Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
А Аккорд по онлайну продає тільки долари, євро ні? Сьогодні в одному відділенні сказали, що євро онлайн не продадуть, але так хитро переглянулись і замялись, що я аж засумнівався, чи не хотіли мені впарити, щоб я купив їз чз касу.
Oberon написав:А Аккорд по онлайну продає тільки долари, євро ні? Сьогодні в одному відділенні сказали, що євро онлайн не продадуть, але так хитро переглянулись і замялись, що я аж засумнівався, чи не хотіли мені впарити, щоб я купив їз чз касу.
Приложение даёт возможность купить евро, но это обман. Такая заявка не обработается. Только доллар и точка.
А чо ток ОДИН раз, чо 5..N кругов не сделали касса-обменник-касса? Ойро шоли у Цыгана кончилося?[/quote] Да, почему дальше на ровном месте не заработывается практич. 1300грн ?[/quote] Тому що наші цигани взагалі працюють тільки з приносу. А оскільки курси найнижчі, то приносу не буває. Заходив пару раз до каси в отп, сказали що валюти нема й не буде, ніякої...
А ще варто пам'ятати що ОТП - спонсор тероризму[/quote]
sl2023x4 написав:Пивденый какие карты гривна, доллар нужно открыть что бы были без комиссии за обслуживание и снятие доллара без комиссии?
Любую гривненвую шоб заход был без комиса (там есть варианты разных бомжекарт). Для валюты карта не нужна. Открываете валютный счёт, на него делаете валютообмен, а потом с него через минуту снимаете через манагера.
sl2023x4 написав:Пивденый какие карты гривна, доллар нужно открыть что бы были без комиссии за обслуживание и снятие доллара без комиссии?
Любую гривненвую шоб заход был без комиса (там есть варианты разных бомжекарт). Для валюты карта не нужна. Открываете валютный счёт, на него делаете валютообмен, а потом с него через минуту снимаете через манагера.
В отделении Пивня мне неделю назад твёрдо сказали: "Текущие счета больше не открываем, только карточные" В приложении тоже вижу только открытие карт. Минимально START. Другой вопрос, что и на эту виртуалку неплохо: до двух лям грн в месяц обнал бесплатно и для долларовых нет абонплаты. Но должны бы 50 грн за открытие взять. Не знаю берут ли именно за виртуалку.