Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 809810811812813 ... 1099>
Сообщение Добавлено: Сб 02 дек, 2023 20:25

akurt писал(а):Рівно рік тому на цій гілці я писав, що на ринок нерухомості Анталії зайшов український бізнес.
Хлопці з грошима.
Повідомлення пройшло непоміченим.
Це правильно: гроші люблять тишу…
Певний період…
Тиша пройшла.
Відбулася презентація грандіозного проєкту на тему «Море для тих, у кого неміряно бабла».
Українці рулять! Такого шоу не було навіть тоді, коли на ринок нерухомості Анталії зайшла Швейцарія (країна бідна та без фантазій).
Зустрічайте і зверніть увагу на назву:
https://desire-antalya.com/

Zhytlobud-2 is a full-service development company with 80 years of experience in the market.
Плакав коли читав)
cherchiltank

С нами с: 31.05.20
Благодарил (а): 0 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 02 дек, 2023 20:26

BIGor писал(а):
  akurt писал(а):
  BIGor писал(а):Цікаво, там є і українська версія https://desire-antalya.com/uk/. Не хочуть відбудовувати Україну на жаль.

Пане BIGor - Ви маєте рацію.
При цьому я НЕ все розказую, що знаю.
Так це я ще НЕ все знаю...

Так, ми бачимо тільки вершину айсбергу, іноді якісь меседжі чи інсайди.
А от ще одні вкладаються, амбітність проекту вражає!

Тарян в Києві все добудував?)
cherchiltank

Сообщение Добавлено: Сб 02 дек, 2023 20:39

cherchiltank писал(а):Тарян в Києві все добудував?)

Цікаве питання. Але те, що вони вдало і досить легко вивели гроші з України і інвестують в інші країни - факт.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4458 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Сб 02 дек, 2023 21:01

Не знаю, знаю що солідна фірма, і наврядчи в Україні буде працювати не згідно чинного законодавства.
Щодо проекту на Балі - проект вогонь, але локейшен якась діра. Інша культура, мова, ісламська релігія, ще і один з найбільших вулканів поруч... Найближча цивілізація - Джакарта 1,5 год літаком.
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

3
2
Сообщение Добавлено: Сб 02 дек, 2023 23:06

akurt писал(а):

Цікаве питання. Але те, що вони вдало і досить легко вивели гроші з України і інвестують в інші країни - факт.

Ну гроші з України вивести це взагалі не проблема була до війни - всі наші фірми на офшорах
cherchiltank

Сообщение Добавлено: Сб 02 дек, 2023 23:11

BIGor писал(а):

Не знаю, знаю що солідна фірма, і наврядчи в Україні буде працювати не згідно чинного законодавства.
Щодо проекту на Балі - проект вогонь, але локейшен якась діра. Інша культура, мова, ісламська релігія, ще і один з найбільших вулканів поруч... Найближча цивілізація - Джакарта 1,5 год літаком.

Ага, дуже солідна- тауерс будують уже 6 років - хоча проект крутий - нічого схожого не будували в Києві, nver будуть будувати років 10)
cherchiltank

Сообщение Добавлено: Вс 03 дек, 2023 16:15

Важка вона, праця рієлтора українського, в Туреччині.

Сьогодні в Анталії хоч і не сонячно, але +21 і я зустрівся на набережній Анталії з українськими «чорними рієлторами».
Теоретично не бачилися вже декілька місяців, до цього знав що жирували, танцювали та проводили час тільки в ресторанах: бабло разом з бабулєтами сипалося реально і без зупинку (з весни 2022 до весни 2023).

Ринок оренди квартир.
Не було жодного клієнта останні 4 місяця. В середньому нормальну квартиру в оренду можна зняти за 10 000 лір, або близько 350€ на місяць. Але в умовах відсутності орендарів зʼявилися і інші вимоги: комісійні вже просять не в розмірі орендної плати за місяць, а вже зголоднілі рієлтори погоджуються і на 1/2.
Але і цього - на думку орендарів - забагато, хочуть і без комісії. А якже. Якже рієлтору без комісії, якщо на суму комісійних в 5000 лір (10000/2) очікують аж три повʼязаних між собою рієлтора…
Ще цікавий момент: орендодавець хоче просити і більше, ніж 10 000 лір, але вже самі рієлтори пропонують і просять знизити забаганки: дуже їсти хочеться…
Цікаво, що політика Уряду Туреччини по зниженню ціни оренди квартир дає свої реальні результати. Діють «тихо», але наполегливо і методами економічними.

Ринок квартир для купівлі.
Тут багато розказували, але я зачепився тільки за одну фразу: «Дзвонять і просять знайти квартиру за 35 000$…
- Стоп! Далі тихіше: А що є квартири по 35000$?
- Можна знайти (відповідає наш рієлтор). Але ми ставимо умову: просто так шукати не будемо, ми живі люди. Тому умови такі: а) приїжджайте, будьте тут, по інтернету це не клієнт і це не пошук, будемо шукати, мацати, підбирати, вести перемовини; б) підписуємо Ексклюзивний договір (тому що навіть в разі продажу комісійні будуть сміхотворні, орієнтовно в 700$; в) Ще умова: «Мені платите в день (примітка: тут я сильно здивувався) хоча б 100 лір (близько 3,5€) на «транспорті видатки» - тоді ми вам знайдемо - якщо хочете - і за 35000$.»

