Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Забирав крайній раз конверт депо по клЮбу100 в аккорді. Вмовляли здати доляри й перекласти на депо. Я й кажу, а нащо це мені треба як я по вигіднішому курсу перерозміщу в іншому банку й віддадуть файними синіми. Ну й починається. ,,Ми ж такими і віддаємо,,. З нового року ні разу кажу синіх не дали. Ще й 96м насипали. Ну й виявляється вся кухня- ,,Якби ви доллар через депо для накопичення міняли, то ми б вам віддали синіми. А так як ви їх одразу здаєте в обміну, то нащо нам віддавать вам синіми? Сині імісійні для банку дорого обходяться. А вам яка різниця які здавать.,, Вот это поворот@ Взагалі то для мене була різниця. Якраз те що вони віддавали намагався одразу здавати бо попадали проблемні біло зелені, які обмінки відмовлялися брати. PS раптом знайшлися в них сині, частину таки файними віддали.
у діда не беруть синю сотку, дід вчинив шкандаль. "Я як колишня працівниця Приват банку , а саме касир. Можу сказати одне, коли мене навчали то, старший касир казала, що в них типу така політика не брати зношені купюри , а особливо іноземну валюту"
Не обов"язково засирати смартфон тік-токами. Дивлюся на старому "пеньку" з озу 3Г.
vitaliiangel там не тупой чувак, там таке вміння працювати з відмовами. цих телепнів в приматі весь вік учать "працювати з відмовами" , тести здають а безтолкові. Нехай би завкаси вийняла зі свого гаманця пачку емісійних соток , вибрала одну і показала діду - дивіться. як має виглядати платіжна купюра.
Goodman написав:vitaliiangel там не тупой чувак, там таке вміння працювати з відмовами. цих телепнів в приматі весь вік учать "працювати з відмовами" , тести здають а безтолкові. Нехай би завкаси вийняла зі свого гаманця пачку емісійних соток , вибрала одну і показала діду - дивіться. як має виглядати платіжна купюра.
это проблема не только в привате. Нет объективных критериев какая купюра изношена. Каждый кассир выдумывает свои. С другой стороны, мне кассиры говорили, что сами клиенты отказываются брать мусор, и постепенно он накапливается.
emeta дії приматовців теж далекі від ідеалу, тре касирці не чат у смарті показувати , а чітко на камеру перелічити причини відправки конкретної купюри на інкассо. Постійно ця каса зашугана , зашугана мат відповідальністью.