Юрій Бутусов На першому фото - будівництво нової лінії оборони російських військ під Авдіївкою, зняте групою аеророзвідки. Як бачимо, неподалік від передової російське командування зосередило цивільну інженерну техніку, яка риє опорні пункти та ходи сполучення, бліндажі заливаються з бетону. Це надійні польові укріплення, вибити з яких ворога буде дуже важко. Так, вони наступають на Авдіївку, але для закріплення одразу будують оборонні рубежі у ближньому тилу, для безпечного маневру резервами.
Будувати рубежі разом з будівельною технікою, цивільними організаціями, з підвозом будівельних матеріалів мали б військові адміністрації, які підпорідяковані безпеосередньо президенту. Але вони цього не роблять, бо президент з них за це не питає. Якщо до самих не доходить, то починайте вчитись хоча б у росіян. А не вводить суспільство в оману ніби хтось відповідає за будівництво оборонних рубежів. Ніхто не відповідає.
Василь-Рівне написав:Шось немає Флер зі своїми інсайдами. Ок тоді їх висвітлю я. Мій знайомий вчора зустрічався з представником Маркарової - на наступному тижні вона їде в Україну і буде зміна уряду, питання виборів вже вирішене, ЗЕ США вже дістав, дата виборів - квітень наступного року.
Вчора:
Навесні команда Володимира Зеленського сподівається провести голосування щодо нового президента країни, перед цим змінивши законодавство та частково — склад ЦВК. На Банковій фактично визначились з тим, що в наступному році країна, попри війну, порине у вир президентських виборів. https://nv.ua/ukr/ukraine/politics/vibo ... 65182.html
Якщо якогось вкрай форс-мажору не буде, то найкрасивіший (2008) і найтанцюристіший (2006) має всі шанси перемогти.
нашому суспільство потрібно навчитися бути справедливим наше суспільство дуже хворе але краще, чим за парєбріком, там жесть. Які ж вони всі раби путіна, цього злодія
Василь-Рівне написав:Шось немає Флер зі своїми інсайдами. Ок тоді їх висвітлю я. Мій знайомий вчора зустрічався з представником Маркарової - на наступному тижні вона їде в Україну і буде зміна уряду, питання виборів вже вирішене, ЗЕ США вже дістав, дата виборів - квітень наступного року.
Вчора:
Навесні команда Володимира Зеленського сподівається провести голосування щодо нового президента країни, перед цим змінивши законодавство та частково — склад ЦВК. На Банковій фактично визначились з тим, що в наступному році країна, попри війну, порине у вир президентських виборів. https://nv.ua/ukr/ukraine/politics/vibo ... 65182.html
Якщо якогось вкрай форс-мажору не буде, то найкрасивіший (2008) і найтанцюристіший (2006) має всі шанси перемогти.
Долярчику/Успіх
Признайся, за кого галасуватимеш на цих виборах? Твоя думка найважливіша Так галасуватимуть ще 73% Не потрібно жодних опитувань та екзитполів
кажуть, навіть цей пан повернеться і візьме участь, недарма твоя влада так ревно береже його статки Медведчук і Марченко досі володіють маєтками в Україні та охороняють їх https://www.pravda.com.ua/news/2023/11/2/7426961/
stm написав:У меня сложилось мнение, что Вам важно убрать персону
Помиляєтесь! Я хочу, щоб персона перестала робити з себе диктатора та будувати авторитаризм в Україні. Ще хочу, щоб персона та віце-персона - займалися виключно тими питаннями, які визначенні чинним законодавством, менше піарилися, а більше займалися своїми безпосередніми обов'язками, через невиконання яких гинуть українці!!!
Так, ворог після важких втрат під Авдіївкою перестав кидати у бій бойову техніку, залізничну насип ворог захопив виключно силами піхоти за підтримки артилерії. Якби тут були вириті позиції з нашого боку такі, як росіяни риють зі своєї сторони - ніякого російського прориву та ніякої кризи під Авдіївкою не було б взагалі.
Тому Верховний Головнокомандувач, який так часто рапортує, що він ніби проводить засідання Ставки з питань оборони, повинен подивитись на ці фото, і нарешті усвідомити, що він нехтує службовими обов'язками та через його відповідальність та байдужість до цього важливого питання оборони зривається виконання бойових завдань та гинуть наші воїни, багато людей, які могли б жити, якби хоч хтось замість політичних інтриг займався оборонним плануванням. Замість фотосесії в Авдіївці пану Зеленському варто було б приїхати та подивитись стан організації оборони.
Будувати рубежі разом з будівельною технікою, цивільними організаціями, з підвозом будівельних матеріалів мали б військові адміністрації, які підпорядковані безпосередньо президенту. Але вони цього не роблять, бо президент з них за це не питає.
Якщо до самих не доходить, то починайте вчитись хоча б у росіян. А не вводить суспільство в оману ніби хтось відповідає за будівництво оборонних рубежів. Ніхто не відповідає.
Прочитал революционные сообщения о зраде зеленой команды . О практически поверженных прямо в сфинктер их прыхильников . О могучих мыслях о победах и поражениях . О поздравлениях неутомимым бойцам артиллерии жертвующие своей жизнью возле компьютера ,прямо на передовой , с МОЛЬБАМИ -КОЛИ МЕНЕ ПАМИНЯЮТЬ . ЕБ.... ть какой подвиг ! Не прочитал ни одного ПАТРИОТА , который бы написал -ВСЕ ИДУ ЗАЩИЩАТЬ УКРАИНУ ! Нас не будет существовать без УКРАИНЫ !
Мне просто интересно знать ,Смешные сцыкУны , даже если и сменят президента ,кто из вас бросится в военкомат с криком , " я первый хочу защищать УКРАИНУ " !
Так вот ..... Кто бы не был Президентом , ни кто из вас никуда не пойдет . Потому что вы ни на что не способны . Было бы справедливо отправить большую часть из вас всех, (кроме людей с инвалидностью )в окопы и блиндажи для установления гражданства страны , ради которой вы готовы на все .
...... Сегодня у нас дождь , ребята поступившие ,грязные ,продрогшие и мокрые .