Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
lara_08 написав:У ПУМБа есть банкоматы с кешином или терминалы принимающие наличные в зонах 24/7 ? Что-то нигде такого не видела, терминалы эти только внутри отделений наверное стоят.
Спрашивал у поддержки сказали нет банкоматов кешин, терминал в зоне 24/7 есть, но нужна карта чтобы дверь открыть туда.
Спрашивали у поддержки тоже. Сначала они сказали, что в зонах 24/7 есть терминалы самообслуживания, но когда привели конкретный пример где этот терминал был не в зоне 24/7 , а в отделении, пошли на попятную ответив, что нужно самим проверить по каждому адресу. В любую зону 24/7 нужно заходить с картой(любого банка кстати), но похоже у ПУМБа терминалы только в закрытых отделениях, а не в зоне 24/7.
В Райфе дверь в зону 24/7 открыта круглосуточно, в Сенс тоже, неоднократно проверял сам. В отделении возле меня Пумба терминал находится именно в зоне 24/7 но дверь закрыта когда отделение не работает, обласной центр, не Киев.
Howl написав:Підтримка цього банку відстій. Тому краще вивести кредитку в нуль.
Так і є. Шалено обіцяли розібратися за 3 дні, нарешті "здулися" до 30 днів. За оті 3 дні, що я сподівався на диво, вже встигли приблизно 40грн. відсотків нарахувати, які спишуться в останній день місяця, тому загасив кредитку в 0, та підкинув власних для списання отих відсотків. Нажаль, регулярка, комуналь та інш. в поточному місяці без Рудого
Що це за історія про кейс, коли БУМБа знає дані власника картки іншого банку? Як відбувається цей злив та чим регламентований?
Ну от я кидаю на моно по номеру карти, і пумба якимсь чином бачить ПІБ отримувача.
Я таке, бачив, коли штовхав з моно на Ломбард, але тоді не було часу розбиратися. Хотілося б, щоб хтось описав цю магію з технічного та правового боку.
PUMB Шановний представник банку, підкажіть де на сайті можна побачити актуальний перелік карток, які беруть участь у програмі Mastercard Більше? Річ у тому, що цією інформацією не володіють навіть працівники банку у відділеннях, а інформація на сайті програми вже застаріла. В мене була іменна кредитна картка Всеможу platinum. По програмі справно нараховувались золоті бали. Прийшов у відділення її переоформити у зв'яку з закінченням терміну дії. Співробітник банку щось там робила "магічне" на смартфоні й сказала, що таки картки вже недоступні для замовлення. Запропонувала оформити іменну Всеможу Gold World. Запитав стосовно участі в програмі та які бали будуть нараховуватися. Відповіла, що аналогічно зі старою. Вчора я отримав картку та зареєстрував в програмі Mastercard Більше. Мене "привітали" срібними балами. По суті картка не відрізняється від будь-якої неіменної включно з віртуальними.
lara_08 написав:У ПУМБа есть банкоматы с кешином или терминалы принимающие наличные в зонах 24/7 ? Что-то нигде такого не видела, терминалы эти только внутри отделений наверное стоят.
Спрашивал у поддержки сказали нет банкоматов кешин, терминал в зоне 24/7 есть, но нужна карта чтобы дверь открыть туда.
І теж набрехали, які і в Сенсі)) Судячи зі статистичної звітності по картковій інфраструктурі, що публікується НБУ ПУМБа має 4 депозитних банкомати із 505-и. А от де вони, це вже треба уточняти, але десь вони явно є. ПС. Файлик статистики дам, якщо треба кому
І теж набрехали, які і в Сенсі)) Судячи зі статистичної звітності по картковій інфраструктурі, що публікується НБУ ПУМБа має 4 депозитних банкомати із 505-и. А от де вони, це вже треба уточняти, але десь вони явно є. ПС. Файлик статистики дам, якщо треба кому
ну в сенсі з цим чітко ) в кожному відділенні є кеш іни, принаймні в мене в місті )