Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
akurt написав:Пан Маск, пане Denik, бере приклад з украінських олігархів. Ви знаєте хоч одного, хто поділився вкраденим в Україні? А у Маска не крадене: придумане, створене, зароблене. Ото ж…
треба коректніше з висловлюваннями - це ще не зароблене. в проекти Маска інвестовано купа чужих грошей, й чи окупляться вони - питання відкрите.
Я передам ваші застереження про незароблене найбагатшій людині Планети Земля. Точно Вас прислухається.
гадаю не передасте - передавалка не виросла
але це все одно факт. розмір його статків залежить від вартості акцій, в тому числі Тесли, але я так розумію, котуються вони на рівні десятки, якщо не сотні річних ebitda. з точки зору форумчан, це взагалі неприбутково - вклав умовну тисячу уо, а отримає за рік - 10 уо.
це я й називаю, що ринок акцій поламався - вартість трохи неринкова. так, Microsoft свого часу була вигідна інвестиція. а от Facebook чи X - не певен. й зараз таких бізнесів багато.
The World’s 2o Best Cities to Live Malaga, Spain Alicante, Spain Valencia, Spain Ras Al Khaimah Abu Dhabi, UAE Madrid, Spain Mexico City, Mexico Kuala Lumpur, Malaysia Bangkok, Thailand Muscat, Oman Dubai, UAE Lisbon, Portugal Barcelona, Spain Amsterdam, the Netherlands Nairobi, Kenya Zurich, Switzerland Athens, Greece Stockholm, Sweden Luxembourg City, Luxembourg The Hague, the Netherlands
З приводу допису від Shaman. Дуже добре, що на форумі є фахівці з акцій американських компаній. Це чудово. Вже були фахівці з американської іпотеки, хоча ніколи в житті не мали жодної іпотеки; - вже були фахівці з американського будівництва, які ніколи в житті не наближалися до США ближче ніж 10 000 км; - тепер є фахівець і в акціях - це просто чудово.
P.S. Мені особисто відома тільки одна людина, яка розбирається в цій темі: це не ви, не я, і я зрозуміло, не скажу, хто це. Єдине, що скажу: досить довго нічого не пише, бо їй не цікаво писати дурниці про СРСР, ціну на морозиво Пломбір в часи В.В. Щербицького та аналогічне. Є такі люди на світі: замість пустого базікання займаються реальною справою.
The World’s 2o Best Cities to Live Malaga, Spain Alicante, Spain Valencia, Spain Ras Al Khaimah Abu Dhabi, UAE Madrid, Spain Mexico City, Mexico Kuala Lumpur, Malaysia Bangkok, Thailand Muscat, Oman Dubai, UAE Lisbon, Portugal Barcelona, Spain Amsterdam, the Netherlands Nairobi, Kenya Zurich, Switzerland Athens, Greece Stockholm, Sweden Luxembourg City, Luxembourg The Hague, the Netherlands
akurt написав:З приводу допису від Shaman. Дуже добре, що на форумі є фахівці з акцій американських компаній. Це чудово. Вже були фахівці з американської іпотеки, хоча ніколи в житті не мали жодної іпотеки; - вже були фахівці з американського будівництва, які ніколи в житті не наближалися до США ближче ніж 10 000 км; - тепер є фахівець і в акціях - це просто чудово.
P.S. Мені особисто відома тільки одна людина, яка розбирається в цій темі: це не ви, не я, і я зрозуміло, не скажу, хто це. Єдине, що скажу: досить довго нічого не пише, бо їй не цікаво писати дурниці про СРСР, ціну на морозиво Пломбір в часи В.В. Щербицького та аналогічне. Є такі люди на світі: замість пустого базікання займаються реальною справою.
що ж хлопчику, давай знову повчимо тебе розуму, бо твоя пихатість зовсім не відповідає тому, що ти справді знаєш
вартість акцій й їх дохідність - це базові принципи, яким вчать ще студентів - й не важливо - це американські акції, англійські чи польські. й студенти теж з різних країн. щось по ділу можете сказати - чи лище хі-хі та ха-ха?
ви надто принижуєте форум, коли думаєте, що лише одна людина розбирається тут в вартості акцій. ви особисто схоже взагалі не розбираєтесь, бо інакше не іронізували би.
а якщо ви під розбираєтесь маєте на увазі, що хтось каже, що може прогнозувати курс акцій - вітаю, ви спілкуєтесь з черговим казкарем. хоча може це ваше звичайне коло спілкування