Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Mustbe, cхоже принцип формування базового курсу в Европромі змінився, вже не НБУ+1,5%, а приблизно НБУ+0.7% для $ і НБУ+1% для € На 09.01.24 $ 38.4500 € 42.2100 Курс НБУ на 09.01.24 $ 38.1920*100.7%=38.4593 € 41.7973*101%=42.2153 https://ibb.co/D5dFG18
Питання щодо Приват. Раніше 0.5% комісії в таблиці не було. Скажіть, у якому випадку вона з'являється? Моє розуміння, що якщо робити переказ з грн. на $ для виплат буде комісія $1.33 і все (ніяких 0.5% немає). Це так?
Pete77 написав:Питання щодо Приват. Раніше 0.5% комісії в таблиці не було. Скажіть, у якому випадку вона з'являється? Моє розуміння, що якщо робити переказ з грн. на $ для виплат буде комісія $1.33 і все (ніяких 0.5% немає). Це так?
Можна сказати так, просто 0,5%, але не вище 50грн., тому й виходить ці $1,33. Так що твердження на таку суму вірне, але коли мова йде про Приват, то там за звичаєм треба одразу міняти на 50т.грн. щоб кілька разів не плати комісію, хтось робить без комісії через депо на місяць, але як на мене це глупо заради 50грн. марінувати 50т.грн.
Підкажіть а АКОРД на вихідних міняє валюту? Хочу закинути на картку і конвертонути. Чи вже краще зачекати понеділка? А хто який курс прогнозує? Обмінки вверх!
Підкажіть будь ласка, хто в темі, сьогодні перший раз замовив в додатку Укргаза видачу готівки на 16 січня. Після подачі заявки написали: чекайте підтвердження. Це підтвердження буде в додаток завтра відправлено банком чи вже 16 у вівторок?