Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Bolt написав:Повернення контролю на польско-німецькому кордоні.
Кінець Шенгену?
Ні, це не кінець Шегену. Німці подивилися статистику і прийняли заходи до контролю того, хто хоче жити в Німеччині за рахунок держави. Перша трійка: сирійці, афганці та турки. Тому контроль: навіщо ти їдеш до нас.
В турецькій пресі місяць тому були розрахунки; - родина чоловік жінка дитина буде щомісяця отримувати близько 1500€; - якщо порахувати ціну безкоштовного навчання дітей в школі та перебування дитини в садочку то вже виходять на рівень в 3000€ на місяць; - якщо врахувати, що турецька діаспора в Німеччині приймає на нелегальну роботу «своіх», і такий нелегал отримує зарплатню без сплати податків - то ось вам гріх не ввести контроль.
Це вони українців ще не рахують. Приятель з дитиною жив в Анталії - подивився, що в Німеччині € падають з неба - то вже 6 місяців там - дегустуэє німецькі сосиски+смажена капуста+пиво. Дуже йому те все подобається…. Сказав отримують близько 1500€ плюс 50% оплати за оренду житла.
Востаннє редагувалось akurt в Суб 11 лис, 2023 11:05, всього редагувалось 2 разів.
Bolt написав:Повернення контролю на польско-німецькому кордоні.
Кінець Шенгену?
То результат, що попередня влада в Польщі нагнітала не тільки антиукраїнські але і антинімецькі настрої+візовий скандал. Думаю через деякий час устаканится. Бо, якщо по передня влада виграла б на цих виборах, взагалі все Польекситом могло закінчитися.
Ну воно то з України краще видно. З того що бачив - в аеропорту німці вибірково перевіряли темношкірих та азіатів - винувата Польща , з на польській стороні бачив що трясли драників - то теж винувата Польща. І так - це звичайно кінець Шенгену
То результат, що попередня влада в Польщі нагнітала не тільки антиукраїнські але і антинімецькі настрої+візовий скандал. Думаю через деякий час устаканится. Бо, якщо по передня влада виграла б на цих виборах, взагалі все Польекситом могло закінчитися.
Ну воно то з України краще видно. З того що бачив - в аеропорту німці вибірково перевіряли темношкірих та азіатів - винувата Польща , з на польській стороні бачив що трясли драників - то теж винувата Польща. І так - це звичайно кінець Шенгену
Значить в wyborcza.pl брехню пишуть? Пи. Си. Польську пресу, щодня читаю, раптом доведеться відходити городами. 😎
BIGor написав:Ну воно то з України краще видно. З того що бачив - в аеропорту німці вибірково перевіряли темношкірих та азіатів - винувата Польща , з на польській стороні бачив що трясли драників - то теж винувата Польща. І так - це звичайно кінець Шенгену
Значить в wyborcza.pl брехню пишуть? Пи. Си. Польську пресу, щодня читаю, раптом доведеться відходити городами. 😎
Я не кажу що брехню, я кажу що сам бачив. Можливо німцям після масових анти-єврейських мітингів в німецьких містах набридли ці всі арабські-окупантоси.
В моєму тексті не було слів про нормально, чи ненормально. Було те, що людина у віці за 70 - і це реально - може працювати досить активно у великому супермаркеті. І це ви ще не бачили, як працює: весь час з посмішкою, жартами, підспівує і пакує ваші закупи в пакет.
akurt написав:В моєму тексті не було слів про нормально, чи ненормально. Було те, що людина у віці за 70 - і це реально - може працювати досить активно у великому супермаркеті. І це ви ще не бачили, як працює: весь час щ посмішкою, жартами, підспівує і пакує ваші закупи в пакет.
В мене батя в 70+ поїхав (не на Мерседесі) в Східну Європу на заводі працювати. І про що це свідчить? Що всі з України в 70 + можуть на заводі працювати? )))
Це у вас саме це: Survivorship bias or survival bias is the logical error of concentrating on entities that passed a selection process while overlooking those that did not. This can lead to incorrect conclusions because of incomplete data.
Це свідчить тільки про таке: - слава Богу, що батько в 70+ живий здоровий і має сили десь працювати; - погано те, що син забувся про своїх батьків. Висмоктав всі гроші та не порадив/забезпечив батькам стратегічні кроки для життя.
akurt написав:Це свідчить тільки про таке: - слава Богу, що батько в 70+ живий здоровий і має сили десь працювати; - погано те, що син забувся про своїх батьків. Висмоктав всі гроші та не порадив/забезпечив батькам стратегічні кроки для життя.
Отут можна розібратися по деталям. Останні гроші, які вкладали в мене батьки - це на курси довузівської підготовки до 16 років, може трохи на їжу до 18 років. Перші 2 курси університету - жив із бабусею, бо вдома із батьками просто не було умов для навчання, а навчання було важке, приблизно таке саме як розповідав rjkz. З 18 років працюю і компенсував свою частину квартплати та закупівлі продуктів. Після завершення університету батько дозволив собі забрати 1000 доларів без дозволу із моєї доларової заначки на купівлю собі, якоїсь б/у-шної машини, які не повернув досі (питання хто в кого смоктав гроші). Такі приколи та інші моменти спілкування мотивували мене в 26 років купити квартиру, а від батьків з'їхав ще раніше. Бабусину квартиру батько подарував сестрі (тій, що поїхала в США). Квартира була залишена в стані свинарника (я там тільки встиг поставити 3 металопластикових вікна та поміняти своїми руками іржаві труби на металопластикові, коли там ще жила бабуся, щоб вона не мерзла та не текли крани, і ЖЕК не нараховував 10 кубів води без лічильників). Я геть не зрозумів політику батьків, коли вони просили мене допомогти в ремонті квартири (після від'їзду сестри в США, коли її чоловік а потім і вона влаштувалися на роботи в топ-5 компаній) - тіпа ми ж сім'я (в той час мене кілька робіт, непрацююча дружина та син-немовля), все одно довелося щось робити, при повному нерозумінні нахрена я це роблю при наявності двозначних в доларах рейтів погодинних заробітків.
При цій херні я купив для батька будинок і 60 соток землі на Півдні біля моря з планом встановити СЕС, щоб він її стеріг і СЕС забезпечувала йому пенсійні доходи в старості. За 4 роки до погіршення умов він не зробив для цього нічого. А умови були - заведи через РЕС на дільницю 3 фази 10-30 кВт - отримаєш машину. Але совкова вата є рабами. Він займався чим завгодно (виноград, сад, вирощування гусей та курей), але не електрикою і все звісно без фінансових результатів. Машину (свою б/в зі США йому подарувала сестра). Мати в мене таки стала трохи олігархічною. В спілкуванні з нею в мене немає проблем. Особливо з тим, що вона допомагає моєму синові з освітою.
Так, що поки батько є працездатним - моя совість, щодо виконання обов'язків ст. 51 Конституції та ст. 202 Сімейного кодексу є на 100% чистою. А далі - це буде питання моєї домовленості з сестрою, бо проживання в США не звільняє від ст. 51 Конституції.