|
monobank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Суб 27 січ, 2024 20:10
siem4020 в різних банках, а чому б ні, якщо хочете декілька в моно -ні.
-
melkh
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 87 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 27 січ, 2024 20:42
подскажите, какие на сегодня есть способы перевыпуска по сроку?
-
siem4020
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 29 січ, 2024 10:24
arkavs написав:Попробуйте ещё переключиться на другой старый/новый интерфейс
Сьогодні підтримка моно вирішила відповісти на моє звернення відносно відображення пільгового періоду. Дійсно, пояснивши мені як перейти на старий інтерфейс проблема вирішилась, але в новому над балансом карти мені немає що натискати, там не має напису/ кнопки " немає мінімального платежу" . У мене стоїть бета версія.
-
pavyak
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 30 січ, 2024 20:05
Попробуйте ещё чуть вниз протянуть экран. Может сверху эта строка и появится. Не влазит типа по вертикали...
-
arkavs
-
-
- Подякував: 865 раз.
- Подякували: 57 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 лют, 2024 14:42
Панове, колись тут читав, що можно заплатити податки с кредитки без комісії? 1. В кабінеті на сайті ДПС? (комісія Лікпея, наче 1%)? 2. СЕПнути з кредитки? Декларацію вже подав. Перший раз платив мізерну суму з ФОПовського рахунку, зараз не хватає коштів. P.S. З дебетки, маю надію, що буде безкоштовний СЕП.
-
lel
-
-
- Подякував: 1106 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 лют, 2024 15:24
lel написав:Панове, колись тут читав, що можно заплатити податки с кредитки без комісії? 1. В кабінеті на сайті ДПС? (комісія Лікпея, наче 1%)? 2. СЕПнути з кредитки? Декларацію вже подав. Перший раз платив мізерну суму з ФОПовського рахунку, зараз не хватає коштів. P.S. З дебетки, маю надію, що буде безкоштовний СЕП.
Да все верно. Я платил именно в аппке Мони по СЭП с кредитки в прошлом году тот налоговый долг который возник после подачи декларации за 2022 год по алкиной акции "прощения 80/20". И все было и без комиса, и в грейсе. Так когда выберете платеж по айбану и введете счет - оно начнет вам давать выбор нужных реквизитов для соответствующих налогов. И в принципе Моня комис итоговый пишет перед самой оплатой - у меня было 0
-
WallNutPen
-
-
- Подякував: 41 раз.
- Подякували: 440 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 08 лют, 2024 04:13
Подскажите, пожалуйста, имеет ли виртуальная евровая карта от Моно обычные реквизиты (16-значный номер, дату действия, cvv-код), чтобы ею расплатиться он-лайн там, где требуются такие реквизиты. Можно ли пополнять эту карту через Sepa с зарубежной карты? Спасибо.
-
Oльga1
-
-
- Подякував: 140 раз.
- Подякували: 57 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 08 лют, 2024 07:58
Oльga1 написав:Подскажите, пожалуйста, имеет ли виртуальная евровая карта от Моно обычные реквизиты (16-значный номер, дату действия, cvv-код), чтобы ею расплатиться он-лайн там, где требуются такие реквизиты. Можно ли пополнять эту карту через Sepa с зарубежной карты? Спасибо.
Имеет. Можно.
-
WallNutPen
-
-
- Подякував: 41 раз.
- Подякували: 440 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 09 лют, 2024 16:23
Oльga1 написав:Подскажите, пожалуйста, имеет ли виртуальная евровая карта от Моно обычные реквизиты (16-значный номер, дату действия, cvv-код), чтобы ею расплатиться он-лайн там, где требуются такие реквизиты. Можно ли пополнять эту карту через Sepa с зарубежной карты? Спасибо.
Все можна, в мене і в сина жодної фізичної картки моно. Все працює, ну окрім зняття готівки, не бачив живого банкомата з нфс.
-
PUnder
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 185 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 09 лют, 2024 23:44
Відкривав собі невелике депо в Моно, закинув власні кошти з іншого банку кількома Сепами (більше 10), дооформив депо і забув. Через пів години прилітає блок картки і меседж в Телеграм що помічені нетипові операції і через це ми заблокували ваш рахунок. Для розблокування використовуйте відео чат або підпишіть згенеровану заяву в Дії. Пішов 2им шляхом, в заяві 3 пункти: кошти мої, я свідомо сам ними розпоряджався і шось там ще третє. Підписав, через 5 хв. розблокували Білу картку. Дивно, дало провести всі операції, а тоді вже локає. Відправник коштів-я, отримувач-я, депо-моє. Доведіть що це були ви…
-
andriy_z
-
-
- Подякував: 38 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
|