Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 17051706170717081709 ... 3437>
Сообщение Добавлено: Вт 02 янв, 2024 21:42

Denik писал(а):
  Bolt писал(а):Це при умові, що я не буду показувати свій військовий квиток лейтенанта запаса, в якому записоно,, командир автомобільного підрозділу". 😏

Ці посади зараз повністю зайняті. Хіба, що хтось звільниться. Але багато кому там подобується сидіти на котловому та речовому забезпеченні та отримувати 28 + 30 к. І вони не будуть звільнятися через 36 місяців. Тому шлях імовірний на 90% - в піхоту, або механізовану піхоту з перенавчанням.

Ще трохи подивлюсь куди то все котиться, малий весною школу закінчить, може взагалі з України будемо (хоч і не хочеться) евакуйовуватись. 🤷‍♂️
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Вт 02 янв, 2024 21:51

Bolt писал(а):
  Denik писал(а):
  Bolt писал(а):Це при умові, що я не буду показувати свій військовий квиток лейтенанта запаса, в якому записоно,, командир автомобільного підрозділу". 😏

Ці посади зараз повністю зайняті. Хіба, що хтось звільниться. Але багато кому там подобується сидіти на котловому та речовому забезпеченні та отримувати 28 + 30 к. І вони не будуть звільнятися через 36 місяців. Тому шлях імовірний на 90% - в піхоту, або механізовану піхоту з перенавчанням.

Ще трохи подивлюсь куди то все котиться, малий весною школу закінчить, може взагалі з України будемо (хоч і не хочеться) евакуйовуватись. 🤷‍♂️

Ви обережніше з такими ідеями, бо до вас черга вишикується... :D
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Вт 02 янв, 2024 22:02

beee писал(а):
  drevlyanin писал(а):
Якщо якийсь конкретний індивід чи навіть чисельна группа не здатні витерпіти тимчасові обмеження та труднощі, в разі чітких та послідовних дій влади на розвиток та перспективу(звісно коли це не просто бла-бла-бла) це геть не означає, що і всі інші такі. Не слід так вже зневажати українців- може вони дещо легковірні але дуже швидко розбираються що на користь суспільству а де фальш та обман.
Всіх з наступаючим новим роком.

Все що з нами відбувається - це плата за інфантильність. І не здатність розрізняти фальш.
Крапка.

Добре, не будемо далеко ходити та кивати на когось-ви себе також прираховуєте до інфантильних? А серед ваших знайомих який відсоток таких? Тих, кому за 60 не рахуємо через відомі обставини виховання, хоча і в тій группі є чимало активних та незалежномислячих.
drevlyanin

С нами с: 01.04.20
Благодарил (а): 514 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 02 янв, 2024 22:14

Shaman писал(а):
  Bolt писал(а):
  Denik писал(а):Ці посади зараз повністю зайняті. Хіба, що хтось звільниться. Але багато кому там подобується сидіти на котловому та речовому забезпеченні та отримувати 28 + 30 к. І вони не будуть звільнятися через 36 місяців. Тому шлях імовірний на 90% - в піхоту, або механізовану піхоту з перенавчанням.

Черга з кого? 😳
Bolt

1
Сообщение Добавлено: Вт 02 янв, 2024 22:32

Bolt писал(а):
  Shaman писал(а):
  Bolt писал(а):Ще трохи подивлюсь куди то все котиться, малий весною школу закінчить, може взагалі з України будемо (хоч і не хочеться) евакуйовуватись. 🤷‍♂️

Черга з кого? 😳

З бажаючих скласти вам компанію ;)
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Вт 02 янв, 2024 22:37

Shaman писал(а):
  Bolt писал(а):
  Shaman писал(а):Ви обережніше з такими ідеями, бо до вас черга вишикується... :D

Черга з кого? 😳

З бажаючих скласти вам компанію ;)

Δякую. Якось сам буду відходити городами.
Bolt

1
Сообщение Добавлено: Вт 02 янв, 2024 22:55

У Німеччині працевлаштована (https://babel.ua/news/102444-u-nimechch ... ist-lyudey) рекордна кількість людей — близько 45,9 мільйона. Причинами росту зайнятості стали імміграція іноземних працівників і зростання трудової активності самих німців. Найбільше люди влаштовувалися на роботу протягом 2023 року в сфері послуг.
Wirująświatła

С нами с: 06.04.16
Благодарил (а): 2538 раз.

2
3
Сообщение Добавлено: Вт 02 янв, 2024 23:38

rjkz писал(а):
  BIGor писал(а):
  rjkz писал(а):Предложите свой сценарий подготовки к войне.

Я тут якось писав, модери потерли, можу повторитись
За пів року могли зробити хочаб
- будувати оборонну лінію з бетонними ДОТами,
- попередження населення,
  rjkz писал(а):подготовка к войне - это непубличные мероприятия

читав що в Маріуполі по українським даним загинуло більше 20 000 цивільних - цинічно тут говорити про непублічність.
- перенос критичних виробництв зброї і запасів зброї подалі від кордонів з РФ,
- створення хоча б простих виробництв патронів і арт снарядів,
- закупівля зброї на заході,
- мінування всіх кордонів поруч з РФ,
- закриття кордонів з РФ.
Наприклад петіцію Зеленський не підтримав https://petition.president.gov.ua/petition/125566 хоча про майбутню війну з РФ вже знав.

