Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
arkavs написав:Сверху над лимитом строчка "минимальный платеж". Тапните - покажет информацию о льготном периоде
Над лімітом жодних строк не має, під є бігуча стрічка про яку я писав. Я вніс всі платежі, як я рахую, але банк жодним чином мені це не підтверджує прибравши будь яку інформацію. Що до оновлення мінімальний платіж був внесений досить давно, а основне погашення вчора.
Якщо тої строки немає, то напевно глюк апки. В мене іноді теж буває.
Вітаю! Питання про Банку-буде Банка,люди будуть скидувати гроші по посиланню.В яких випадках Моно може заблокувати картку чи що може йому не сподобатись?
mann написав:Вітаю! Питання про Банку-буде Банка,люди будуть скидувати гроші по посиланню.В яких випадках Моно може заблокувати картку чи що може йому не сподобатись?
Скидувати гроші на що? Це перше питання яке задасть вам моно. Взагалі з цими банками коли на них надходять гроші від різних людей це прямий шлях до попадалова.
mann написав:Вітаю! Питання про Банку-буде Банка,люди будуть скидувати гроші по посиланню.В яких випадках Моно може заблокувати картку чи що може йому не сподобатись?
Скидувати гроші на що? Це перше питання яке задасть вам моно. Взагалі з цими банками коли на них надходять гроші від різних людей це прямий шлях до попадалова.
В 9 етажці потрібен капітальний ремонт опалення. Щоб не ходити по кожній квартирі-хочу зробити Банку для такої потреби. Тому і питаю,як на це буде реагувати Моно-гроші чужі і не бажано щоб банк заблокував. Але ж в інтернеті багато збирають на ЗСУ і як там,не блокують рахунки? Чи важливо як називають Банку?
mann написав:Але ж в інтернеті багато збирають на ЗСУ і як там,не блокують рахунки? Чи важливо як називають Банку?
Ну так на ЗСУ собирают же наверняка не "аби хто". Более чем уверен что банк по таким "банкам" обязательно запрашивает и регистрацию "сборщика" как волонтера и "страницу" где описано кто, на что и как собирает... Потому такое и не блокируют. А открой банку под видом сбора на ЗСУ какой-то просто "продавец травы" - думаю долго такая "банка" не просуществует
В 9 етажці потрібен капітальний ремонт опалення. Щоб не ходити по кожній квартирі-хочу зробити Банку для такої потреби. Тому і питаю,як на це буде реагувати Моно-гроші чужі і не бажано щоб банк заблокував. Але ж в інтернеті багато збирають на ЗСУ і як там,не блокують рахунки? Чи важливо як називають Банку?
Для таких цілей є ОСББ а не банка, банку це точно не сподобається.
З точки зору закону гроші що прийдуть на вашу банку (не благодійну) не від родичів оподатковуються. Це той випадок коли краще зібрати гроші кешем. Моно полюбляє блокувати рахунки і будете потім довго з ними тягатися щоб розблокували рахунок.
У мене у родича дитина ходить на тренування.За тренування здають гроші одній людині потім вона передає за всіх.Спочатку вони скидалися на картку.Мене це трохи дивувало.Заблокують же.Але мовчав.Не моя справа.Зараз все ок, наполегливо просять налом.)) Порозумнішали.Точніше життя навчило вже.Мамочка в декреті яка збирала ці кошти була дуже рада спілкуватися з банком)
Банкой чи на картку звичайно зручніше.Але будьте готові виправдовуватися.