|
ПриватБанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: П'ят 17 лис, 2023 16:44
3месяца назад открывал депо на 1.5т евро - в обменках и банках такие купюры принимать не хотели. здесь не взяли один полтинник, сегодня выдали новенькими сотками.
-
чик
-
-
- Подякував: 6630 раз.
- Подякували: 1170 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: П'ят 17 лис, 2023 17:13
greenozon написав: Ой+ написав: greenozon написав:Приват дійсно розщедрився на кешбеки, аж дивно
Мені ще і знову КЛ долили вже до 125кгрн. Взагалі приват при грошах.
солідно! навіть не чув таких кейсів у вас якісь солідні вклади-фоп-інше тут?
Отримую зарплату на картку в приваті вище середньої, депо деякі оперативні залишки на приват-вкладах, декілька разів спустошував картку на овдп, які наступного місяця в грейсі гасив. Зараз приват регулярно нагадує, що я їм винен, скоро знову гаситись. Таке враження, що корезоїд, чи що там, надіється загнати мене, що не потягну грейс. Andrey2512 написав:140к не хотів?) 😎
Як запропонують, то не відмовлюсь.
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1119 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 19 лис, 2023 19:54
У кого-то были успешные приемы СЭП на выходных на карты физлиц? Думаю гасить кредитку 25-го СЭПом 🙄
-
ramzes4
-
-
- Подякував: 2542 раз.
- Подякували: 317 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 19 лис, 2023 22:01
ramzes4 написав:У кого-то были успешные приемы СЭП на выходных на карты физлиц? Думаю гасить кредитку 25-го СЭПом 🙄
Приймає цілодобово, за умови, якщо банк донор відправить. А в цілому план ризиковий. Я би скористався р2р
-
novichok
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 313 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 20 лис, 2023 13:26
11 вересня 2023 мені зателефонував представник банку і запропонував приєднатися до акції, по якій мало нараховуватись кешбек за кожну оплату з картки. Ніяких повідомлень мені не приходило, але я приєднався і дійсно за кожну транзауцію я отримував кешбек — це було видно бо під оплатою зʼявлялась монетка, тицнувши на яку можна було побачити суму кешбеку. Я очікував, що 1 числа наступного місяця мені надійде на рахунок вся сума кешбеку зп минулий місяць, але такого не сталося. Я писав заявки з цього приводу і мені відповіли, що згідно правил акції виплати мають надійти на рахунок через місяць від початку, тобто в моєму випадку 12 жовтня. І дійсно 12 жовтня я отримав нарахування кешбеку на свій рахунок. Я продовжував користуватися цією акцією і оплачувати покупки через ПБ. Але 12 листопада виплати не було, як і 13, 14 … і до сьогодні. Я залишав заявку, але її зареєстрували як скаргу і на неї вирішили не відповідати. Сьогодні я взагалі розмовляв більше години по телефону з представником ГЛ, та заявка так і не була сформована, бо вона не може зрозкміти що це за акція, хоча бачить, що нарахування кешбеку відбуваються. В ПБ діє якась незрозуміла схема, що самі представники не розуміють що і як у них працює. На жаль цікаві акції, але повна некомпетентність персоналу.
-
yuluk
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 33 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 20 лис, 2023 17:48
Здравствуйте. Я не могу забрать в приватбанке 16000 долларов. Выдают испорченные купюры, грязные 1996 с печатями. Начальник отделение просто смеется в лицо. Я привез ему одну из купюр. Я приезжаю в 7 утра, но отдают деньги грязные, испачканные. Это единственные банк, который такое себе позволяет. Свифтом деньги тоже не вывести.
-
mailsiteline
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 20 лис, 2023 17:50
Эти купюры не берет ни один другой банк!
-
mailsiteline
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 20 лис, 2023 17:54
mailsiteline написав:Здравствуйте. Я не могу забрать в приватбанке 16000 долларов. Выдают испорченные купюры, грязные 1996 с печатями. Начальник отделение просто смеется в лицо. Я привез ему одну из купюр. Я приезжаю в 7 утра, но отдают деньги грязные, испачканные. Это единственные банк, который такое себе позволяет. Свифтом деньги тоже не вывести.
Підіть в інше відділення Привату.
-
Zochan
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 148 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 20 лис, 2023 19:31
mailsiteline написав:Здравствуйте. Я не могу забрать в приватбанке 16000 долларов. Выдают испорченные купюры, грязные 1996 с печатями. Начальник отделение просто смеется в лицо. Я привез ему одну из купюр. Я приезжаю в 7 утра, но отдают деньги грязные, испачканные. Это единственные банк, который такое себе позволяет. Свифтом деньги тоже не вывести.
це в приваті може зайняти не менше 10 підходів
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Пон 20 лис, 2023 19:57
yuluk написав:11 вересня 2023 мені зателефонував представник банку і запропонував приєднатися до акції, по якій мало нараховуватись кешбек за кожну оплату з картки. Ніяких повідомлень мені не приходило, але я приєднався і дійсно за кожну транзауцію я отримував кешбек — це було видно бо під оплатою зʼявлялась монетка, тицнувши на яку можна було побачити суму кешбеку. Я очікував, що 1 числа наступного місяця мені надійде на рахунок вся сума кешбеку зп минулий місяць, але такого не сталося. Я писав заявки з цього приводу і мені відповіли, що згідно правил акції виплати мають надійти на рахунок через місяць від початку, тобто в моєму випадку 12 жовтня. І дійсно 12 жовтня я отримав нарахування кешбеку на свій рахунок. Я продовжував користуватися цією акцією і оплачувати покупки через ПБ. Але 12 листопада виплати не було, як і 13, 14 … і до сьогодні.
Акція для рідковикоростовуваних карточок як правило на 1 міс. Зараз бачите монетку за покупки? Швидше всього акція закінчилась.
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1119 раз.
-
-
Профіль
-
-
2