Це все написала проста людина, нагадую в штабах, ОП міністерствах працюють десятки тисяч людей.

За полгода можно построить не так уж и много. ДОТы сами по себе ничем не помогут особо.
Нужны укрепрайоны со всей инфраструктурой.
Самое печальное, оно, как показала практика этой войны, должно быть В ГЛУБИНЕ нашей территории.
С военной точки зрения, то, как они застряли в "бутылочном горлышке" Ирпеня - получилось идеально. Не для жителей Ирпеня.
Смотрим сценарий развития событий по предложенному Вами сценарию.
1. Население, в том числе военнообязанное, валит в гости к rjkz, остаются несколько сот тысяч мотивированных добровольцев, тыл не работает, налоги некому платить. Ротацию делать некем.
2. Противник видит подготовку к вторжению и вводит не 120-150 тысяч, расчитывая на "Киев за 3 дня", а 400 тысяч единовременно. Предварительно не запуская сотню ракет, а неделю превращая все крупные города и населенные пункты по пути следования в то, во что превратил Мариуполь.
И не входит самая боеспособная часть на расслабоне компактной колонной, которую и уничтожили (самое дыбильное что можно было с их стороны придумать, но они-то были уверены, что никто не собирается сопротивляться), а по методичке - после артподготовки и воздушных налетов. Никто не выдвигает войска в обороне к границам, если сам не планирует напасть. Как ссср в июле 1941 собирался напасть на германию и выдвинул все к границам, что и было захвачено и уничтожено в первые дни.
Напомню также, что уже с конца осени 2021 года было полное понимание, что война таки будет. Осторожные люди свалили, а неосторожные...даже когда Бахмут был почти полностью разрушен и бои шли в городе, там были люди, которые отказывались эвакуироваться.
В Киеве народ, типа Серж-ика покупал квартиры, считая, что их сливают лохи.
Не мне копаться в причинах того, почему не уехали люди из Мариуполя. Из других захваченных ныне городов. Поверили-бы они скажи им что завтра война? Сомневаюсь.
Кто верил и готов был уехать - те уехали и до начала большой войны.
Повторюсь - у каждого индивидума свои интересы, мозги и обстоятельства, у государства они могут быть другие. Не всегда они будут совпадать.
У меня работает 35 летний парень из Полтавы. Сильный, молодой, здоровый.
Приехал по Ю4Ю. Я не спрашивал как и что. Итак понятно. Семья, кстати, в Украине осталась. Не трудно догадаться, что свалил от мобилизации. В короткой бесседе, проскочила фраза, что ему государство что-то там должно, а он нет.
Я не знаю чего это стоило ему, но таких как он было бы на порядки больше. Из кого государству формировать резервы для ЗСУ? Те, кто сами пошли в начале - кто погиб, кто ранен-покалечен, кто вымотан. У всех кто с моим другом - проблемы с позвоночником, постоянно в бронике, почти 2 года.
А те, кто сам не пошел, те и не хотят идти. И если их принуждать, то они выедут, если будет открыта граница. У них и государства - разные интересы в данном вопросе.

Звідки така впевненість-з новин? Не читайте радянських газет...
"Бутилочноє горлишко" була можливість влаштувати набагато раніше-на шляху окупантів була купа великих і малих річок, майже або зовсім непроїздних, з дуже рідкими мостами, котрі можна було підірвати, що не потребує великих вкладень та якоїсь публічності. А саме: Припять, Уж, Тетерів, Здвиж, не кажучи вже про дрібніші, типу Талі або Козки.
1) Чому вважаєте, що прямо всі звалять? Не звалили ж досі, хоча при великому бажанні майже кожен і так зміг би. Розкажу вам за галузь, з якою дотичний та маю там багато клієнтів і просто знайомих-люди, котрі звикли тяжко процювати, вклали майже всі кошти в свої поля, ферми, сади та теплиці, не кинули б в більшрсті своїй в паніці все те, що створювали роками та десятиліттями, боронили б(жодного пафосу) свою землю, що зараз багато хто і робить. Ну якась кількість дуже лякливих виїхала б додатково, але з таких і так на фронті нуль користі, що визнав той же Буданов. З іншого боку, коли б чоловіки завчасно відпроавили своїх жінок та дітей, вони б набагато впевненіше почувалися перед ворогом і цілком могли чинити опір окупантам, не побоюючись що в разі чого загине вся сім'я. Звичайно для цього потрібно було ще й зброю людям видати та навчити елементарним правилам користування або хоча б роз'яснити, де її швидко можна отримати, в разі початку війни, що згодом все таки довелося робити, але вже в критичній ситуації. Та влада боялася і зараз боїться власного народу не менше ніж окупантів.
2) Супротивник не міг ввести одразу 400000, бо їх банально не було, як і всього іншого в достатній кількості на той момент. Перенесли б напад? Так і ми могли б за цей час підготуватися краще, при бажанні відповідальних осіб звісно. "Заманювати" ворога вглиб власної території дуже сумнівна ідея і її наслідки зараз вже очевидні.
До речі, ви пишете, що москалі "они-то были уверены, что никто не собирается сопротивляться",
а чому вони так думали, інших припущень крім "вони дебіли" нема?
Розмови про обережних та не обережних то чисто здогадки, а в Бахмуті, я впевнений, залишалися ті, хто чекав рузькій мір.
А на рахунок не співпадіння інтересів "государства" і громадян, так держава для того в теорії і існує, щоб служити громадянам та забезпечувати їх інтереси(хоча б більшості) а не як зараз маємо.
Ще раз-саме тому і мало бажаючих мобілізовуватись, що державі останні 30+ років було майже пох на інтереси громадян. Активніші діяли всупереч, пасивні та не дуже лояльні потроху озлоблювалися і тепер маємо результат. На початку війни була велика надія, що влада "прийде до тями" в цей критичний час, я чудово пам'ятаю настрої людей, загальний підьйом свідомості та рішучість чинити спротив. Зараз аж такого вже нема і винуватці не москалі. :cry:
Последний раз редактировалось drevlyanin Ср 03 янв, 2024 00:50, всего редактировалось 1 раз.
drevlyanin

