Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 802803804805806 ... 1055>
Повідомлення Додано: Чет 09 лис, 2023 20:01

gonchik74 написав:BIGor
Ви залишили за дужками моє питання про жк, кавалерку в якому Ви порівнюєте. Чому мене це не дивує?)))
Заслуговує на увагу факт, що 30-40 хв пішки в місті з населенням вісімсот тисяч і 30-40 хв пішки в місті з населенням в три мільйони - це мʼяко кажучи різні речі.

Це як у Львові від ринку Південний до опери.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2846 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 09 лис, 2023 21:59

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

Faceless написав:А от пан Бенефактор пропонує оте все закривати в неділю

Пане фейслес так я не таку і дурню написав? Не працюють саме ресервди, атб і фокстроти. В гори, на морі, на озерах, в басейни, лижі, планери, катери - все для відпочинку будь ласка)
  BeneFuckTor написав:Ресторани працюють, відпочинки різні також, а що ще потрібно для насолоди життям, ресервд?

Пані стм. Я більше не буду Вас злити, все по доброму))) З рибою погано в поляків теж, що в кафе, що в магазинів. Тут Українці точно допоможуть) Магазини які працюють з технічною перервою в пів години в ночі є і в набагато менших населених пунктах не тільки в Варшаві. Звичайно тут є економічне підґрунтя, хто з цим спорить)

Як я гадаю, Ви навели приклад наслідку, а причина саме те що така політика і так створена інфраструктура - розосереджено. Багато тц на маленьке місто(це легко видно якщо глянути кількість маків, у нас їх скільки між києвом і нехай харковом, львовом або під цими містами? А гляньте на к-ть в польщі, а тц їх скільки що ну жесть з усіх кінців, і ще за 10хв від того інший.
Будують будинки як, по 4 поверхи. Сполучення таке що доїдеш скрізь по розкладу автобусів і поїздів. а спробуйте в нас доїхати за 20км від міста нехай чернігів, вінниця купа інших) В мене колись однокласник переїхав в більше місто в гімназію і їздив на навчання 2 години. Зараз зайшов навмання тикнув спальні райони з лодзя в варшаву - 1,3 години автом і це не така дорога як бровари київ. Зачепили питання філософське про життя)))
А і колись читав що неділя забирає прибуток в бедронках і лідлах, правильно говорите. Але там знову таки не було вказано чі додають ці дні виторг курортам, замкам, паркам і кафешкам.
BeneFuckTor

Подякував: 260 раз.
Подякували: 27 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 лис, 2023 22:13

BeneFuckTor написав:

Пане фейслес так я не таку і дурню написав? Не працюють саме ресервди, атб і фокстроти. В гори, на морі, на озерах, в басейни, лижі, планери, катери - все для відпочинку будь ласка.

Ок, може я вас невірно зрозумів, бо виглядало, ніби ви за тотальне закриття і ТРЦ і супермаркетів в неділю. Тоді аргумент щодо суттєвого впливу на ВВП явно слабкий.
Проте, я як був проти такого обмеження, так і залишаюся при своїй думці. Якщо робити закупи - мені (і певен, не тільки мені) це зручніше в вихідні. Якщо я звик щось купувати майже щодня, свіже - то відсутність такої можливості це незручність. Вільного часу, щоб походити по магазинах (оезервди з фокстротами) в робочі дні в мене зазвичай немає. І знову ж таки, не тільки в мене.
Так для чого оці обмеження? Нашкодити покупцю? Рітейл якось не так працює :)
З "великої турботи" за невеличкий прошарок людей, що працюють в фоктротах, різервд і атб? Якось смішно. Інші, яких більшість, значить, не настільки ображені долею?
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Чет 09 лис, 2023 23:52

akurt написав:
  beee написав:Не жалкую, що хоч з таким диким гемороєм, блокуванням чотирьом рахунків, спілкуванням з прокуратурами, слідчими, банками, потім розблокуванням трьох рахунків, втратою 12 куе, які досі заблоковані, купив 2к 42 м за 100 куе. Все одно воно того варте. Мабуть

