Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
sens написав:отримав в борг на зберігання від впливових бізнесменів
і він так само закинув готівку на банківський рахунок та намагався розкидати по фізособам? чи він просто пояснив звідки в нього готівка? якщо вже порівнювати пояснення то потрібно на контекст дивитися
Якщо прочитати по діагоналі,то ви праві. Якщо добре розуміти підказки адвоката,то фізично будь-яку готівку яка в сумі більше ваших офіційних заробітків можна вважати вашим боргом перед фізособою. Я вбачаю в діях Універсалбанку лише одноосібне вирішення, якщо в минулому році я тут купляв на три місяці,то в цьому році вже є два десятки варіантів купити онлайн і отримати по кращому курсу. Раніше видавали виключно новими, зараз в Києві відділення віддають як в Аккорд,розділено на клієнта депозитчика,покупця валюти і з вулиці.
swan forever написав:что нужно ешё сделать, чтобы с меня не снимали деньги без моего подтверждения?
там же в настройках карты можно включить запрет на проведение интернет операций без подтверждения в приложении. работает для подписок на сайтах. платеж отклоняеться
PrivatSucks написав:у мони что праздник какой-то? весной поднял до 25к кредит. на днях зашел - 100к. с чего вдруг, у него в анкете написано что я безработный бомж.
PrivatSucks написав:у мони что праздник какой-то? весной поднял до 25к кредит. на днях зашел - 100к. с чего вдруг, у него в анкете написано что я безработный бомж.
Основатели monobank закрывают деятельность проекта Koto в Великобритании
"Однако уже с самого начала возникли проблемы с получением лицензий. " - вот лохи, надо ж было как у нас без лицензии.А не,...британский "НБУ" такое не одобряет в отличие от нашего.