Сообщение Добавлено: Вт 02 янв, 2024 23:49

drevlyanin писал(а): Добре, не будемо далеко ходити та кивати на когось-ви себе також прираховуєте до інфантильних? А серед ваших знайомих який відсоток таких? Тих, кому за 60 не рахуємо через відомі обставини виховання, хоча і в тій группі є чимало активних та незалежномислячих.

Возраст вообще не при чем.
За Зе массово голосовал пролетариат юго-восточных регионов, жаждущий (как и в 2010-м) восстановления дружбы и мира с РФ, которая (дружба) давала ему работу на производствах.
https://www.pravda.com.ua/articles/2019/04/21/7213071/

Да и не только пролетариат, но и, например, торговцы на Барабане.
И что греха таить - наука тоже пострадала. От фактов не спрячешься. Вот только науковцы как-то выкрутились (они и до сих пор изображают бурную деятельность), а заводчанин или торговец, потеряв половину потребителей, сосут лапу.
Starikan
2

С нами с: 12.10.11
Благодарил (а): 2618 раз.

1
Сообщение Добавлено: Ср 03 янв, 2024 00:41

rjkz писал(а):
Не знаю, почему Вы вспомнили Эйра.
1. Понятно, то есть, на всех постах квартальщики? Что-то их дохрена для такого количества постов.
2. Нет, не в курсе совсем. Просветите?
3.Не буду комментировать, так как не имею ни подтверждающей ни опровергающей инфы. Знаю то, что знают все. Могу только заметить, что в окруженный и блокированный Мариуполь было несколько вертолетных операций по доставке необходимого и эвакуации раненых. То есть, на малых высотах пройти пару сотен км для вертолетов - не проблема. Вывод кого-то откуда-то - не буду комментировать, это может быть как предательство так и наоборот. Например, если я знаю, что по такому-то пункту будет нанесен удар, то выведу оттуда ЛС, что было сделано например с самолетами на васильковском аэродроме - их просто подняли в воздух, что позволило сохранить значительную часть.
На каждое решение есть ЗА и ПРОТИВ, где-то есть предательство, где-то нет.
4. Правду если говорить, то ей не только гражждане воспользуются.

Ейр дуже полюбляє розповідати як саме потрібно захищати Україну. Якась тінь такого наче читалася і в вашому пості. Здалося?
1) Ви недооцінюєте кількість знайомих, друзів, друзів знайомих та знайомих друзів у людини з шоу бізнесу. На дрібніші пости ті підтягують вже своє коло друзів та знайомих, а не згодних на "франшизу" намагаються вичавити, як наприклад мерів міст не зі "свого кола". За словами моєї куми в тій же Гостомельскій військовій адміністрації улюблена відповідь посадовців на запити жителів: "не знаю, я не місцевий".
2) Зеленський, ще до президенства, неодноразово ухилявся від вручення повістки як то кажуть "з особливою цинічністю".
3) За літаки в Василькові не знаю, не буду сперечатися, а от що там загинув під чам обстрілу на самому початку війни родич мого кума, котрий не отримав жодних попереджень, то сумний факт.
4) Говорити можна не все, без деталей, але й цинічно брехати точно не варто. Ситуація за вікном, не в останню чергу через це.
п.с. Я б ще міг багато "веселого" розказати про початок війни, що знають жителі сіл та містечок, де побував рюзькій мір і про теперішні настрої серед пересічних, та тут не місце і не час. Не будемо давати ворогу приводу позловтішатися.
drevlyanin

#<1 ... 17051706170717081709 ... 3437>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама