Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
rjkz написав:Да никак!. Все старше 45 должны завернуться в белую простыню и медленно ползти на кладбИще.
При зарплаті
орієнтовна зарплатня 21 CAD на годину)
Місячний дохід десь 3700 - певно до подактів. Іпотека середнього будинку 400 000 CAD під 6% - це сплата 2000 в місяць лише по відсотках. Їжа, користування машиною, одяг не є безкоштовними. Так що спочатку порахуйте, потім робіть якісь заяви.
Дешева країна ця Канада. Смішні ціни на будинки. Одна проблема, що сніг треба відгортати навколо них, майже 5 місяців на рік.
roberto dark написав: Дешева країна ця Канада. Смішні ціни на будинки. Одна проблема, що сніг треба відгортати навколо них, майже 5 місяців на рік.
Цікаво, що пан роберто пише правду слово в слово: - дійсно наш хлопець, щ яким я спілкуюся, попав в Канаду в кінці 2022 року і так мені і розказував, що в січні-лютому було мінус 33...36 (місто Вінінпег). Але що його дивувало: всі робили вигляд, що нічого не сталося. Він сам мав одяг гарний, але докупив шарф. - в червні 2023 року, коли я оформляв собі стартовий пакет мобільного оператора в місті Калгарі (Альберта), то це робила наша дівчина, яка вільно говорила і українською, і англійською. Вона сказала, що всього 3 місяця в Канаді (працює в офісі аеропорту в Калгарі!!!), а коли прилетіла, то реально було мінус 30. - літо специфічне: я був в Канаді до 12 червня, відвідав декілька провінцій, відвідав багато озер, водоспадів та Національних парків, відвідував ділянки та будинки канадських фермерів (було дуже цікаво) - всі 2 тижня було спекотніше, ніж в Анталії в ті дні - майже всі днІ +30...+31. Кондиціонер в авто не виключав. Я відлетів з Канади на Ірландію ввечері 12 червня - а через 3 дні по моїх слідах та рекомендаціях приїхав наш українець на авто відвідати Національні парки - то несподівано потрапив на вітрюгани, холодину та плюс 6. Це було досить дивно.
Так що пан Роберто має рацію: клімат дуже специфічний.
Наші українці в Канаді на днях сказали фразу на кшталт того, що погода взимку - як раніше в Україні. Раніше ж як було: вже 20 листопада морози до мінус 20, снігу стільки, що лопати снігові не справляються... трактори нагрівають кучугури снігу вздовж вулиць, тролейбуси ледве їздять... Завірюхи в лютому сильні. Оце так і в Канаді.
Читая обсуждение климата, понимаю, что все уже напрочь забыли, откуда есть пошло выражение "канадский баян" Этому опусу, наверно, лет 30
akurt написав:Так що пан Роберто має рацію: клімат дуже специфічний.
Справедливости ради стоит заметить, что климат достаточно разнообразный. На канадской стороне Великих Озер он очень близок к нашему, но и стоимость жизни, соответственно, для свежих иммигрантов великовата.
клієнти ПриватБанку масово скаржаться на якість доларів, які вони одержують у касах фінансової установи.
Цікаво, ще десь у світі люди розподіляють долари за роками та кольором?
Здавав в Польщі в банк, там прийняли купюри з 1996 серії (великий старий портрет) по нові. Одну купюру завернули - трохи заклееєна скотчем нова купюра. З арабськими штампами було близько 17 купюр (нові і старі сотки) - ці навіть і не намагалися здати, такі в ЄС не приймають, здали в Україні з дисконтом в 10-20%. А от з Євро - жодних проблем, беруть все, і нові і старі, і 500-сотки.
roberto dark написав: Дешева країна ця Канада. Смішні ціни на будинки. Одна проблема, що сніг треба відгортати навколо них, майже 5 місяців на рік.
Цікаво, що пан роберто пише правду слово в слово: - дійсно наш хлопець, щ яким я спілкуюся, попав в Канаду в кінці 2022 року і так мені і розказував, що в січні-лютому було мінус 33...36 (місто Вінінпег). Але що його дивувало: всі робили вигляд, що нічого не сталося. Він сам мав одяг гарний, але докупив шарф. - в червні 2023 року, коли я оформляв собі стартовий пакет мобільного оператора в місті Калгарі (Альберта), то це робила наша дівчина, яка вільно говорила і українською, і англійською. Вона сказала, що всього 3 місяця в Канаді (працює в офісі аеропорту в Калгарі!!!), а коли прилетіла, то реально було мінус 30. - літо специфічне: я був в Канаді до 12 червня, відвідав декілька провінцій, відвідав багато озер, водоспадів та Національних парків, відвідував ділянки та будинки канадських фермерів (було дуже цікаво) - всі 2 тижня було спекотніше, ніж в Анталії в ті дні - майже всі днІ +30...+31. Кондиціонер в авто не виключав. Я відлетів з Канади на Ірландію ввечері 12 червня - а через 3 дні по моїх слідах та рекомендаціях приїхав наш українець на авто відвідати Національні парки - то несподівано потрапив на вітрюгани, холодину та плюс 6. Це було досить дивно.
Так що пан Роберто має рацію: клімат дуже специфічний.
Наші українці в Канаді на днях сказали фразу на кшталт того, що погода взимку - як раніше в Україні. Раніше ж як було: вже 20 листопада морози до мінус 20, снігу стільки, що лопати снігові не справляються... трактори нагрівають кучугури снігу вздовж вулиць, тролейбуси ледве їздять... Завірюхи в лютому сильні. Оце так і в Канаді.
Звичайно маю рацію, пане акурт, бо ви ж як ніхто прекрасно знаєте, що я НІКОЛИ НЕ БРЕШУ і завжди даю тільки перевірену та точну інформацію.)
клієнти ПриватБанку масово скаржаться на якість доларів, які вони одержують у касах фінансової установи.
Так!!! Уганда, Конго, Південний Судан (думаю і багато інших на континенті) взагалі не приймають зелені сотні. Це при тому, що поміняти долари на місцеві можна всюди, та іі доларами багато де можна розрахуватись. Але не хочуть зелені сотні вони бачити!
Так!!! Уганда, Конго, Південний Судан (думаю і багато інших на континенті) взагалі не приймають зелені сотні. Це при тому, що поміняти долари на місцеві можна всюди, та іі доларами багато де можна розрахуватись. Але не хочуть зелені сотні вони бачити!
кассир вчера сказала в турции и польше теперь такая же хрень. Только новые давай. Видимо боятся что сша от старых откажется. Я хз чем ещё объяснить.
Hotab написав:Так!!! Уганда, Конго, Південний Судан (думаю і багато інших на континенті) взагалі не приймають зелені сотні. Це при тому, що поміняти долари на місцеві можна всюди, та іі доларами багато де можна розрахуватись. Але не хочуть зелені сотні вони бачити!
кассир вчера сказала в турции и польше теперь такая же хрень. Только новые давай. Видимо боятся что сша от старых откажется. Я хз чем ещё объяснить.
А тепер читай повільно шевеля губами
BIGor написав:Здавав в Польщі в банк, там прийняли купюри з 1996 серії (великий старий портрет) по нові. Одну купюру завернули - трохи заклееєна скотчем нова купюра.
Звичайно касирші АТБ краще знати, що відбувається в Польщі