Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
flysoulfly написав:Покажет ли аппка МСС торговой точки при попытке оплаты картой White с нулевым остатком
Так, в застосунку має відображатись МСС код, навіть по неуспішним операціям. Додатково можете написати нам в приватні, чи в чат з застосунку ми все перевіримо😊 Я в застосунку по собі перевірила, то в мене відображається по неуспішній оплаті МСС) Ваша фея-помічниця, Оля🧚♀️
WallNutPen написав:Только тот факт что это кредитка ещё не факт что вам нальют лимита.
Я на днях выгоду открыл - лимит ноль
Вы же по выдаче депозита не_синими_долларами с ними пререкались?...
Та ладно, у меня тоже ноль, хотя за цвет купюр ни разу не наезжал (впрочем, было грех жаловаться). Даже прошёл анкетирование, раз звали. Поотвечал на интимные вопросы вплоть до "Знаете ли вы учреждение "Инвестиционная компания Украина"?" и девочка исчезла с концами. Ни лимита, ни REDа.
moveton написав:Та ладно, у меня тоже ноль, хотя за цвет купюр ни разу не наезжал (впрочем, было грех жаловаться). Даже прошёл анкетирование, раз звали. Поотвечал на интимные вопросы вплоть до "Знаете ли вы учреждение "Инвестиционная компания Украина"?" и девочка исчезла с концами. Ни лимита, ни REDа.
Кстати, глянул сегодня в приложение: а там в Выгоде лимит таки 0, но в настройках карты появилась возможность поставить до 150к. И в продуктах нарисовался цифровой RED, но с потенциальным лимитом уже только 100к. ХЗ почему разница, но некоторая заинтересованность в кредитовании у Сени стала видна.
lel написав:Як сьогодні СЕПи ходять? Майже 5 годин чекаю. На тій неділі в те саме місце- 15 хв. Понеділок? Чи залежить від суми?
Теж відправив сьогодні в пів другого на Ізю, досі немає, вчора для тесту туди ж відправив, то прийшли гроші сьогодні вранці. На Моно Сеп в суботу залітав десь не більше ніж за годину, відправляв кілька разів. Десь о 19 прийшов переказ, точніше не скажу, бо і в Ізі чомусь ще немає зарахування в історії операцій, хоча сума вже є.
Востаннє редагувалось mogicanin1986 в Пон 29 січ, 2024 20:46, всього редагувалось 1 раз.