budivelnik написав:За загинувшого ми платимо 15 млн.... Як думаєте -якби ми не ввели відміну безакцизного ввезення ми б завезли додатково 10 000 авто які б врятували 1000 СОЛДАТ і Держбюджет би на цьому зекономив 2 млрд грн... навіть якщо при цьому ще 190 000 українців отримали б по корчу вартістю в 3000 доларів
То може варто розглядати варіанти які б ДОЗВОЛЯЛИ заробляти ?
Звідки математика, що 10 авто рятують солдата??? Знаю статистики трохи більше Вас і з цим не згоден.
Я не маю доступу до трьох складових Перше - скільки авто на фронті Друге - скільки поранених всього Третє - скільки поранених не встигли доправити для надання основної медичної допомоги
Якщо маєте - то можете не відкриваючи військову таємницю висловити своє ІМХО Так скільки авто додатково потрібно щоб врятувати ОДНОГО Солдата?
Ботаєм па фєнє? В курсі, що барига означає продавець краденого? Га ? Коли вже з Ваших макітр вивітриться оця радянська ненависть до тих, хто наразі тримає економічний фронт, платить податки, возить ті самі дрони та запчастини до них, донатить на ЗСУ, волонтерам? Я і є той "барига" який паше з ранку і до ночі, платить податки і немає ЖОДНОГО вихідного дня - підкреслюю - ЖОДНОГО всі дні у мене робочі. От з такими як Ви нам і ворогів не потрібно, правильно казав xуйло - Україну не треба чіпати вони самі там одне одному горлянки поперегризають, це він про Вас і про таких як Ви казав! Немає нічого гіршого в ці важкі часи за ненависть до людей праці!
Ще раз, зібрати простий дрон зі складових коштує 250 у.е + 1200 грн батарея з 6 елементів 21700, все що вище, це не волонтерство, а заробіток з множенням ціни. Я розумію, заробіток в 25% на операційну діяльність, але більше 100% це здирництво.
Мене трохи вкурвлює, коли таку батарею продають військовим за 5 - 7 тисяч. Власне такі закупи по терміновим потребам аеророзвідки і спонукали детальніше розібратись в темі.
Може дійде так по простому, без фєні, що ще і совість треба мати?
Востаннє редагувалось _Mykola_ в Вів 07 лис, 2023 19:53, всього редагувалось 1 раз.
Василь-Рівне написав:Коли вже з Ваших макітр вивітриться оця радянська ненависть до тих, хто наразі тримає економічний фронт, платить податки,
Я думаю тоді, коли в ці макітри ввібють реалії життя. Реалії прості Всі хто щось робить- купують і продають... Айтішники купують результати чужих розробок(програми/компютери) продають свій час створюючи те що в них замовляють Двірник продає час/енергію махаючи мітлою - отримує гроші на які купує продукти/послуги...
Тобто у цьому світі всі щось продають і щось купують... Якщо купуючи/продаючи - вони ще й сплачують податки - то чим більше сплатили - тим краще для усіх... От тільки культури сплати податків і розуміння основ економіки - в Україні малувато( хоча більше ніж в педерації і менше ніж на Заході...)
antey1969 написав:Сейчас это тему пытаются подогреть только Сывочолый Гетьман и рашка
ну дійсно, ні слуга народу жовква не відкривав рот на Залужного, ні слуга народу Безугла, не звільняли без попередження і без узгодження з Залужним керівника ССО. Це все Порошенко і московіти. Прошу вас приїхати в Україну і любити творчість та результати діяльності кабаре-95 тут, на місці.
Ох как вас пробрало то. Но при чем тут к Залужному взрыв боевой гранаты у кого-то дома? Только то, что этот кто-то состоял при Залужном. Так это еще не значит, что он святой. А вот то что у нас сейчас полный бардак с боеприпасами на руках кого ни попадя - это факт.
