Та постійні докази, що сплата податків и донатів замінює службу в армії, це такий же флуд.
Думаю що питання в тому, хто його ініціює. А хто уже у відповідь вимушений надавати аргументи про податки і донати. Ще раз: він прекрасно розуміє що робить і для чого. Тобто діє свідомо. Які ще виправдання? Вечірні відповіді про мавп (хоч і затерті, але в чужих цитатах їх видно) вам як? Воно ж усвідомлювало, що 1. За це піде в бан 2. Якби сказав в обличчя, то довелось би звати на допомогу когось. Отих в його очах сильних, хто має врятувати його від Будівельника, якому він вже погрожував.
Питання не в тому. Сегодня правильно написал холява - viewtopic.php?p=5642899#p5642899. Аргументы "про податки і донати" не серьёзны. Да, есть люди, которые в тылу нужнее. Но это не владельцы/директора магазинов, а специалисты оборонной промышленности. И исключительно они. Остальные должны быть готовы к тому, что их призовут. И все разговоры о "владе", о коррупции как оправдание собственной трусости ...
ЛАД написав:Аргументы "про податки і донати" не серьёзны.
Я розумію що совку по духу дуже хочеться щоб ЗСУ воювали в лаптях і голодні...
Я тільки не розумію чому на це так спокійно реагує СБУ і Контррозвідка Шановні Модератори - може варто дати запит в ці поважні організації Нехай про всяк випадок перевірять хто постійно роздмухує антиукраїнські настрої. Зверніть увагу Хто б щоб не проголошував а ЛАД підтримує тільки те що може зашкодити.
1. Почему модераторы переносят узкие темы в темы свалки? 2. Почему модераторы переносят темы в тематических разделах в раздел "Персональные темы форумчан"? Вот очень интересно. Не знаю, поднимался ли этот вопрос ранее.