Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 67666767676867696770 ... 14491>
Повідомлення Додано: Сер 14 лют, 2024 12:31

BIGor написав:
  Banderlog написав:в нас вже обмежених виставляють на позиції. Один з дуже поганим зором буркав , що його не можно через зір. Він рафінований ботанік був тут на блатній посаді і зара попав в розрахунок крупнокаліберного кулемету.
То той хто формує в нас внутрішні резерви , йому сказав.
Мені твого зору нахєр не надо . Мені надо щоб ти в тепляк одсвічував.
Вогонь будуть вести по тобі і ти прикриєш собою нормальних пацанів .
Хочеш роби хоч якусь корисну роботу відносно здалеку,
хочеш посадим ближче там нічого не треба робити лиш ждати.

Наша пропаганда каже, що ЗСУ м'ясними штурмами не займаються. І взагалі по виділеному видно "висококультурність" керівного складу.

Это не "мясные штурмы" и не ""висококультурність" керівного складу". Просто объективная реальность войны. Практически неизбежная.
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 14 лют, 2024 12:38

ЛАД написав:
  BIGor написав:
  Banderlog написав:в нас вже обмежених виставляють на позиції. Один з дуже поганим зором буркав , що його не можно через зір. Він рафінований ботанік був тут на блатній посаді і зара попав в розрахунок крупнокаліберного кулемету.
То той хто формує в нас внутрішні резерви , йому сказав.
Мені твого зору нахєр не надо . Мені надо щоб ти в тепляк одсвічував.
Вогонь будуть вести по тобі і ти прикриєш собою нормальних пацанів .
Хочеш роби хоч якусь корисну роботу відносно здалеку,
хочеш посадим ближче там нічого не треба робити лиш ждати.

Наша пропаганда каже, що ЗСУ м'ясними штурмами не займаються. І взагалі по виділеному видно "висококультурність" керівного складу.

Это не "мясные штурмы" и не ""висококультурність" керівного складу". Просто объективная реальность войны. Практически неизбежная.

Бачу іншу реальність: 200 тисяч на нулі, поки не зітруться і сліпі, і горбаті. І 800 тисяч охороняють кордон з білорус'ю у Житомірський області. Об'єктивна реальність. Нєізбєжная
Востаннє редагувалось whois2010 в Сер 14 лют, 2024 12:41, всього редагувалось 1 раз.
whois2010

Подякував: 21 раз.
Подякували: 83 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Сер 14 лют, 2024 12:40

vitaliiangel написав:
  Vadim_ написав:А шо тут розуміти ,
пан отец-командир підрозділу ЗСУ поділив підлеглих йому солдатів на хароших і поганих , поганих змушує бути "живцем" для орків , вони його бачать(одсвічує) в тепловізор і розстрілюють як мішень у тирі...
это объясняет почему при численности ВСУ ~1млн на нуле постоянный некомплект, и почему с ТЦК отправляют служить не на гранцу с рб, а прямо в авдеевский окоп.

Это ничего не объясняет.
А некомплект на нуле...
А как Вы представляете себе войну? Даже в тылу есть погибшие при обстрелах. При этом Вас удивляет "некомплект на нуле" при тяжёлых боях? Или Вы думаете, что там солдаты с двух сторон фронта друг другу бумажные самолётики запускают?
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 14 лют, 2024 12:42

whois2010 написав:
  ЛАД написав:..........

Бачу іншу реальність: 200 тисяч на нулі, поки не зітруться і сліпі, і горбаті. І 800 тисяч охороняють кордон з білорус'ю у Житомірський області. Об'єктивна реальність. Нєізбєжная

Это совершенно разные вопросы и не надо их смешивать.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 14 лют, 2024 12:46

ЛАД написав:
  whois2010 написав:
  ЛАД написав:..........

Подарую вам нове слово: ротація
whois2010

Подякував: 21 раз.
Подякували: 83 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Сер 14 лют, 2024 12:55

Re: Напад росії і білорусі на Україну

За словами російських джерел, Путін через посередників, у тому числі через арабських партнерів Москви на Близькому Сході, надсилав сигнали Вашингтону, що він готовий розглянути питання про припинення вогню в Україні. Путін пропонував заморозити конфлікт на чинних лініях і не бажав поступатися жодною українською територією, контрольованою росією.

“Контакти з американцями закінчилися нічим”, – повідомило російське джерело, обізнане з переговорами наприкінці 2023-го – на початку 2024 року.

