Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
akurt написав:Мене мало чим в нерухомості можна здивувати - навіть пані stm нічим абсолютно не може здивувати, але все ж таки є чим. Уявіть: я за кермом авто. Сніг. Їду обережно, слизько, але перед перехрестям дороги однієї європейської країни дорога нагадає ковзанку. Тут дзвінок від пані не stm - з тієї який зиск - ні грошей, ні для душі - ні - дзвінок від пані Заліни... Не знаю, якої вона нації, але я таких не люблю: хитрі, як stm, жадібні, як stm, ну і як в тому прислівʼї: «Очі завидюші, руки загрібущі, І дупа - без дна!» Коротше, випитав купу цікавої сучасної інформації про нерухомість: - почав оживати ринок нерухомості Анталії. Зʼявилися інвестори. Цікаво… - ще не готові платити реальні гроші: не більше +100% по валюті від цін 2017-2020 років.
Рієлтори шаленіють від жадібності та бажання закусити віскі червоною ікрою. Голод - не тітка!
Уявіть собі: непоганий ЖК на першій лінії SunIsBlue - перша лінія Анталії - саме середина наійбільшоі набережної на всьому узбережжі Середземного моря - зараз в стані чергової реконструкції з часів 2018 року - ціна продавця 1 000 000 €, моя респондентка без жадібності хоче всього 5% комісійних - дзвонять покупці - випитують всю інформацію, просять фото квартири - і виставляють на інших сайтах вже НЕ за ціною в 10000000+5%=1050 000 €, а за ціною в 1 200 000 €. Збоченці, жадібні та безпідставні. Я вийшов з авто на сніг та сплюнув!
Єдине, що приємно: ринок нерухомості країни, яка далеко від Йемену, притихлого Ізраіля, рідної стійкої України та проблемних наркоманних голомозих але грошовитих США - почав оживати. Нехай не +200% по валюті, але і 100% може було приємним…
Только хардкор, только Анталия, подтверждаю жадно )))
stm написав:Только хардкор, только Анталия, подтверждаю жадно )))
… захлинаючись жовчю?)
Хитро улыбаясь при этом ) беспринципно чувствую слабину оппонентов )))
Сиджу в Анталії, дивлюсь на німецьких пенсів, і думаю - нахіба мені тут хата за лям? у них немає, їм по 80+ і танцюють, мо й мені, безхатченку так пощастить?) Завтра повернусь в Краків, піду до родини, буду слухати, який я лох, що пролюбив своє щастя 1-1.5-2 роки тому, і потім думати нахера ті краківські 40 метрів за 200євро)
gonchik74 написав:Сиджу в Анталії, дивлюсь на німецьких пенсів, і думаю - нахіба мені тут хата за лям? у них немає, їм по 80+ і танцюють, мо й мені, безхатченку так пощастить?) Завтра повернусь в Краків, піду до родини, буду слухати, який я лох, що пролюбив своє щастя 1-1.5-2 роки тому, і потім думати нахера ті краківські 40 метрів за 200євро)
Жизнь в эмиграции - боль ) но есть неназванный филантроп который как хобби повозит вас по всей Анталии и даже в миграционку завезет ))) хотя... нет его в Анталии, Зальцбург пока консультирует )
Уявляєте, як пані stm випаде в осад, якщо дізнається, що вдень 26 січня ми з вами зустрінемося за філіжанкою кави в Кракові… На першому поверсі готеля «Рolonia» - в ресторації. Не надовго - я далі поїду на Катовиці… Там є одна халепа: і Ви, і я - жонаті чоловіки. Їй це буде не до вподоби…
akurt написав: Уявляєте, як пані stm випаде в осад, якщо дізнається, що вдень 26 січня ми з вами зустрінемося за філіжанкою кави в Кракові… На першому поверсі готеля «Рolonia» - в ресторації. Не надовго - я далі поїду на Катовиці… Там є одна халепа: і Ви, і я - жонаті чоловіки. Їй це буде не до вподоби…
Мы сейчас обсуждаем какие-то особые встречи ненадолго в отеле двух женатых мужчин? )))
akurt написав:Тю на вас: я не в Анталії, дуже дуже далеко від Анталії з грудня 2023… Якщо десь перехватите грошей, можемо зустрітися в кінці січня в Бад-Хофгастайн.
На неделе каток Ривер мол, если успеете. Лыжи не надо, коньки прокатные в стоимости ) у меня сейчас развлечения не дороже 500грн, иначе донаты просядут. Нищеброд я
дубарь однако. ладно, вместо акурта я приду. я люблю капучино, но горячий и без сахара
Наступний огляд нерухомості за кордоном - 16 січня. Будуть підсумки інвестицій в нерухомість Туреччини за весь 2023 рік. Сьогодні говорив з рієлторами: фіксують певне пожвавлення на ринку нерухомості Анталії але без пропозицій «хороших» цін. Реальні угоди відбуваються да ціною орієнтовно 100 000$ за квартири 1+1 в пристойних мікрорайонах. Тобто: попит почав зʼявлятися, покупці є, але високі ціни платити не готові. Рієлтори фіксують збільшення цін на ринку нерухомості Преміум-класу. Навели приклад: в ЖК SunIsBlue (перша лінія, всі квартири з видом на море) ціна Продавця 1 000 000€, комісійні рієлтора 5%. Ціна на продаж 1 050 000€. https://antalyamoydom.com.tr/ru/property/30752
Востаннє редагувалось akurt в Суб 13 січ, 2024 06:43, всього редагувалось 1 раз.
stm написав:На неделе каток Ривер мол, если успеете. Лыжи не надо, коньки прокатные в стоимости ) у меня сейчас развлечения не дороже 500грн, иначе донаты просядут. Нищеброд я
дубарь однако. ладно, вместо акурта я приду. я люблю капучино, но горячий и без сахара
Катаюся в Космо (на 500 грн. можна відкатати 45 хвилин, обпитися кавою та з'їсти щось до кави). Люблю Мокко. Каву п'ю виключно 100% Arabiсa (найбільше подобається Колумбійська арабіка) і ніякої Робусти. Без цукру. Нє ніщєброд. Надзвичайно вибаглива:)
akurt написав:Для stm. Так, саме цей номер над входом мій улюблений. Я саме цей номер памʼятаю, коли ще був не жонатий.
Были мы как-то в Хусте на замках. Так вот, подруги на завтраке сообщили, что салат за 13 лет после их посещения со школьных времён нисколько не поменялся, тот же вкус и ингредиенты. После, мы его называли салат "13 лет совершенства". gonchik74 несказанно повезло, номер посовершеннее салата )))