Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 13951396139713981399 ... 2917>
Повідомлення Додано: Суб 21 жов, 2023 22:11

flyman написав:
  Shaman написав:продаж в 120 країн - це таке. й рівень локалізації тобі невідомий. ;)

я ж тупий ІТник, куди мені до потужного вітчизняного виробника продукту із заводом в Туреччині

я не знаю який ти ІТшник (бо зараз це може означати все, що завгодно), але коли людина постійно верзе дурниці...

якщо хтось виглядає як качка...
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1634 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 21 жов, 2023 22:35

Gastarbaiter написав:
  Shaman написав:то ви не були в Кривому Розі чи в Маріуполі :D

а люди з Челябинську казали, що в Донецьку дуже добре повітря :lol: все відносно

Я провів дитинство у квартирі з чудовою панорамою на Азовсталь. А потім ще майже 30 років у Донецьку. Тому металургійні викиди та вугільний пил у мене вже в ДНК. Насправді, коли бував у Маріуполі років 8-10 тому, то дихалося на диво добре. А от на дизель чомусь така реакція. І поки маршруткою з Жулян до вокзалу їдеш, то так нанюхаєшся (особливо на Севастопольській, де в них гніздо), що потім решту дня вже нічого не можеш робити.

Последние годы перед отъездом в Киеве действительно дышать было невозможно.
И машин стало больше и регулярные пожары вокруг Киева и как-то этот смог у поверхности держался стойко.
Особенно впечатляло вечером тянуться на запад по проспекту Победы, заходящее Солнце подвсвечивает смог и ты реально видишь чем дышишь.
Раньше ездил летом с открытыми окнами, но последние несколько лет с закрытыми и климатконтрольгонял воздух внутри салона.
Благо угольные фильтры салона на мою машину относительно недорогие были.
То-ли изменение климата то-ли так всегда было и я не обращал внимания, но летом выхлопы и вверх не поднимаются и ветром не сдуваются.
В НЙ практически перманентный ветер из-за океана. Когда ветер со стороны океана, пахнет морем, с весны по осень, особенно в выходные дни (меньше машин) чайки низко летают. ЛЯпота. В заливе лебляди с утками влавают вдоль набережной.
Культура вождения, про которую Вы раньше упомянули, водителей в Киеве у меня ассоциируется с тем, когда мы с семьей переходили дорогу, старшему тогда было чуть больше 3-х лет, младший в коляске, переходим дорогу, 2 полосы остановились пропускают нас и уже когда мы пересекали середину по встречке на огромной скорости это все обгоняет лохус 470. Жена старшего отдернула назад, я коляску с младшим практически из-под колес выдернул. Та тварь даже не пыталась скорость сбросить. Про гонки по обочинам и тротуарам вообще молчу.
Было думает, что если у него высокий клиренс и колеса 17+, то тротуары созданы для него. За все эти годы я не видел ни разу в НЙ машины припаркованной на тротуаре. Один раз видел как машину оставили одним колесом на тротуаре - был шокирован, так отвык от этого.
rjkz

Подякував: 8662 раз.
Подякували: 5479 раз.

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Суб 21 жов, 2023 22:41

Дюрі-бачі написав:в ІТ різниця величезна: в Україні можуть собі побудувати будинок, дачу, купити кілька квартир, а на заході максимум 1 іпотеку виплатити

Цікаво, де мої будинки, дачі, кілька квартир в Україні? І це при тому що я і моя дружина працюємо в ІТ, і вже давненько, і не джунами ясень пень. Мені кажеться, Дюрі-бачі вішає лапшу на вуха. Заливає так би мовити.
BIGor

Подякував: 1460 раз.
Подякували: 1866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 21 жов, 2023 22:51

Re: Еміграція, заробітчанство

BIGor написав:
  Дюрі-бачі написав:в ІТ різниця величезна: в Україні можуть собі побудувати будинок, дачу, купити кілька квартир, а на заході максимум 1 іпотеку виплатити

Цікаво, де мої будинки, дачі, кілька квартир в Україні? І це при тому що я і моя дружина працюємо в ІТ, і вже давненько, і не джунами ясень пень. Мені кажеться, Дюрі-бачі вішає лапшу на вуха. Заливає так би мовити.

