, “Податки” -- і справді треба зменшувати на суму вже отриманих послуг... От я маю протокол розрах.пенс із сайту ПФУ. Жаль, що у форматі pdf. Але податки вирахувати можливо. Також вже 11 років записую щомісячну інфляцію в таблицю. Але треба за 20. Купа роботи... А краще -- якби держава і справді трошки вклалась у розробку додаткової кнопки десь на своїх сайтах: 1) “показати всі податки, грв / показати з індексацією інфляції, грв” 2) “показати всі отримані держ.послуги, грв /...” 1) -- взагалі не складно має бути. 2) -- пенсії тата і мами вони ж знають, школа, універ, лікарняні? що ще? 3) а власні активи людина повинна знати сама, особливо ціну квартири, бо там чорт ногу зломле... І кожному причепити цей Коеф. Бо я би не проти знати хто мені забороняє колупатись в носі, стріляти в диверсантів, піти додому вже хоч би після 19міс у війську... Бо якщо це будуть особи з Коеф. близьким до нескінченності (винні державі як “земля колгоспу” -- податків нуль, активів під захистом неміряно...) -- то це ж WTF ??? ![]() Це трохи і страшнувато (от як в Китаї соц.рейтинг). Але, мабуть таки, і потрібно? Востаннє редагувалось Bobua в Суб 23 вер, 2023 20:00, всього редагувалось 1 раз.
![]() flyman ,
Муха, ти якщо недалекий, то краще не пиши нічого. Відмінністю військового, він же комбатант (а отже і військовополоненого) від терориста в тому, що військовий є членом ЗС держави, має однострій, погони і відкрито носить зброю. Терорист маскується під цивільного, ховає зброю і дістає її лише для нападу. Межа між тероризмлм і військовою хитрістю нечітка, але вона є. Кацапи, що прийшли на нашу землю, класичні комбатанти. Не терористи. Ти якщо баран, навіщо умнічаєш? ![]()
В цьому я з Вами також згоден - що про ніякий "договір про ненапад" з росією навіть думки не може бути. Я виходжу з таких аксіом (для мене) та реалій: 1) Україна може бути в безпеці тільки в НАТО. І справа навіть не в тому, що за нас впряжуться воювати англо-сакси/поляки і тп. Можна глянути на Польшу, скільки і яку зброю дають (продають) їй, а скільки нам. Ми не будемо випрошувати Ф16, а зможемо купити Ф35 і багато чого іншого. Так само кооперуватися по виробництву з державами НАТО. 2) НАТО чітко сказало, що не прийме Україну, доки у нас є війна; 3) Якщо не видно перспектив швидкого визволення територій - я вважаю можливим такий компроміс (як приклад, може буде багато інших варіацій): тимчасова відмова від окупованих територій та вступ в НАТО контрольованою частиною. Так, нас змусять це зробити - відмовитися від територій. Розумію, що цей пункт багатьох не влаштує. А можливо і росію не дотиснуть до погодження на цей компроміс (шантажем та погрозами посилити нашу пітримку та обіцянками прибрати санкції у разі погодження) - тоді взагалі нема про що говорити. Але я думаю, її мали б дотиснути за бажання США. 4) Якщо вступимо в НАТО (та ЄС) - то ніщо не завадить наступній владі об'явити (пожертвувати як козлами відпущення) теперішню владу зрадниками і денонсувати підписану відмову від територій з Росією. Ну і Україна в НАТО/ЄС - це вже буде іншої ваги країна, яка буде за будь-якої нагоди пакостити росії (як окремо, так і як частина ЄС та НАТО), що рано чи пізно змусить якусь їх владу віддати нам як чемодан без ручки Донбас, а можливо й Крим. ![]() Востаннє редагувалось Wirująświatła в Суб 23 вер, 2023 21:15, всього редагувалось 1 раз.
![]() Є речі , які Ви ніколи не робили - а тому розбираєтесь в них погано... Одна з таких речей - вартість адміністрування чогось.... Чим більше і точніше Ви хочете щось порахувати/розподілити - тим дорожче це буде коштувати. Частенько ця вартість коштує більше ніж те що пробують проконтролювати. Тому ідея все враховувати - брєд,який потрібно забути. Простий приклад Сусіди посварились і один другому врізав у вухо і той кому врізали(навіть коли він був зачинщиком швиденько біжить в лікарню і знімає побої..побої зникають за тиждень - папірець залишається.... відкривається кримінальна справа ( тиждень слідчий викликає то одного то другого і пише море протоколів, що при зарплаті слідчого 20000 місяць=5000) потім справа передається в суд де судья витрачає три години ( при зарплаті в 600 грн/година) , в присутності представників прокуратури (200 грн /година) виносить рішення про адмінштраф у 850-1700 грн(не факт що реально винуватому) Витратили 8000 грн платників податків - отримали 1700 грн компенсацій Комусь потрібне таке правосуддя? Але вернемось до теми Є людина, ця людина щось заробляє, з заробленого щось платить у вигляді прямих податків( це ПДФО і ЄСВ )- це просто і вже є, і навіть відсотковий дохід по депозитам також обкладається ПДФО(включаючи кешбек по карточкам) Держава на цю людину витрачає якусь конкретну суму (освіта+медицина+охорона) в рахунок податків - це також просто і вже відомо Одну частину в плюс, другу в мінус і отримали баланс Тепер є додаткові витрати людини, які вона оплачує окремо купив машину - 5% в пенсійний, купив житло - 1%; мита+1% пенсійний Цю частинку також в плюс... Тепер є акциз по горілці чи бензину - цю частину в плюс Державі, з якої Держава фінансує те що ми не хочемо уточнювати Тепер є ПДВ - цю частину в плюс власника бізнесу.. Мотивація проста Якщо не буде заводу по виробництву...пофік чого - ПДВ з цих товарів Ви точно не отримаєте. Якось же треба компенсувати вкладення, адже якщо в мене є 5 млн...то я 30 років заробляв по 0,17млн в рік більше ніж витрачав...а міг і пропити. маєш надлишкове майно(земля,житло) - також є сталі витрати По охороні Є непрямі затрати на збереження активів..не завжди це охорона Може чули про таке як страховка? Тому багатий сам себе заключаючи угоду з страховою - таким чином навіщо враховувати розміри власності? По алконавту якому нічого втрачати Як правило чим примітивніша праця тим більше людей її можуть виконувати...але проблема за таку примітивну працю - платять мало. У тих хто просто здоровий але не вміє нічого - зараз зоряний час...їм платять на рівні директора великого підприємства, Голови Обл Ради , міністра кабміну - а за те вони виконують ризиковану але примітивну роботу. Це і є одним з варіантів урівноваження. Платять за комбінацію мозок/обєм праці/ефективність/ризик... Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 23 вер, 2023 20:45, всього редагувалось 1 раз.
![]() балет на льду<iframe src="https://embed.wave.video/eQdos3UuoLOAXEAs" height="440" width="360" frameborder="0" allow="autoplay; fullscreen" scrolling="no"></iframe>
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЧто могу сказать, этот год наглядно показал, что чудес не бывает, в наступление можно идти только тщательно подготовившись.
Востаннє редагувалось freeze в Нед 24 вер, 2023 05:35, всього редагувалось 2 разів.
Зараз переглядають цей форум: vydrigan і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|