|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 06 січ, 2024 23:09
холява написав: freeze написав:Пути Господни неисповедимы, но похоже я теперь морская пехота.
ФРІІЗ -Всі зміни до найкращого. Маю сподівання що все буде відмінно . Здоров,я і Удачи . Бережіть себе .
Спасибо. Надеюсь всё будет хорошо. Вчера прилетел КАБ, метров триста от нас, хорошо мы зарылись в подвале, но адреналина выброс был, к сожалению погибли люди. Кабы летят с прежней периодичностью, был радостный период, когда за день набили их сушек вероятно из Пэтриота, и была тишина, но сейчас то ли Пэтриот убрали, то ли снаряды к нему закончились, опять орки наглеют.
-
freeze
-
4
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4794 раз.
- Подякували: 7757 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
23
5
1
Додано: Суб 06 січ, 2024 23:09
Успіх написав:Тобто що виходить, що в ухилянтів є право вибору? Ой не йду, бо там "купа негараздів"? А ми типу "вже влипли" - то у нас і вибору нема?(крім корупційного) Ну нас це реально бісить, що нас за якихось "терпил"(не хочу гірші слова вживати) тримають? Мовляв, ви пішли(типу оте "ми вас не посилали!") , стали військовими, дали присягу і т.д. - тож давайте, стійте там до перемоги і не скигліть!
у гражданських гражданьскі права і обов"язки, а військових трохи інакше. Ти що ще цього не знаєш? "Устав" бачив таку книжечку, чи зкурив як і "Буквар" в школі?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1605 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 06 січ, 2024 23:16
Взагалі-то, стаття 27, від "обмежена придатність" до виключення з обліку. Хірургічне лікування не завжди дає результати
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 06 січ, 2024 23:30
успіха туди не підпустять ближче, ніж на дільність пострілу того, на чому він зараза служить. єдине місце, куди візмуть - охоронцем в атб, і то ненадовго, коли побачить що він більше в інтернеті пише. я от успіха все спитати хочу, я тут краєм вуха чув від всл, місце служби яких і чин не дають підстав для сумнівів, що користуватися інтернетом в бойових частинах суворо заборонено (нє, ну ладно, телефон, і то є питання), але от казенні ноут і старлінк, з яких цілими днями ведеться "бойовий листок" на форумі, як прокоментуєте? у вашому підрозіділі "клали" на такі вимоги? тут різний люд на форумі пасеться, може хто і допоможе успіху у якийсь спосіб  більш ретельно ставитися до встановлених правил і порядків?
-
wild.tomcat
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 282 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 06 січ, 2024 23:36
wild.tomcat написав:успіха туди не підпустять ближче, ніж на дільність пострілу того, на чому він зараза служить. єдине місце, куди візмуть - охоронцем в атб, і то ненадовго, коли побачить що він більше в інтернеті пише. я от успіха все спитати хочу, я тут краєм вуха чув від всл, місце служби яких і чин не дають підстав для сумнівів, що користуватися інтернетом в бойових частинах суворо заборонено (нє, ну ладно, телефон, і то є питання), але от казенні ноут і старлінк, з яких цілими днями ведеться "бойовий листок" на форумі, як прокоментуєте? у вашому підрозіділі "клали" на такі вимоги? тут різний люд на форумі пасеться, може хто і допоможе успіху у якийсь спосіб  більш ретельно ставитися до встановлених правил і порядків?
А чого ви взяли що Успіх-Долярчик з ноута пише? Все це можна писати з тіліпона. Хай людина пару випустить. Все-таки він молодець, а ми тут всім форумом для нього, як кабінет безкоштовного психотерапевта.
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 06 січ, 2024 23:42
Faceless написав:wild.tomcat написав:успіха туди не підпустять ближче, ніж на дільність пострілу того, на чому він зараза служить. єдине місце, куди візмуть - охоронцем в атб, і то ненадовго, коли побачить що він більше в інтернеті пише. я от успіха все спитати хочу, я тут краєм вуха чув від всл, місце служби яких і чин не дають підстав для сумнівів, що користуватися інтернетом в бойових частинах суворо заборонено (нє, ну ладно, телефон, і то є питання), але от казенні ноут і старлінк, з яких цілими днями ведеться "бойовий листок" на форумі, як прокоментуєте? у вашому підрозіділі "клали" на такі вимоги? тут різний люд на форумі пасеться, може хто і допоможе успіху у якийсь спосіб  більш ретельно ставитися до встановлених правил і порядків?
А чого ви взяли що Успіх-Долярчик з ноута пише? Все це можна писати з тіліпона. Хай людина пару випустить. Все-таки він молодець, а ми тут всім форумом для нього, як кабінет безкоштовного психотерапевта.
з телеофону стільки не настрочиш. хоча воно і так очевидно. ну і головне, його якось питали, як він встигає, то вистачило "розуму" це підтвердити. може в когось є натхнення, може пошукати в історії.
-
wild.tomcat
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 282 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 06 січ, 2024 23:59
beee написав:Вот, например, обстрел Белгорода. Блестящая асимметрия. Сумасшедший вой. Был бы свой ВПК, строительство ракет, может, и война уже кончилась бы. оказывается, некоторые генетически модифицированные нации, как рфия, понимают только язык силы. Лишённые эмпатии, они понимают только собственное масштабное горе
Тут сложный вопрос. Обстрел городов может вызвать не "понимание языка силы", а "праведный гнев". "Наших бьют!"
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 07 січ, 2024 00:01
wild.tomcat написав: Faceless написав:wild.tomcat написав:успіха туди не підпустять ближче, ніж на дільність пострілу того, на чому він зараза служить. єдине місце, куди візмуть - охоронцем в атб, і то ненадовго, коли побачить що він більше в інтернеті пише. я от успіха все спитати хочу, я тут краєм вуха чув від всл, місце служби яких і чин не дають підстав для сумнівів, що користуватися інтернетом в бойових частинах суворо заборонено (нє, ну ладно, телефон, і то є питання), але от казенні ноут і старлінк, з яких цілими днями ведеться "бойовий листок" на форумі, як прокоментуєте? у вашому підрозіділі "клали" на такі вимоги? тут різний люд на форумі пасеться, може хто і допоможе успіху у якийсь спосіб  більш ретельно ставитися до встановлених правил і порядків?
з телеофону стільки не настрочиш. хоча воно і так очевидно. ну і головне, його якось питали, як він встигає, то вистачило "розуму" це підтвердити. може в когось є натхнення, може пошукати в історії.
Помиляєтеся, я, наприклад, в основному з телефона пишу.
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 07 січ, 2024 00:02
З телефону пише Успіх. І крапка. Сам розбереться...
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 січ, 2024 00:03
ЛАД вот это ответочка по Белгороду: асфальт поцарапали ) и это мы еще не начинали!
Там хоть что-то военное есть?
-
Andrey2512
-
-
- Подякував: 79 раз.
- Подякували: 85 раз.
-
-
Профіль
-
-