Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Оце так банк розщедрився...мабуть недешеве задоволення --- Агенція Standard & Poor’s (S&P), один зі світових лідерів аналізу зовнішніх та внутрішніх ризиків для фінансових установ, підвищила рейтинг Банку Альянс до «ССС+» із прогнозом «Стабільний». https://bankalliance.ua/articles/reytin ... okaznikami
Підтвердження на площадці S&P не знайшов мабуть погано шукав
І це щоб гучно заявити, що вони "Vulnerable to nonpayment" - БРАВО!
P.S. на сайті є (у мене останній на першій сторінці), але треба рега, щоб побачити сам рейтинг.
хтось із БСУ раніше рейтингувався в таких грандах?
Приват и Надра
вообще там сильно проще, чем кажется, за SP правда, не скажу, но Биг4 внезапно, делают не те самые в США, а ридни Украински / Польски компании - (польские потому что там биржа есть и вот это вот все), ну а там, сами понимаете, есть куда развернуться...
Дорогі клієнти, Інформуємо вас про те, що з 01.11.2023 року вступають у дію зміни до тарифів на обслуговування рахунків фізичних осіб: - до тарифів поточного рахунку "АЛЬЯНС РОЗДРІБНИЙ"
candidat написав:продолжает страдать какой-то фигнёй
лет 100 назад, када я заходил в Альянс, я тута подробно описал сам прооойЦесс. Я под текущий счет и шаровую Персональную завел по депо на мин срок и мин суму -- кажись по 5К на 10 дн. Выплату тел оформил на Перс-ю. А далее гроши под остальные депо заводил СЭПом нашару на Текущий, а выводил сторонним р2р с Перс-й. Депо открывал по 100К через +1..2 дня. Помню шиикарно погрався с Антистрессом под 12% +0.25% за каждую пролонгацию... пока у Алки не появился Швидкий ПС. При заводе наликом -- через кассу на 400К сработает обязательный финмон. При СЕПе по 100К/дн в течен 2..3 нед такого не было. Правда и Анкету нуна оформить не БОМЖатскую
а сепнуть с др.банка 50к (для третьей банки) на свою скарбничку и снять в отдел дадут без мзды ?