Ну, з середнім доходом не джуна в 3куо і вище в кожного дійсно можна було купити/побудувати будинок, чи хорошу квартиру, а ще за кілька років і щось купити під оренду. Але в кожного свої забаганки, ви от вирішили на користь Польщі, а не на користь нерухомості в Україні. То ж суто ваш вибір
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Суб 21 жов, 2023 22:59

BIGor написав:

відповім словами Шамана:
  Shaman написав:я не знаю який ти ІТшник (бо зараз це може означати все, що завгодно), але коли людина постійно верзе дурниці...

нагадаю:
ЗА 2 ГОДА СЕНЬОР ПРОГРАММИСТ МОЖЕТ ОТЛОЖИТЬ $100К
https://fi202x.blogspot.com/2022/12/2-100.html
а сейор і його сенйорша за рік
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 21 жов, 2023 23:07

Re: Еміграція, заробітчанство

flyman написав:
  BIGor написав:

відповім словами Шамана:
  Shaman написав:я не знаю який ти ІТшник (бо зараз це може означати все, що завгодно), але коли людина постійно верзе дурниці...

нагадаю:
ЗА 2 ГОДА СЕНЬОР ПРОГРАММИСТ МОЖЕТ ОТЛОЖИТЬ $100К
Сподіваюся, зірка нашого форуму давно має активів на сотні тисяч долярів, а філіпінки б'ються на смерть за право спробувати зачарувати такого легіня
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 22 жов, 2023 00:26

Faceless написав:
BIGor написав:

Ну, з середнім доходом не джуна в 3куо і вище в кожного дійсно можна було купити/побудувати будинок, чи хорошу квартиру, а ще за кілька років і щось купити під оренду. Але в кожного свої забаганки, ви от вирішили на користь Польщі, а не на користь нерухомості в Україні. То ж суто ваш вибір

Ви калькулятором вмієте користуватись? По перше, середня зп в ІТ біля 2,5 кує. Хай дохід з двох - 5 кує, 3 кує виходить на скирду, 2 кує на життя: оренда житла, іжа, подорожі, допомога батькам, лікування ітд. Квартира в Києві яку наприклад ми хотіли купляти коштувала 140 кує. Тобто тільки на середню квартиру парі середніх ІТ-шників треба збирати біля 4-х років. Про які будинки і квартири під оренду йде мова взагалі?
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 22 жов, 2023 00:31

flyman написав:ЗА 2 ГОДА СЕНЬОР ПРОГРАММИСТ МОЖЕТ ОТЛОЖИТЬ $100К

Ага, 100 кує, а ти все і далі грієш воду на підвіконні...
Нагадало анекдот, вибачаюсь російською:

В зоопарке на клетке слона написано, что он съедает 40 килограммов хлеба, 30 килограммов картошки, 50 килограммов капусты, 20 килограммов бананов… Один из посетителей спрашивает служащего:
— Скажите, неужели слон это все съест?
— Съесть-то он съест, да кто ж ему даст?! :)
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 22 жов, 2023 00:56

BIGor написав:Ви калькулятором вмієте користуватись? По перше, середня зп в ІТ біля 2,5 кує. Хай дохід з двох - 5 кує, 3 кує виходить на скирду, 2 кує на життя: оренда житла, іжа, подорожі, допомога батькам, лікування ітд. Квартира в Києві яку наприклад ми хотіли купляти коштувала 140 кує. Тобто тільки на середню квартиру парі середніх ІТ-шників треба збирати біля 4-х років. Про які будинки і квартири під оренду йде мова взагалі?

4 роки в Києві скирдувати щоб купити за кеш, це жах, недоступне житло, а от в ЄС в іпотеку 30+ років, ням-ням, "доступно"
Востаннє редагувалось flyman в Нед 22 жов, 2023 01:06, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 22 жов, 2023 00:58

BIGor написав:
  flyman написав:ЗА 2 ГОДА СЕНЬОР ПРОГРАММИСТ МОЖЕТ ОТЛОЖИТЬ $100К

Ага, 100 кує, а ти все і далі грієш воду на підвіконні...
Нагадало анекдот, вибачаюсь російською:

В зоопарке на клетке слона написано, что он съедает 40 килограммов хлеба, 30 килограммов картошки, 50 килограммов капусты, 20 килограммов бананов… Один из посетителей спрашивает служащего:
— Скажите, неужели слон это все съест?
— Съесть-то он съест, да кто ж ему даст?! :)

так про що і мова, на словах ти Лєв Толстой, а на ділі посередній ІТник, який ні в Кєиві, ні в Кракові, ні з іпотекою, ні без, житла не купить ні за 4 роки, ні за 30"
flyman

Профіль

1
3
  #<1 ... 13951396139713981399 ... 2917>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему