|
Ощадбанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Чет 28 вер, 2023 20:54
А если оформить в приложении цифровую Мою картку долларовую, то с неё можно снимать в кассе валюту без комиссии? В тарифах написано — бесплатно при наличии карты, а в случае с виртуальной, её присутствие в телефоне с NFC считается за наличие?
-
Ferlakur
-
-
- Подякував: 321 раз.
- Подякували: 321 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 вер, 2023 21:30
Ferlakur написав:А если оформить в приложении цифровую Мою картку долларовую, то с неё можно снимать в кассе валюту без комиссии? В тарифах написано — бесплатно при наличии карты, а в случае с виртуальной, её присутствие в телефоне с NFC считается за наличие?
а где эта опция "оформить валютную карту" в приложении? В новом - такой опции нет. При попытке обмена валют пишет - "у вас валютного счета нет, и чтоб открыть обратитесь в отделение или на горячку (рили?) или в старом приложении(π*∆эц!)
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1891 раз.
- Подякували: 330 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 28 вер, 2023 21:33
sens написав: V2 написав:Більш широке питання - як правильно зайти в Ощад, якщо ніколи клієнтом не був?
Обмін від 500уо
звідки інформація, що мінімальна сума обміну має складати 500 доларів/євро?
-
Andey
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 56 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 вер, 2023 21:38
Ferlakur написав: Andey написав:Коротше, спробував поміняти 3745 грн на 100 дол з Моя Карта грн на Моя Карта доларова. Пише: "Помилка в роботі сервера. Будь ласка спробуйте ще раз" Питання: хтось вже успішно міняв онлайн? може це треба робити в якийсь операційний час?
Годину тому зайшов у відділення відкрити картки для валютообміну, менеджерка сказала, що сьогодні сиділи з клієнткою, намагалися зробити валютообмін, нічого не виходило, позвонили в колцентр, там сказали, послуга тимчасово призупинена.
этапять! тоже хотел зайти, но так и подумал: сегодня там никто ничего ни бэ ни мэ 
-
flysoulfly
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 28 вер, 2023 21:42
Andey написав: sens написав: V2 написав:Більш широке питання - як правильно зайти в Ощад, якщо ніколи клієнтом не був?
Обмін від 500уо
звідки інформація, що мінімальна сума обміну має складати 500 доларів/євро?
Та, мабуть, ні звідки. При спробі обміну каже, що мінімальна сума 500 грн, а не 500 уо.
Востаннє редагувалось ingtrans в Чет 28 вер, 2023 21:46, всього редагувалось 1 раз.
-
ingtrans
-
-
- Подякував: 111 раз.
- Подякували: 544 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 вер, 2023 21:44
flysoulfly написав: Ferlakur написав:А если оформить в приложении цифровую Мою картку долларовую, то с неё можно снимать в кассе валюту без комиссии? В тарифах написано — бесплатно при наличии карты, а в случае с виртуальной, её присутствие в телефоне с NFC считается за наличие?
а где эта опция "оформить валютную карту" в приложении? В новом - такой опции нет. При попытке обмена валют пишет - "у вас валютного счета нет, и чтоб открыть обратитесь в отделение или на горячку (рили?) или в старом приложении(π*∆эц!)
Заиовити картку — Моя картка цифрова Написано, це безкоштовна Моя картка цифрова (гривня/долар/євро), яка миттєво онлайн оформлюється в додатку Ощад
-
Ferlakur
-
-
- Подякував: 321 раз.
- Подякували: 321 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 вер, 2023 22:19
Ferlakur написав: flysoulfly написав: Ferlakur написав:А если оформить в приложении цифровую Мою картку долларовую, то с неё можно снимать в кассе валюту без комиссии? В тарифах написано — бесплатно при наличии карты, а в случае с виртуальной, её присутствие в телефоне с NFC считается за наличие?
Заиовити картку — Моя картка цифрова Написано, це безкоштовна Моя картка цифрова (гривня/долар/євро), яка миттєво онлайн оформлюється в додатку Ощад
спасибо, я думал там только гривневая. Плюс додаток же при попытке валютообмена даже на заикнулся что ее тут же можно открыть 
Востаннє редагувалось flysoulfly в П'ят 29 вер, 2023 00:08, всього редагувалось 1 раз.
-
flysoulfly
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 29 вер, 2023 00:02
flysoulfly написав:Плюс додаток же при попытке валютообмена даже на заикнулся что ее тут же можно открыть
То вы слишком много хотите от Ощада. Тут только запустили валютообмен и он и дня не проработал, а чтоб ещё подсказывал что-то вообще фантастика.
-
lara_08
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 150 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 29 вер, 2023 00:06
lara_08 написав: flysoulfly написав:Плюс додаток же при попытке валютообмена даже на заикнулся что ее тут же можно открыть
То вы слишком много хотите от Ощада. Тут только запустили валютообмен и он и дня не проработал, а чтоб ещё подсказывал что-то вообще фантастика.
нее, Вы перечитайте: там не про сам валютообмен.  Оно и подсказывает, но чушь: меня отсылает просто открывать валютную карту куда угодно, но только не на свою уже существующую вкладку тут же рядом, в этом же новом приложении.
-
flysoulfly
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 29 вер, 2023 07:52
Ferlakur написав: flysoulfly написав: Ferlakur написав:А если оформить в приложении цифровую Мою картку долларовую, то с неё можно снимать в кассе валюту без комиссии? В тарифах написано — бесплатно при наличии карты, а в случае с виртуальной, её присутствие в телефоне с NFC считается за наличие?
Так і до картки Киянина з абонплатою дійти можна
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-