Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Звісно, що «ухилянту» закордоном зіпсувати життя при бажанні можна навіть натиснувши кнопку в реєстрі паспортів з Києва - і не треба штурмувати консульства чи сервісні центри, бо будь-яка кількість паспортів стане відразу недійсною.
Доречі, подібний «фінт» декілька місяців тому був зроблений по відношенню до частини українських моряків за кордоном - Мінінфраструктури перестав визнавати частково раніше видані дипломи і пропонує повернутися в Україну для їх переоформлення. Таке можливо зробити з будь-яким документом виданим в Україні, включно і з закордонним паспортом. Що ухилянту робити без паспорта?
Shaman написав:посміявся. що якщо поскрести наших людей (хоч тіх, хто сумує зо срср, хоч тих хто топить за США) - а вилазить такий прихильник ККК (хоч в американському сенсі, хоч в європейському). якщо я правильно зрозумів ваші натяки, бо прямо написати не ризикують.
подобається це чи ні, але це такий етап розвитку розвиненого суспільства. можна вважати це й перегибом, але якщо подумати, зрозуміло нащо це. й якось відсутнє розуміння, що це пов'язані речі - там де "традиційні" цінності, до яких вони звикли - чомусь рано чи пізно виникає щось мракобісне. але прям відчутне оце побажання - жити в економічно розвиненій країні, але за "традиційними" цінностями - я ж кажу наші люди - на все готове
давно вже пора забити на ЛГБТ - мене наприклад це взагалі не парить. перед людством скоро будуть зовсім інші виклики
я много раз писал, что я - глобалист и против всех проявлений ксенофобии. Поэтому ккк - это не ко мне. А как раз такая борьба с ксенофобией, когда уже черезчур - то я против и этого. Это уже тоже ксенофобия. И у черных тоже есть расизм по отношению к белым. Ну и Старикан задал вопрос для тех, кто в курсе о чем речь. Как насчет того, что при поступлении в каледжи есть требования по дайверсити, то есть, не могут быть приняты, условно, 100 белых на 100 мест, если они набрали максимальные баллы. Должны быть приняты определенное количество других рас. Если 100 белых набрали 95-100%, а 100 черных набрали 85-90%, то часть белых не поступит только из-за того, что они не черные. И на самом деле, если на одну и ту-же позицию в госслужбы или городские службы будет 2 резюме - от белого мужчины и черной женщины, то перебить это все может только черный трансгендер. Насчет ЛГБТ - мне они пофиг. Я с ними общаюсь как со всеми остальными. И в Киеве были знакомые и тут таких знаю. Правда в обоих случаях лесбы.
ну це класика - "ненавиджу расизм та негрів"
більшість чоловіків чомусь дівчат ЛГБТ сприймають норм на відміну від чоловіків ЛБГТ. бо коли "в десна лупашатся здоровенные бородатые мужики" - це ужас, ужас
Да, есть такое явление, даже как-то какое-то исследование было, что однополые отношения между женщинами почему-то воспринимаются более естественно чем между мужчинами. Мне, честно говоря пофиг. Это как в том анекдоте, когда армянское радио спрашивают "Как вы относитесь к гомосексуалистам?" Армянское радио отвечает \ "Мы к ним не относимся". Так вот, пока ко мне настойчиво не подкатывают, то мне и пофиг. У моего знакомого хуже ругательства чем "п...рас" никогда не было. Пока вдруг он не узнал, что его родной брат имеет альтернативную ориентацию. И сразу стал толерантным. Поэтому нефиг ставить какие-то маяки, пока сам не оказался в неоднозначной ситуации.
В цю тривожну ніч, коли бомблять не тільки Харків, Дніпро, але й Львів, спілкувався з паном Назаром, який з родиною вже другий рік проживає в штаті Південна Кароліна. Цікаво, що перед переїздом в США цілий місяць мав притулок в Анталії. Чудове місто Greenville, яке названо на честь генерала військ часів війни за незалежність на прізвище Green. Саме цікаве, що пана Назара - батька двох школярів - зовсім не хвилюють нагальні питання Фінансового форуму України: геї, лесбі, транссексуали і таке аналогічне… Він навіть здивований, що шановне панство замість вивчення того, чого це зліплений не з гімна та палок дитячий садочок раптом почав уходити під землю, роздивляються, якого кольору джинси на людині, яка мешкає на іншому боці Земної кулі…
«Дивні люди!» - сказав мені пан Назар, батько двох школярів… До речі про школу: - Якщо молодша школа, то до дому завдань дійсно немає, а що до часу відвідування, то наш син іде на автобус в 6:55, а повертається в 2:30. Раніше - до липня 2023 ми жили в штаті іншому, то в Міннесоті по часу десь так само було. - Якісь недоліки шкільного навчання помітили? Якщо б ви почитали дописи на Фінансовому форумі України, то точно знали б, що в США живуть виключно безграмотні та тупі люди. Єдине, за що їх можна терпіти: дають розумним білим та пухнастим гроші мільярдами доларів з обіцянкою повернути десь через 500 років. - В США намагаються зацікавити дитину в навчанні, зробити уроки цікавими, а в Україні змусити навчатись, хоча рівень знань в Україні можливо навіть кращий.
- Пане Назаре, а що вас бентежить більше всього? - Українців хоч і багато, але усі якісь закриті, в принципі, як і місцеві. Мені після Міннесоти важко до цього звикнути. - Ну, пане Назаре, то проблема відома… але… але… українська діаспора в Анталії нараховує більше 17 000 осіб, я в ній не остання людина, то часто приходиться гасити такі конфлікти та такі образи, що краще б і не спілкувалися взагалі.
- Що з роботою? - Я працював останні 9 місяців тракдравером, тому в мене з цим проблем не було, зараз вирішив зробити паузу, поки в пошуках. Але Південна Кароліна один із найбідніших штатів, тому і заробітна плата відповідно залишає бажати кращого...
- Що у вас було з англійською мовою до переїзду? - Зараз я розумій що мій рівень був близький до нуля, але тоді мені здавалось, що я щось знаю. Але у дружини був середній розмовний, тому вона усі діалоги вела.
(Наведено цитати спілкування Месенджером.) Гарного спокійного дня пʼятниці!
Востаннє редагувалось akurt в П'ят 29 гру, 2023 10:36, всього редагувалось 1 раз.
Shaman написав:ну це класика - "ненавиджу расизм та негрів"
більшість чоловіків чомусь дівчат ЛГБТ сприймають норм на відміну від чоловіків ЛБГТ. бо коли "в десна лупашатся здоровенные бородатые мужики" - це ужас, ужас
Да, есть такое явление, даже как-то какое-то исследование было, что однополые отношения между женщинами почему-то воспринимаются более естественно чем между мужчинами. Мне, честно говоря пофиг. Это как в том анекдоте, когда армянское радио спрашивают "Как вы относитесь к гомосексуалистам?" Армянское радио отвечает \ "Мы к ним не относимся". Так вот, пока ко мне настойчиво не подкатывают, то мне и пофиг. У моего знакомого хуже ругательства чем "п...рас" никогда не было. Пока вдруг он не узнал, что его родной брат имеет альтернативную ориентацию. И сразу стал толерантным. Поэтому нефиг ставить какие-то маяки, пока сам не оказался в неоднозначной ситуации.