Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Игорь Алексеевич написав:У нас есть отделения привата, когда после заказа практически всегда есть синие. А есть отделения, там по рылу кассира сразу видно, что синие идут на лево. Постоянно только мотлох у неё. Пошла она в отпуск и месяц там были только синие.
Может и есть, где синие. Но я несколько в ноябре-декабре прошлого года перебрал - везде одна и та же картина. А за полгода-год до того в них же выдавали исключительно синий. Кассиры те же.
Plt написав:Зарплата официальная с этим проблем нет на карте денег не было. Думаю ну дам данные разблочат а потом как деньги будут не заблочат ли
Если есть постоянная работа и з/п последние 3..5 лет хорошая (под 50К), то просто получите в Дие Довідки ОК-5 і по Доходу, нашкрябайте маленькую пояснительную чо делали с теми 50К и отправляйте банку... Може они подумают и предложат вам нашару еще и ВИП-статус
Игорь Алексеевич написав:У нас есть отделения привата, когда после заказа практически всегда есть синие. А есть отделения, там по рылу кассира сразу видно, что синие идут на лево. Постоянно только мотлох у неё. Пошла она в отпуск и месяц там были только синие.
Может и есть, где синие. Но я несколько в ноябре-декабре прошлого года перебрал - везде одна и та же картина. А за полгода-год до того в них же выдавали исключительно синий. Кассиры те же.
Ну такоє, в січні в перших числах, в приватє по замовленю забрав синіми. А от січневу пайку, забирав два дні назад, в касі на замовлення були сині, але я не замовляв тому видали якісним 2006, курс на сдачу в той день був абсолютно однаковим.
Хто вирішив скупляти по 38 у п'ятницю? Коли будуть продавати по 38,50? Декілька років тому люди сперечалися щодо курсу біткоіна, вже переходимо на дрібязок по кишенях рахувати)
vitaliiangel написав:я ж и говорю надо скупиться на дне
тю... на дне. Ну ОК. На какой цифре дно сейчас? На прошлой неделе в четверг-пятницу казалось: дно!, межбанк от 38 вверх отскакивал. Оказалось, показалось
дно это когда 2-3 дня не растёт и не падает. А лучше неделю. имхо январское дно будет в районе 37,70-38,0 а февральское может и того ниже.
sens Я бачив відео коли вони підкупляли працівника ДБР так у них на столі лежали кучи баксів, судячи з фарби там були і сині і білі https://tvoemisto.tv/news/lvivskyy_post ... 59034.html якщо таке дозволено тут викладувати
vitaliiangel Не діяла у нас ринкова економіка, фінанси, інвестиції і не діятиме. НІКОЛИ!!! Тому все що робиться це навіть не хаотично. Броунівському руху є пояснення, фінансовій стратегії нашого кабміну, НБУ, Мінфіна і прочія не буде ніколи! Тому живемо по принципу РАНДОМА (лотерея, розіграш)