Поздоровляю.
Звісно, купа панів та панянок дуже засмучена, що ви не купили у них в Позняках, але то таке...
Я тоже уже первую польскую платежку получил)
Был удивлен счету ща отопление, при том, что делаю ремонт и батареи сняты. Оказывается там платеж за отопление разносится на весь год и мне авансом посчитали. Через месяц два - сверка и внесут коррективы.
5396669

Подякував: 0 раз.
Подякували: 98 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 лис, 2023 23:53

Faceless написав:
BeneFuckTor написав:

Пане фейслес так я не таку і дурню написав? Не працюють саме ресервди, атб і фокстроти. В гори, на морі, на озерах, в басейни, лижі, планери, катери - все для відпочинку будь ласка.

Ок, може я вас невірно зрозумів, бо виглядало, ніби ви за тотальне закриття і ТРЦ і супермаркетів в неділю. Тоді аргумент щодо суттєвого впливу на ВВП явно слабкий.
Проте, я як був проти такого обмеження, так і залишаюся при своїй думці. Якщо робити закупи - мені (і певен, не тільки мені) це зручніше в вихідні. Якщо я звик щось купувати майже щодня, свіже - то відсутність такої можливості це незручність. Вільного часу, щоб походити по магазинах (оезервди з фокстротами) в робочі дні в мене зазвичай немає. І знову ж таки, не тільки в мене.
Так для чого оці обмеження? Нашкодити покупцю? Рітейл якось не так працює :)
З "великої турботи" за невеличкий прошарок людей, що працюють в фоктротах, різервд і атб? Якось смішно. Інші, яких більшість, значить, не настільки ображені долею?

В Польші, як ПІС жорвпвся до влади теж майже всю. Торгівлю в неділю згорнути, але з перемогою опозиції на останніх виборах, уже дехто самочинно почав відкривати магазини в неділю, сподіваючись, що контролюючи органи будуть дивитись на це крізь пальці.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 269 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 10 лис, 2023 00:21

BeneFuckTor написав:Пані стм. Я більше не буду Вас злити, все по доброму)))

Чую подвох второго номера, после Акурта. Хорошо что макароны в банке вызывают только невероятную подозрительность и мысль "это не друг!" )))

BeneFuckTor написав: Звичайно тут є економічне підґрунтя, хто з цим спорить)
Як я гадаю, Ви навели приклад наслідку, а причина саме те що така політика і так створена інфраструктура - розосереджено.

Классика выберите 2 пункта: качественно, быстро, дёшево)))
В нашем случае: разнообразно, близко, всегда доступно )))
или наслаждайтесь природой в воскресенье :)
И тут я безоговорочно признаю - бережному отношению к природным паркам, лесам, озёрам и рекам у Поляков, Чехов и Немцев нам ещё учится и учится :)
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 10 лис, 2023 09:17

Bolt написав:В Польші, як ПІС жорвпвся до влади теж майже всю. Торгівлю в неділю згорнути, але з перемогою опозиції на останніх виборах, уже дехто самочинно почав відкривати магазини в неділю, сподіваючись, що контролюючи органи будуть дивитись на це крізь пальці.

Туск обіцяв за перші 100 днів торгову неділю, але походу то була "рекламна обіцянка".
BIGor

Подякував: 1452 раз.
Подякували: 1859 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 10 лис, 2023 11:04

BIGor написав:
  Bolt написав:В Польші, як ПІС жорвпвся до влади теж майже всю. Торгівлю в неділю згорнути, але з перемогою опозиції на останніх виборах, уже дехто самочинно почав відкривати магазини в неділю, сподіваючись, що контролюючи органи будуть дивитись на це крізь пальці.

Туск обіцяв за перші 100 днів торгову неділю, але походу то була "рекламна обіцянка".

а що в Туска вже є сформована коаліція та уряд?
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2846 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 11 лис, 2023 00:01

flyman
Да, сегодня подписали умову https://www.rp.pl/polityka/art39386631- ... rozumienie
Альтернативщик

Подякував: 8 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 лис, 2023 09:28

BIGor написав:

Ну ХЗ, читав, що вже навіть наглухо заборонені аборти почали робити.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 269 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 802803804805806 ... 1055>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей