Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
flysoulfly написав: куда в Пивденном баксы зачислят- на текущий, открытый под выплату конверта?
можно на виртуальную карту, снятие-коміс 1% для снятия без комиса, открываете валютный депо (250дол минимум), тогда бесплатно карту дают и покупка с 50к на нее. правда карту активировали только наслед. день
спасибо, но я уже давно там всьо: открыл валютный счет через 3мес.конвертдепо на сотку. И три недели ходил в Півень копался в ихнем мусоре .[/quote]
Чому я знімав з віртуальной usd через манагера та коміса ніякого не було? ПС в тариф карти теж не написано що при знятті буде якась комісса.
Депо не відкривав там ніколи.[/quote] В мене теж небуло коміса при знятті з віртуалки ще в першій половині вересня, можливо потім (судячи з таблиці) ввели ?))
flysoulfly написав:чому? - так отож а практика - критерий истины
(еще и менеджеры, зачастую, брехуны или незнайки)
Romico написав:В мене теж небуло коміса при знятті з віртуалки ще в першій половині вересня, можливо потім (судячи з таблиці) ввели ?))
я манагеру пояснював при відкритті рахунку (почитавши тут на сайті) що мол давай депо на 100 баксів оформимо щоб коміса не було. вона каже - нащо тобій той депо? і без депо коміса не буде. вобщем запевнила мене декілька разіва, я погодився і все зняли як треба)))
це саме віртуальна юсд
Востаннє редагувалось vladus17 в Нед 01 жов, 2023 13:19, всього редагувалось 2 разів.
flysoulfly написав:Райфф до сих пор не допилял возможность клюба50к
у них минулого тижня пенси скупали сині долари (3к+) бачив налили діду без питань, я зацікавився-дали решту 1300 дол (сказали все, залишилось ще до 1к потертими 1996)