Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Панове, а УБКІ часом не змінило методу підрахунку рейтингу ? В мене з якогось дива рейтинг скаконув вгору на 100+. Ніяких особливих нетипових дій з мого боку не було. Все як завжди декілька років - завжди у грейсі - трішки витрачаю, потім гашу, потім знову витрачаю. І тут такий сюрпрайз )
1finanсier написав:Панове, а УБКІ часом не змінило методу підрахунку рейтингу ? В мене з якогось дива рейтинг скаконув вгору на 100+. Ніяких особливих нетипових дій з мого боку не було. Все як завжди декілька років - завжди у грейсі - трішки витрачаю, потім гашу, потім знову витрачаю. І тут такий сюрпрайз )
1finanсier написав:Панове, а УБКІ часом не змінило методу підрахунку рейтингу ? В мене з якогось дива рейтинг скаконув вгору на 100+. Ніяких особливих нетипових дій з мого боку не було. Все як завжди декілька років - завжди у грейсі - трішки витрачаю, потім гашу, потім знову витрачаю. І тут такий сюрпрайз )
Аналогічно.Теж був здивований.
Шановні партнери! З 01.11.2023 буде впроваджено нову модель розрахунку Кредитного рейтингу (https://docs.google.com/presentation/d/ ... slide=id.p). У звіті “Кредитний бал” з’являться нові атрибути: expall - кількість кредитних угод з порушенням графіку платежів expnow - кількість кредитних угод з поточним простроченням reqs12m - кількість запитів з метою кредитування за останні 12 місяців smexpnow - сума поточної простроченої заборгованості vpall - кількість виконавчих проваджень vpopen - кількість відкритих виконавчих проваджень
Врахуйте, будь ласка, описані зміни та внесіть необхідні корективи у ваших бізнес-процесах.
У звіті “Кредитний бал” з’являться нові атрибути: expall - кількість кредитних угод з порушенням графіку платежів expnow - кількість кредитних угод з поточним простроченням reqs12m - кількість запитів з метою кредитування за останні 12 місяців smexpnow - сума поточної простроченої заборгованості vpall - кількість виконавчих проваджень vpopen - кількість відкритих виконавчих проваджень
Аналогічно.Теж був здивований.
враховуючи кількість кредитів,кредитних карток,та загальна сума _убкі пише дуже високий рівень і зелений колір. Через Юнекс вимушен був знову замовляти довідку в поліції щодо відсутності паспорту в реєстрі втрачених документів