Інше російське джерело, знайоме з цими контактами, розповіло, що американці через посередників заявили Москві, що не обговорюватимуть можливе припинення вогню без участі України, і тому контакти закінчилися невдачею.

https://antiraid.com.ua/news/reaktsiia- ... v-ukraini/

Тут багато хто голосив, що фюрер не погодиться на рпв, поки ми не віддамо йому повністю Херсонську, Запоріжську області, розбооєння чи ще щось подібне.
Сподіваюсь, що рпв без додаткових умов буде досягнутий ще цього року, а виборці не забудуть спитати у Зеленського, за що загинули додаткові десятки тисяч людей і втрачені території з осені 2023. :evil:
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 лют, 2024 12:59

ЛАД написав:По диаграмме Вики трудно оценивать, поэтому её и не привёл.
Посмотрите, пожалуйста, предыдущий мой пост, на который Вы сейчас ответили. Я там дописал и привёл ссылки.
По первой ссылке можете почитать и о мощности зарядов.
И Вы сосредоточились на количестве зарядов, но задумайтесь и о желании/нежелании напасть. Я там задал вопрос.
Могу повторить.
Если так уж не собирались нападать, то зачем даже 10-кратное преимущество в количестве ядерных зарядов (даже в 1965 в 5 раз)?

P.s. Ещё интересная заметка https://www.bbc.com/russian/other-news-49496797.
Но ладно, на эту тему написано очень много. И более авторитетными (хотя менее "раскрученными" у нас) людьми, чем Марк Солонин.

Може тому, щоб у супротивника не було навіть думки про напад+скоріш за все не мали точних данних про потужності союзу. Пам'ятаєте Хрущовське: "у нас ракети виготовляють на конвеєрі як ковбасу!"
Але все це здогадки. А факт те, шо можливість знищити СРСР на протязі десь 15 років була, і нею не скористалися. Якби у Гітлера, Сталіна, Кіма чи Мао були такі можливості, я навіть боюся припускати наслідки.
drevlyanin

Подякував: 514 раз.
Подякували: 519 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 лют, 2024 13:46

drevlyanin написав:
  ЛАД написав:По диаграмме Вики трудно оценивать, поэтому её и не привёл.
Посмотрите, пожалуйста, предыдущий мой пост, на который Вы сейчас ответили. Я там дописал и привёл ссылки.
По первой ссылке можете почитать и о мощности зарядов.
И Вы сосредоточились на количестве зарядов, но задумайтесь и о желании/нежелании напасть. Я там задал вопрос.
Могу повторить.
Если так уж не собирались нападать, то зачем даже 10-кратное преимущество в количестве ядерных зарядов (даже в 1965 в 5 раз)?

P.s. Ещё интересная заметка https://www.bbc.com/russian/other-news-49496797.
Но ладно, на эту тему написано очень много. И более авторитетными (хотя менее "раскрученными" у нас) людьми, чем Марк Солонин.

Може тому, щоб у супротивника не було навіть думки про напад+скоріш за все не мали точних данних про потужності союзу. Пам'ятаєте Хрущовське: "у нас ракети виготовляють на конвеєрі як ковбасу!"
Але все це здогадки. А факт те, шо можливість знищити СРСР на протязі десь 15 років була, і нею не скористалися. Якби у Гітлера, Сталіна, Кіма чи Мао були такі можливості, я навіть боюся припускати наслідки.

"на протязі десь 15 років" не было.
Видимо Вы из-за недостатка времени не прочитали даже те 2 или 3 ссылки. которые я приводил.
И Вы очень плохого мнения о западных разведках.
А "ракети виготовляти на конвеєрі як ковбасу!" начали уже в 60-е. Так же, как и ЯЗ.
И если нет намерений нападать, то нет и смысла в 10-кратном преимуществе в количестве ядерных зарядов.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 14 лют, 2024 13:53

whois2010 написав:
  ЛАД написав:
  whois2010 написав:------------------
ЛАД
..........
------------------

Подарую вам нове слово: ротація

Спасибо за подарок!
Но, вообще-то, я это слово знаю и уже писал об этом. Причём последний раз совсем недавно - то ли вчера, то ли позавчера.
Искать для Вас не буду, хотите, поищите сами.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 14 лют, 2024 13:55

lapay написав:..............
Сподіваюсь, що рпв без додаткових умов буде досягнутий ще цього року, а виборці не забудуть спитати у Зеленського, за що загинули додаткові десятки тисяч людей і втрачені території з осені 2023. :evil:

И много "втрачених територій з осені 2023"?
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 67666767676867696770 ... 14491>
Форум:
+ Додати
    тему