|
Ощадбанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Нед 15 жов, 2023 21:07
Andey написав: vadymbanker написав:Andey написав:у мене є Моя Карта в гривні та доларі. їхнє поповнення готівкою без комісії? і зняття через касу також? (для цілей валютобміну)
Так, все без комісії
тільки одна проблема: не пам'ятаю пін коди до цих карт. Я так розумію єдиний шлях це перевипуск карт?
Напевно, запитайте в вiддiленi
-
vadymbanker
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 129 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 жов, 2023 00:23
Andey написав: vadymbanker написав:Andey написав:у мене є Моя Карта в гривні та доларі. їхнє поповнення готівкою без комісії? і зняття через касу також? (для цілей валютобміну)
Так, все без комісії
тільки одна проблема: не пам'ятаю пін коди до цих карт. Я так розумію єдиний шлях це перевипуск карт?
Ще можна скинути (обнулити) пін-код через КЦ. Здається коштує 10грн
-
Golf_streem
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 49 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 жов, 2023 11:59
У відділенні наполягати на випуски Моя Карта без додаткових платежів? Бо інколи вимагають гроші(страховку чи ще шось?).
-
Rack
-
-
- Подякував: 56 раз.
- Подякували: 99 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 жов, 2023 17:16
Rack написав:У відділенні наполягати на випуски Моя Карта без додаткових платежів? Бо інколи вимагають гроші(страховку чи ще шось?).
Сам відповім.30хв - з нуля, 2 картки, ніяких додаткових платежів.
-
Rack
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 жов, 2023 20:19
Rack написав: Rack написав:У відділенні наполягати на випуски Моя Карта без додаткових платежів? Бо інколи вимагають гроші(страховку чи ще шось?).
Ну, это если пластик есть. Далеко не везде он есть, поэтому начинают спекулировать страховкой за 150 грн. Типа, если хотите получить карту сразу, то нужно купить страховку. Если не купите страховку, то пластика нет, и ждите заказ 10 дней.
-
deneg net
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 620 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 жов, 2023 21:06
Rack написав: Rack написав:У відділенні наполягати на випуски Моя Карта без додаткових платежів? Бо інколи вимагають гроші(страховку чи ще шось?).
і в майбутньому буде безкоштовне обслуговування карт і додатка? Чого питаю, бо років 12 тому був клієнтом, Ощад брав якусь винагороду за ІБ, додатка тоді ще не було, зараз планую повернутись
-
novichok
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 313 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 жов, 2023 21:34
novichok написав: Rack написав: Rack написав:У відділенні наполягати на випуски Моя Карта без додаткових платежів? Бо інколи вимагають гроші(страховку чи ще шось?).
і в майбутньому буде безкоштовне обслуговування карт і додатка? Чого питаю, бо років 12 тому був клієнтом, Ощад брав якусь винагороду за ІБ, додатка тоді ще не було, зараз планую повернутись
Запропонували іменні, чекати 2 тижні, я спитав - навіщо? Дали безкоштовні, і сказали що ніяких додаткових платежів. Про додаток я не питав.
-
Rack
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 жов, 2023 21:55
а что сабж требует обязательно получать пластик, через карты которые открыл в приложении что никак? а то вот как раз собирался Сепом закинуть на гривнуевую
-
Shummi
-
-
- Подякував: 257 раз.
- Подякували: 50 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 жов, 2023 22:27
Shummi написав:а что сабж требует обязательно получать пластик, через карты которые открыл в приложении что никак? а то вот как раз собирался Сепом закинуть на гривнуевую
Закинуть то можно и даже обменять Снять когда прийдёт пластик
-
emeta
-
-
- Подякував: 170 раз.
- Подякували: 239 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 жов, 2023 00:15
emeta написав:Shummi написав:а что сабж требует обязательно получать пластик, через карты которые открыл в приложении что никак? а то вот как раз собирался Сепом закинуть на гривнуевую
Закинуть то можно и даже обменять Снять когда прийдёт пластик
А с чем связана такая проблема ? Нет пос-терминалов, которые могут карту по нфс обработать ?
-
citramon
-
-
- Подякував: 31 раз.
- Подякували: 75 раз.
-
-
Профіль
-
-
|