|
Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 14 гру, 2023 10:34
cherchiltank Вспомнила, на оболони знакомому монтажнику подняли аренду сразу на 3000грн мы говорим про эконом сегмент, и ещё 2 месяца назад. Мне аматору удалось получить + в карму и 38 на карту подруги, через 6 месяцев надо посмотреть на новые ставки по рынку. Я согласна и дальше быть такой дурочкой, что бы подруга которая как раз спасала моих в начале войны имела больше денег, если что. А вашей сестре повезло с умным и заботливым братом, ИМХО финансы - это не главное в жизни. И вас ведь не забанили в олх, флатфи и иже с ними, адрес объекта вы знаете, аналоги найдёте, руки ж есть.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 гру, 2023 10:44
Знайомий ріелтор каже, що з жовтня оренда перестала рости. На черзі - девальвація гривни. Так що доларові ціни знову поїдуть вниз. 
-
Frant
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1771 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 гру, 2023 10:54
kingkongovets написав:тільки мені вже стало цікаво як виглядає квартира сестри черчіля в НЛ, яку вона не може здати дорожче 24000? черчіль, я не експерт по житловій, я навіть в НЛ був лише 2-3 раза в житті, кажу лише про те що чув, навіть в bird не хочу заради цього лізти, посилання на сестринську квартиру можеш дати?
Нормальна квартира однокімнатна роздільна з ремонтом 2012 року, я в новопечерських липках бував часто і з ріелторами липок теж часто спілкувався. Навіщо лізти в бьорд коли олх дасть всю розкладку по ціні в Липках?)
-
cherchiltank
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 251 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 гру, 2023 11:05
cherchiltank На 3, не все арендодатели могут тормозить вечно, хотя...
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 гру, 2023 11:06
В економ-сегменті (до 10 000 грн/міс) - кожні 500 грн є чутливими для орендаря. На 3000 можна підняти, якщо раніше квартира здавалась за 1/2 ринкової ціни. В більшості випадків, флетлорд здає квартиру постійним клєнтам трохи дешевше ринка. Трохи - це орієнтовно 7-10%. І відповідно коригує ціни.
Тому якось не вельми правдоподібно, так
Востаннє редагувалось Frant в Чет 14 гру, 2023 11:11, всього редагувалось 1 раз.
-
Frant
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 гру, 2023 11:10
[quote="cherchiltank"] Нормальна квартира однокімнатна роздільна з ремонтом 2012 року [quote]
дякую, саме це мене і цікавило) вчергове переконався, що в ціноутворенні оренди житлової вирішальне значення має не локація і навіть не модні мопи с фасадами, а вартість і свіжість ремонту і це вже не зовсім про пасивний прибуток, це вже ближче до операційного бізнесу типу подобовки
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2731 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 14 гру, 2023 11:12
kingkongovets написав:cherchiltank написав:Нормальна квартира однокімнатна роздільна з ремонтом 2012 року дякую, саме це мене і цікавило) вчергове переконався, що в ціноутворенні орендт житлової вирішальне значення має не локація і навіть не модні мопи с фасадами, а вартість і свіжість ремонту і це вже не зовсім про пасивний прибуток, це вже ближче до операційного бізнесу типу подобовки
ККЦ, ти впевнений? Стосовно локації? Якщо вкласти в ремонт "хрущовки" чи "сталінки" на ДВРЗ дурні гроші, хто туди поїде орендувати? Чи в "ірпіньскі" робітничі бараки? 
-
Frant
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 гру, 2023 11:34
kingkongovets написав:cherchiltank написав:Нормальна квартира однокімнатна роздільна з ремонтом 2012 року дякую, саме це мене і цікавило) вчергове переконався, що в ціноутворенні оренди житлової вирішальне значення має не локація і навіть не модні мопи с фасадами, а вартість і свіжість ремонту і це вже не зовсім про пасивний прибуток, це вже ближче до операційного бізнесу типу подобовки
Дійсно - орендують лише свіжі ремонти) нл коли здалися? Десять років тому , коли ремонт перестає бути свіжим ? Через 5 років? Через 3?)
-
cherchiltank
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 гру, 2023 11:52
cherchiltank написав:Дійсно - орендують лише свіжі ремонти) нл коли здалися? Десять років тому , коли ремонт перестає бути свіжим ? Через 5 років? Через 3?)
що тобі незрозуміло в моєму попередньому дописі, з чим саме ти незгоден? орендують і купують все, але тільки тоді коли ціна відповідає якості поцікався цінами оренди свіжака в Новій Англії - ось тобі найкраща цьому ілюстрація так як зараз там звісно не буде завжди, як не буде завжди «прокурорський тупик» на Верхогляда мега лакшері локацією і так само не буде завжди актуальним сьогоднішній мега модний інтерʼєр, який би дизайнер його б не створив рік ремонту дуже легко визначається по багатьом деталям і це ніяк не приховаєш
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2731 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 14 гру, 2023 11:58
kingkongovets написав:cherchiltank написав:Дійсно - орендують лише свіжі ремонти) нл коли здалися? Десять років тому , коли ремонт перестає бути свіжим ? Через 5 років? Через 3?)
що тобі незрозуміло в моєму попередньому дописі, з чим саме ти незгоден? орендують і купують все, але тільки тоді коли ціна відповідає якості поцікався цінами оренди свіжака в Новій Англії - ось тобі найкраща цьому ілюстрація так там звісно не буде завжди, як не буде завжди «прокурорський тупик» на Верхогляда мега лакшері локацією і так само не буде завжди актуальним сьогоднішній гостросучасний інтерʼєр, який би дизайнер його б не створив
Нова Англія це трешак на задвірках - без ремонту коштує півтори з ремонтом дві - це хотєлки, навіть метро нема, локація срака повна - може кілька квартир по єоселі продадуть
-
cherchiltank
-
-
-
-
Профіль
-
-
|