Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Bolt написав:Бюджет сливается в том числе и потому, чтобы у него потом не было претензий почему он мешает бетон на стройке, хотя сейчас имеет репетиторов по всем предметам НМТ.
марна справа - пхати в сраку лежаків, які не хочуть самі вчитись. За життя я надивився на ЖОРів, ЛОРів та інших мажорів, яких родичі тягли наверх, давали їм вищу освіту, влаштовували на роботу в теплі місця і т.п. Зазвичай з того - нічого доброго ніколи не виходило
Завод, фермерство, шахти, на ринку торгувати (причому на самих низових посадах) - оце їх рівень
Востаннє редагувалось Frant в Вів 31 жов, 2023 17:53, всього редагувалось 3 разів.
Bolt написав:Бюджет сливается в том числе и потому, чтобы у него потом не было претензий почему он мешает бетон на стройке, хотя сейчас имеет репетиторов по всем предметам НМТ.
марна справа - пхати в сраку лежаків, які не хочуть самі вчитись. За життя я надивився на ЖОРів, ЛОРів та інших мажорів, яких родичі тягли наверх, давали їм вищу освіту, влаштовували на роботу в теплі місця і т.п.
Завод, фермерство, шахти, на ринку торгувати (причому на самих низових посадах) - оце їх рівень
Якби все залежало тільки від мене, то зробив би невиличку демоверсію наведених вище посад.
Wild Sweden? Why not? If you look at it, in the modern world, the farther from people, the better. The main thing is to have the Internet. The money comes to the bank card. Once a month I went to civilization and bought money. At this forum, hundreds of thousands of people were recommended to go to the villages to dig potatoes and collect Colorado potato beetles. It’s so much better - wild Sweden. At least you won't walk among idiots.
Якщо мова пішла про екзотику, то на цьому форумі якось пропонували емігрувати в Нікарагуа. Це був не я. Я розказував про Мексику і США. Зараз цікава пропозиція від потужного туристичного оператора: тільки 5 листопада спецрейс Стамбул- Каїр - Манагуа. https://www.avionexpress.aero/
До Стамбула легко дістатися або через Кишинів, або через Ясси, або через Чернівці, або через Польщу. Зараз доволі смішні ціни. Може хтось спробує?
Востаннє редагувалось akurt в Вів 31 жов, 2023 18:45, всього редагувалось 1 раз.