2XL
50к на месяц на 1 банк
|
|
![]() УВАГА для тих, кому цікава тема комісій за зняття валюти в МТБ.
Тема з нав’язуванням 10-ти денного депо, на моє переконання, це «нахлабучення» від МТБ, розраховане на тих, хто легко поведеться, не перевіряючи. У вересні і жовтні зняв долари зі своїх та родичів карт «Visa Classic Debit» миттєво і БЕЗ жодних комісій (відділення на Коновальца, м. Київ). Скрин операцій по доларовій карті додаю. Менеджер банку, наче джедай, «гіпнозував» відкриттям депо на 10 днів, і намагався лякати комісом, який «буде 100%», і я «ОБОВ’ЯЗКОВО маю відкрити депо», бо це єдине від цього спасіння. «Ага, канешно», подумав я, і кажу, мов, добре, зараз спробую зняти тестову суму в 10$ (що видно на скрині), і подивимось, чи підтвердиться ваша «брехня») Зняв і 10$, і решту - без жодних комісій! Справа в тому, на мій погляд, що банк зацікавлений у депо, а менеджери банку мають «плани» на їх оформлення та, скоріш за все, мають якісь «плюшки» від цього (премії, рейтинги, бали, «грамоти/медалі», інші заохочення). Але, увага, може й дійсно у когось є такі карти, де з комісом, і якщо є сумніви, то перевірте спочатку через зняття невеликої тестової суми. А навіть, якщо і всієї, і буде раптово якийсь нежданчик, тоді просто відмовляєтесь сплачувати комісію і касир зобов’язаний скасувати транзакцію, про що мені особисто казали касири в цьому ж відділенні, і тоді вже, з «чистою душою», підете на депо) ![]() ![]() наш метод - уже разобрался. Тогда можно веткой и не пользоваться, если всё через чат или 0800.... А то про валюту здесь писать НЭЗЯ, про банки - НЕЗЯ, а можно огласить список что можно....
|
|