Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
prodigy написав:вже як 4 місяці в аккорді тільки мотлох (сині вони скупають самі )
Ещё мес. назад сотрудники говорили, что ситуация до н.года не изменится с купюрами
і після НР теж... по факту відділення не мають підкріплення валютою з цих причин -банк не цікавий ні по 50к, ні по 200к (на жаль)
с липня22 по травень23 всі конвертні долари видавали тільки синіми новими, в кінці серпня за 100к конвертних забрав тільки 1к і на решту чекав десь більше тижня (забрав 2006р-мав великий сумнів в їх якості, але прийняли без питань) в четвер купив на 50к і забрав 1300, з яких повернув 1к(зарахували на віртуальну картку), а 300 д прийняли в іншому банку
+фича - Игнорируемые банки. ДаблКлик по курсу обмена (3-я колонка) - пометить/снять_пометку о том, что банк должен быть проигнорирован.
Напомню: для того, чтобы на мобилках ДаблТап считался не масштабированием, а ДаблКликом - нужно в настройках запретить масштабирование. Можно временно, можно и на постоянку, кому как удобнее. Рекомендую занести в игнор-лист все те банки, которых нет в вашем городе. Тогда их можно будет показать/скрыть одним кликом по чекбоксу в настройках
mustbe написав:+фича - Игнорируемые банки. ДаблКлик по курсу обмена (3-я колонка) - пометить/снять_пометку о том, что банк должен быть проигнорирован.
Напомню: для того, чтобы на мобилках ДаблТап считался не масштабированием, а ДаблКликом - нужно в настройках запретить масштабирование. Можно временно, можно и на постоянку, кому как удобнее. Рекомендую занести в игнор-лист все те банки, которых нет в вашем городе. Тогда их можно будет показать/скрыть одним кликом по чекбоксу в настройках
в районе досягаемости (3км)-6 банков, годных под песню "50к" (из которых аккорд и сенс в игноре), таблица упростилась до 4х(которые легко держать в голове и можно обходиться без таблицы, хотя она была руководством к действию изначально
Вам ничего на голову не падало в жизни. Всё что вижу и выставляю. Или вы с чукотки?))[/quote] Другий банк по картках в Україні курс має ближче до Ощадбанк,т.я. ви на посилання не ходите тому вірити на слово. Щодо падіння і т.і. вам відповіді не надам