Бардак в головах - один светоч дарит боевые гранаты а другой по разным версиям то ли ими жонглирует толи не может отличить их от рюмок. Правда отметим что тип гранаты и ее внешний вид как-то в прессе умалчивается... Чтобы там не было но моральный облик обоих тот еще. И не надо тут теории заговора - не принял бы он этот подарок (ну там вдруг сказал бы что держслужбовцям подарки не положено и отказался бы) и все планы заговорщиков рассыпаются как карточный домик.
_Mykola_ написав:Власне такі закупи по терміновим потребам аеророзвідки і спонукали детальніше розібратись в темі.
Не треба віртуально розбиратись... Знаєте як зробити дешевше - зробіть... Вдячні будуть усі..і військові і люди яким Ви покажете як зробити більше/краще/якісніше...
От тільки за 30 років в бізнесі я переконався що виконати можна всього два пункти з трьох з вислову Зробимо швидко/якісно/дешево - виберіть будь-яких два пункти.
Єдине прохання Тільки не треба розповідати що для того щоб зробити так як Ви хочете - треба щоб ТОСЯ прийшла і ще щось доробила... Ті хто роблять - їм також фаберже (чужі ) заважають , і тому вони як жіжачки Колються/плачуть ...але випускають дрони нехай навіть по вищим ніж Ви можете але не робите цінам
Вкурвлює? Бери і працюй щоб не вкурвлювало! Роби здорову конкуренцію, вози фурами і контейнерами ( але при цьому ти ГАРАНТОВАНО отримаєш купу мікроінфарктів + ще більше мікроінсультів) і ціни поповзуть додолу! І головне - схід (Китай) штука тонка, там де у них дешево це ЛАЙНО !!! Там де дорого це якісний продукт, можу багато і довго про це писати, але тут це офтоп ! І головне - затям і запиши собі скетч маркерамі на лобі - не працелюбні україннці тобі ворогі, а кацапи - поважай своїх співвітчизників і навіть тих, хто щось продає дорого, але ці речі потрібні на вчора і вони якісні, і вони зберігають життя та здоров'я наших Воїнів !!!
Юрій Бутусов Тут мала б бути наша тилова лінія оборони "фортеці Авдіївка", але подивіться, за дев'ять років війни, за півтора роки повномасштабного вторгнення для обладнання цієї насипи як тилової лінії оборони Авдіївки не зроблено нічого.
[/quote
Падлюки...
Зараз вилізуть зефани і прокоментують, що то все брехня зрадофілів. Ми вже перемогли, контрнаступ йде за планом.
Дев’ять років війни хто був президентом ?
9років тому -- це не тоді обстріли і смерті укр.військових були так нечасто, що про кожен випвдок казали в новинах...?
budivelnik написав:Друге - скільки поранених всього
Небагато. Бо в основному - контужені. Вони не потребують негайної допомоги.
budivelnik написав:Третє - скільки поранених не встигли доправити для надання основної медичної допомоги
Їхати евакуювати краще на M103 або МТ-ЛБ. Після першого етапу можна везти чимось тіпа швидкої допомоги.
budivelnik написав:Так скільки авто додатково потрібно щоб врятувати ОДНОГО Солдата?
Додаткові авто по 1000 доларів потраплять лише к солдатам без прав, або любителям нетверезої їзди, як цивільним так і військовим. В військкоматі немає можливості перевірити всіх на схильність до алкоголю в непростих умовах. На цивілці - тим більше немає взводного, який може контролювати схильних до аватарства.
Висновок простий. Авто по 1000 доларів потраплять до безвідповідальних осіб, особливо цивільним, які частіше всього без автоцивілки скоюватимуть дтп з травмуванням або смертельними наслідками.
_Mykola_ написав:Мене трохи вкурвлює, коли таку батарею продають військовим за 5 - 7 тисяч. Власне такі закупи по терміновим потребам аеророзвідки і спонукали детальніше розібратись в темі.
Прості дрони або FPV-дрони в аеророзвідці не використовуються