Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
sens написав:Якщо в жовтні купити на 1300 та у листопаді на 1300 , фактично у грудні зняття безкоштовно тільки 1300 чи вся сума в розмірі 2600 ?
вся
Добре,в кінці листопада поповнимо ,в грудні перевіримо.
Щоби безкоштовно зняти у грудні треба поповнити хоча б на 500уо в кінці л̶и̶с̶т̶о̶п̶а̶д̶а̶ жовтня [/quote] Як ваша відповідь стосується питання?: Тоді інакше,яку суму в грудні можна зняти безкоштовно -: на рахунку в доларах на карті в жовтні до покупки на 1300 було менше 500,:тому якщо поповнити і на скільки в листопаді щоб зняти в грудні??? Варіант з минулого не надавати.
При отриманні коштів з валютних карт , щоб не попасти на комісію , треба щоб кошти пролежали на рахунку місяць в розмірі не менше 500 ($ або Евро). Я так і зробив і заказав валюту для отримання в відділенні. Все було добре , поки я не підійшов до віконця каси... там касир мене повідомила , що з віртуальних карток беруть комісію і треба оформити пластикову карту. Карту мені оформили, але гроші без комісії я так і не отримав , бо карта ця нова і треба щоб кошти пробули на ній цілий місяць ((( проблему пообіцяли вирішити ... Банк повинен десь казати, що функціонал віртуальних карток відрізняється від пластикових. Бо на ГЛ про це чомусь не бажають згадувати. В результаті змарнував в банку купу часу і не отримав свої гроші.
Востаннє редагувалось yuluk в Пон 13 лис, 2023 19:37, всього редагувалось 1 раз.