Примітка 1 для уточнення: за 35000$ знайдуть щось досить скромне: або «нульовий» (по нашому «перший» поверх», або не 1+1 (2к), а 0+1.
Але такі ціни, як виявилося, є.
Примітка 2 для уточнення: згідно з діючими законами при купівлі такої квартири ВНП не можна отримати. Використовувати як дачу - можна (90 днів в кожні 180).
Смаколики закінчилися в Туреччині 16.10.2023…
Ех, були часи… десь з 2016 по літо/осінь/зиму 2021…
Навіть квартира, куплена в січні 2021 за 200 000$ готівкою (знаю реальний варіант, зараз цю квартиру здано в оренду) принесла інвестору до +100% по валюті…
Зараз ситуація інша: і я би порадив тому інвестору взяти сьогодні +100% по валюті.
Як би там не було, а зароблені за 27 місяців 200 000$ все ж таки ще гроші…
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Вс 03 дек, 2023 22:00

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

Однушка на окраїні за 5300 уе/м2 - тепер я бачив все :D
https://www.otodom.pl/pl/oferta/gustown ... 4oava.html
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

3
2
Сообщение Добавлено: Пн 04 дек, 2023 08:06

akurt писал(а):Важка вона, праця рієлтора українського, в Туреччині.

Сьогодні в Анталії хоч і не сонячно, але +21 і я зустрівся на набережній Анталії з українськими «чорними рієлторами».
Теоретично не бачилися вже декілька місяців, до цього знав що жирували, танцювали та проводили час тільки в ресторанах: бабло разом з бабулєтами сипалося реально і без зупинку (з весни 2022 до весни 2023).

Ринок оренди квартир.
Не було жодного клієнта останні 4 місяця. В середньому нормальну квартиру в оренду можна зняти за 10 000 лір, або близько 350€ на місяць. Але в умовах відсутності орендарів зʼявилися і інші вимоги: комісійні вже просять не в розмірі орендної плати за місяць, а вже зголоднілі рієлтори погоджуються і на 1/2.
Але і цього - на думку орендарів - забагато, хочуть і без комісії. А якже. Якже рієлтору без комісії, якщо на суму комісійних в 5000 лір (10000/2) очікують аж три повʼязаних між собою рієлтора…
Ще цікавий момент: орендодавець хоче просити і більше, ніж 10 000 лір, але вже самі рієлтори пропонують і просять знизити забаганки: дуже їсти хочеться…
Цікаво, що політика Уряду Туреччини по зниженню ціни оренди квартир дає свої реальні результати. Діють «тихо», але наполегливо і методами економічними.

Ринок квартир для купівлі.
Тут багато розказували, але я зачепився тільки за одну фразу: «Дзвонять і просять знайти квартиру за 35 000$…
- Стоп! Далі тихіше: А що є квартири по 35000$?
- Можна знайти (відповідає наш рієлтор). Але ми ставимо умову: просто так шукати не будемо, ми живі люди. Тому умови такі: а) приїжджайте, будьте тут, по інтернету це не клієнт і це не пошук, будемо шукати, мацати, підбирати, вести перемовини; б) підписуємо Ексклюзивний договір (тому що навіть в разі продажу комісійні будуть сміхотворні, орієнтовно в 700$; в) Ще умова: «Мені платите в день (примітка: тут я сильно здивувався) хоча б 100 лір (близько 3,5€) на «транспорті видатки» - тоді ми вам знайдемо - якщо хочете - і за 35000$.»

Примітка 1 для уточнення: за 35000$ знайдуть щось досить скромне: або «нульовий» (по нашому «перший» поверх», або не 1+1 (2к), а 0+1.
Але такі ціни, як виявилося, є.
Примітка 2 для уточнення: згідно з діючими законами при купівлі такої квартири ВНП не можна отримати. Використовувати як дачу - можна (90 днів в кожні 180).
Смаколики закінчилися в Туреччині 16.10.2023…
Ех, були часи… десь з 2016 по літо/осінь/зиму 2021…
Навіть квартира, куплена в січні 2021 за 200 000$ готівкою (знаю реальний варіант, зараз цю квартиру здано в оренду) принесла інвестору до +100% по валюті…
Зараз ситуація інша: і я би порадив тому інвестору взяти сьогодні +100% по валюті.
Як би там не було, а зароблені за 27 місяців 200 000$ все ж таки ще гроші…

Ви ж тільки пару місяців назад писали що потяг поїхав і дешевше 80 тисяч нічого нема - а тут 35, що прийшла полярна лисичка ринку нерухомості в Туреччині? Нема нових кацапів і іранців ?)
cherchiltank

Сообщение Добавлено: Пн 04 дек, 2023 09:12

cherchiltank писал(а):Ви ж тільки пару місяців назад писали що потяг поїхав і дешевше 80 тисяч нічого нема - а тут 35, що прийшла полярна лисичка ринку нерухомості в Туреччині? Нема нових кацапів і іранців ?)

Ви наче мала дитина і не знаєте, що в кожній справі є свої секрети та хитрощі.
Я ж вище написав: рієлтори сидять без роботи - і їсти хочеться, і "жирувати" як раніше - теж (вже замовили собі на Новий рік в горах вілли - це наші, українські: "чорні рієлтори").
Раніше вони на об"єкти такого рівня і не дивилися, і не думали.
Зараз ПОГОДЖУЮТЬСЯ ПОЧАТИ ШУКАТИ.
Ось в чому різниця, а то ви носитеся як дурень із писаною торбою із своїми кацапами (яких вже майже всіх Туреччина вижила - я он в Барселоні частіше чув російську, ніж чую в Анталії) і з іранцями, які є звичайними сусідами Туреччини.
akurt

2
2
7
  #<1 ... 809810811812813 ... 1099>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор