ЛАД написав: Но вообще взгляды Гиркина давно известны. Он постоянно критиковал Путина за "слишком мягкое" ведение войны. В принципе, там ничего нового.
«Нынешний президент слишком добр, — продолжил он, — и его водили за нос не только его уважаемые западные и киевские партнеры, но и руководители наших силовых структур, разведки и военно-промышленного комплекса».
Гиркин -npc
Неигровой персонаж (от англ. Non-player character) — персонаж в компьютерных и в настольных ролевых играх, которым управляет не игрок, а компьютер или мастер
pesikot Не готувались не готувались а потом раз і підготувались за лічені дні і дали відсіч ? Думаю якби не готувались то Київ би впав як і прогнозували.
ЛАД написав:Но вообще взгляды Гиркина давно известны. Он постоянно критиковал Путина за "слишком мягкое" ведение войны. В принципе, там ничего нового.
«Нынешний президент слишком добр, — продолжил он, — и его водили за нос не только его уважаемые западные и киевские партнеры, но и руководители наших силовых структур, разведки и военно-промышленного комплекса».
Зрозуміло, відповіді не буде. Прийде Гіркін і почне вести війну не так м'яко. Питань більше немає
По-вашему, больше 70% не поддерживают сегодняшнюю политику
,зовсім погано з логікою , до чого політика сегодення до того, что люди бажають миру (за будь яку цену, особливо ті у кого син на війні), а потім вони як ви скажуть: ні, я не вимогав того, що 4 області (і Крим) передали россіянам, я тілько хотів сина повернути з війни (все припинив діскусію, надобраніч)
Это Вы вставили то, чего у меня не было. Вообще-то, так не делают.
а старики, просто тупые люди по жизни, путина не называет основным виновником, это о чем говорит?
К примеру о том, что эти "тупые люди" это прекрасно понимают и просто не хотят повторять общеизвестные вещи. Такой вариант не допускаете?
смерть хутина вирішує багато питань: війна стає особистою помилкою одного х... і більше нікого, все звалять на небіжчика , не моя особиста думка
Согласен, это более вероятно. Но пока что разговор беспредметный, он всё ещё жив.
О Гиркине я написал:
Не думаю, что у него есть какие-то шансы стать президентом, но он не единственный с такими взглядами на войну.
Да и вообще он слишком мелкая сошка. Но наверняка есть более серьёзные люди с такими же взглядами.
Востаннє редагувалось ЛАД в П'ят 10 лис, 2023 19:46, всього редагувалось 1 раз.
Ukrainian написав:pesikot Не готувались не готувались а потом раз і підготувались за лічені дні і дали відсіч ? Думаю якби не готувались то Київ би впав як і прогнозували.
А припустити що москалі декларуючи що готуються реально себе розвалювали -ви не можете?
А я - можу Ще за моїх часі в армії ходив жарт Не лякайте русскіх війною - і вони стройовимо оглядами самі себе вздрючать... От і вийшло Ми не готувались - тому не погіршували те що вже було підготовлене на 2019 рік Москалі - готувались , прасували парадну форму, вчили ієрархію розподілу машин в колоні і права першого входу в приміщення для мародерства в залежності від звання і року служби... От і вийшло москальська армія зразка 2022 року мінус 10 років підготовки=2012 року Була вожена фейсом об тейбл Українською Армією зразка 2019 року( з насильно всунутими нам 2000 джавелінів і енлавів).
ЛАД написав:Но вообще взгляды Гиркина давно известны. Он постоянно критиковал Путина за "слишком мягкое" ведение войны. В принципе, там ничего нового.
Зрозуміло, відповіді не буде. Прийде Гіркін і почне вести війну не так м'яко. Питань більше немає
Интересно, какой ответ Вы хотели? Вам надо расписать подробно его действия? Вам лень даже минутную регистрацию на сайте пройти, а я вам чего-то должен подробно расписывать? Смейтесь дальше.
Востаннє редагувалось ЛАД в П'ят 10 лис, 2023 19:50, всього редагувалось 1 раз.
Ukrainian написав:pesikot Не готувались не готувались а потом раз і підготувались за лічені дні і дали відсіч ? Думаю якби не готувались то Київ би впав як і прогнозували.
Если б готовились, то нападения и не было бы
Ещё раз, Киев, Чернигов, Харьков устоял не потому что "готовились" к нападению, а вопреки История генерала Кривоноса тому пример. Фактор людей, которые вышли на защиту, а не встречали рашистом с цветами
Ну а про факт "подготовки" говорит уголовное дело против Кривоноса Если готовили, а он отстоял Жуляны, то какое может быть уголовное дело ? тут награждать нужно А ему уголовное дело
Загальна мобілізація: в яких областях України зафіксували найбільше ухилянтів
6 Листопада 2023, 14:27
З початку повномасштабного вторгнення Російської Федерації, в Україні розпочали понад 8 тисяч кримінальних проваджень за фактами ухилення від призову за мобілізацією.
Про це Vesti.ua повідомили джерела в Національній поліції.
Найбільше проваджень відкрили в 11 областях України: в Закарпатській області — 967; у Дніпропетровській області — 763; у Миколаївській області — 644; у Львівській області — 555; у Волинській області — 491; у Вінницькій області — 488; у Чернівецькій області — 440; у Харківській області — 429; у Рівненській області — 380; у Тернопільській області — 349; у Сумській області — 348 областях.
Про підозру оголосили 2 193 людям. Найбільше: в Закарпатській області — 339; у Волинській області — 218; у Рівненській області — 176; у Львівській області — 166; у Дніпропетровській області — 164; у Полтавській області — 126; у Миколаївській області — 105; у Харківській області — 95; у Тернопільській області — 94; у Житомирській області — 88; в Івано-Франківській області — 76; у Чернігівській області — 71; у Вінницькій області — 70.
До суду відправили 2 027 обвинувальний акт. Найбільше: в Закарпатській області — 313; у Волинській області — 185; у Рівненській області — 176; у Дніпропетровській області — 154; у Львівській області — 151; у Полтавській області — 115; у Миколаївській області — 90; у Тернопільській області — 89; у Житомирській області — 88; у Харківській області — 81; в Івано-Франківській області — 70; у Чернігівській області — 70; у Вінницькій області — 64.
яка “милота...” у переліку лише 11,13,13 областей і більшість -- повтори. у решті з 23 неокуп. областей -- і “кінь не валявся...”
Пішов рахувати на карті неокуповані області...: 7 Захід, 4 Північ, 6 Центр, 4 Південь, 2 Схід = 23шт. (повна окупація -- лише Лугань і Крим).
Найактивніше цькування, а отже і мобілізація -- Захід. 6/7 в кожній групі. “Ну панятна ж, що саме їм більше всіх треба”. І кордони 91р і ждуни на виборах у ВР. Все... Хоча в ІФ доволі гламурненько на тлі решти шести. І навесні 1.5тижні у відпустці ходив (у цивільному і з трек.паличкою) -- ні разу пікселі не підходили. Ех... Таки треба було від початку побути клятим ухилянтом рік, два, чи три... Цікавий досвід був би...
Північ 1/4, 2/4, 2/4, і з них Київська -- взагалі недоторканна, і це при тому, що там найбільше людей з усіх областей... То от вона яка, та клята “київська хунта...”
Центр 2, 3, 3 (з 6). Кропивницька, Черкаська, Хмельницька -- не згадані й разу. Там, мабуть, “холодноярська хунта...” і привид Б. Хмельницького наганяють страху.
Південь 1,1,1 (з 4). І джекпот зірвала Миколаївська! Три влучення. Решті (“аддєса, хєрсон, запарожьє -- ваєвать нє нада”, я так розумію... ждуни, що з них візьмеш...)
Схід 1,1,1 (з 2). Джекпот у Харківської. А данєцк... Ага. Ну так. Звісно ж. То ждуни еталонні.
Ще цікаво, що у Дніпровській, Миколаївській -- багато проваджень. А от підозра і суд -- вже поповзли вниз переліку. Це я так розумію, що у ждунських областях сильніше розвинута функція “панять і прастіть”.
Єдине приємне у всьому цьому -- нині ми в Харк.області (де хоч якось мобілізують). А не в отій данєцкай. Де і в спину, і в лице шипіли...