Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 17281729173017311732 ... 3437>
Сообщение Добавлено: Вт 09 янв, 2024 15:10

Еміграція, заробітчанство

Bolt писал(а):
  Shaman писал(а):
  Bolt писал(а):Хто не ризикує-живе на одну зарплату.

а хто витрачає свій час доцільно, а не на пустий ризик - отримує таку зарплатню, яка дозволяє жити 8)

А хто свого часу ризикнув, вже може просто жити не отримуючи ЗП.
І вишукувати старі телеки на олх під розборку, і скиглити про кількасот баксів, витрачених на репетиторів дитині? Успішний успіх.
Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
Сообщение Добавлено: Вт 09 янв, 2024 15:42

Faceless писал(а):
Bolt писал(а):
  Shaman писал(а):а хто витрачає свій час доцільно, а не на пустий ризик - отримує таку зарплатню, яка дозволяє жити 8)

І вишукувати старі телеки на олх під розборку, і скиглити про кількасот баксів, витрачених на репетиторів дитині? Успішний успіх.

Я своїм успішним успіхом тут не хвалюсь(як дехто) З розбор теліків і не тільки теліків маю з 7-8кг в місяць. (Вчора тільки за 700 грн відправив на Київ старий сервак на афінаж , віддали в одній конторі, ще з багажником подібного барахла, думаю на дві штуки буде загалом) Треба ж чимось займатись?!
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Вт 09 янв, 2024 20:56

Faceless писал(а):
Bolt писал(а):
  Shaman писал(а):а хто витрачає свій час доцільно, а не на пустий ризик - отримує таку зарплатню, яка дозволяє жити 8)

оці забіги по банках як на мене - теж не дуже раціональне витрачання часу. хіба що на пенсії. й то, можна різними справами займатися. розбирати щось на складові, які щось коштують - чому б й ні. хтось вишукує коштовні речі між старими речами - ті ж монети - треба лише знати, що саме коштовне :D
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Вт 09 янв, 2024 21:38

Shaman писал(а):
  katso писал(а):
  Shaman писал(а):ви не дивитися ситуацію загалом - а саме, чому всі так активно емігрували? бо є програми допомоги. нагадаю, що до війни цього не було. й куди поїхали б наші громадяни?
...
скільки зараз в Харків повернулося - дуже багато, хоча ситуація так собі. а в Херсоні що?

Где работа есть туда бы и емигрировали. В Вашем же примере возврата в Харьков (там же Киев, Днепр, Одесса и т.л.) люди возвращаются не из-за инертности а потому что там с работой получше, а границы на выезд закрыты. Вначале границы откройте а потом уже можно бует и доказывать что "нас там не ждут".

робота на Західній Україні. а люди повертаються туди, де житло...

На Захидной зарплаты не покрывают даже стоимость аренды, а на Западе покрывают все затраты и еще остается, поэтому вернувшиеся в Харьков с Западной Украины могут не совсем вернуться с Запада когда откроют границы
katso

С нами с: 16.05.12
Благодарил (а): 117 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 09 янв, 2024 21:41

Хто знайде на відео Бігора - тому 3,14***:
https://t.me/c/1402499671/29099
airmax78

С нами с: 25.10.12
Благодарил (а): 992 раз.

2
Сообщение Добавлено: Вт 09 янв, 2024 21:45

airmax78 писал(а):Хто знайде на відео Бігора - тому 3,14***:
https://t.me/c/1402499671/29099

не буде подарунка - бо відео у приватному каналі :D
Shaman

2
4
5
Сообщение Добавлено: Вт 09 янв, 2024 21:55

Shaman писал(а):
  Faceless писал(а):
Bolt писал(а):А хто свого часу ризикнув, вже може просто жити не отримуючи ЗП.

оці забіги по банках як на мене - теж не дуже раціональне витрачання часу. хіба що на пенсії. й то, можна різними справами займатися. розбирати щось на складові, які щось коштують - чому б й ні. хтось вишукує коштовні речі між старими речами - ті ж монети - треба лише знати, що саме коштовне :D

https://youtu.be/rnjBUyAMNe4?si=U_DvyzGsIFCwMlrR
Bolt

1
Сообщение Добавлено: Вт 09 янв, 2024 22:05

Bolt писал(а):
  Shaman писал(а):
  Faceless писал(а):І вишукувати старі телеки на олх під розборку, і скиглити про кількасот баксів, витрачених на репетиторів дитині? Успішний успіх.

особисто знаю випадок, коли знайшли радянську монету за 3 куо. але звісно, це цілеспрямовано шукають
Shaman

2
4
5
Сообщение Добавлено: Вт 09 янв, 2024 22:17

Shaman писал(а):
  Bolt писал(а):
  Shaman писал(а):оці забіги по банках як на мене - теж не дуже раціональне витрачання часу. хіба що на пенсії. й то, можна різними справами займатися. розбирати щось на складові, які щось коштують - чому б й ні. хтось вишукує коштовні речі між старими речами - ті ж монети - треба лише знати, що саме коштовне :D

особисто знаю випадок, коли знайшли радянську монету за 3 куо. але звісно, це цілеспрямовано шукають

Бачив декілька раз, як до себе додому їхав, полем чуваки з металошукачами ходили. Не знаю, чи вони там, щось цінне знайшли. В ФБ на группу підписаний,, Пошук з МД" досить багато в нас навіть древньримьких та древньогрецьких монет в нас знаходять. Вже тоді в нас прохідний двір був.
Bolt

1
Сообщение Добавлено: Вт 09 янв, 2024 22:37

Shaman писал(а):оці забіги по банках як на мене - теж не дуже раціональне витрачання часу. хіба що на пенсії. й то, можна різними справами займатися. розбирати щось на складові, які щось коштують - чому б й ні. хтось вишукує коштовні речі між старими речами - ті ж монети - треба лише знати, що саме коштовне :D

Всім - по бачках та смітниках!
Пательні збираємо!

Цирк та й годі: почали з "Еміграція, заробітчанство" - перейшли по збирання коробок від компакт-дисків та облігацій СРСР...
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4458 раз.

2
2
7
  #<1 ... 17281729173017311732 ... 3437>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 1
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама