Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Sense Bank Феї та лорди! О 16.28 поповнював депозит з Хамелеона у СуперСенсі. Гроші з карти списалися, а на депозит не поступили. ГЛ пояснила це тим, що з 16 до 16.31 були технічні проблеми, і я потрапив під чергову роздачу. Обіцяла розібратися до 19.00, але, мабуть, знову "щось пішло не так" (с). Заявка 1-44157772305. Прошу Вашої феєричної допомоги.
AlexTk написав:Феї та лорди! О 16.28 поповнював депозит з Хамелеона у СуперСенсі. Гроші з карти списалися, а на депозит не поступили. ГЛ пояснила це тим, що з 16 до 16.31 були технічні проблеми, і я потрапив під чергову роздачу. Обіцяла розібратися до 19.00, але, мабуть, знову "щось пішло не так" (с). Заявка 1-44157772305. Прошу Вашої феєричної допомоги.
Фея та Лорд сьогодні вже відпочивають, тому допомагати буду вам я - Володимир 💙 Зараз перегляну звернення та ситуацію по картці, після аналізу повернусь до вас 🙌 З повагою, Володимир 💎
AlexTk написав:О 16.28 поповнював депозит з Хамелеона у СуперСенсі. Гроші з карти списалися, а на депозит не поступили. ГЛ пояснила це тим, що з 16 до 16.31 були технічні проблеми, і я потрапив під чергову роздачу
mogicanin1986 написав:Фея та лорди! На яких умовах в банку клієнту призначається персональний менеджер? І як можна взнати чи він є чи немає?
Персональний менеджер надається клієнтам певних сегментів обслуговування. У нашому банку різноманітні критерії до сегментації клієнтів і надання персонального менеджера. Наприклад, це може бути наявність певної суми депозиту, або активне користування преміальними банківськими картами. Ми клієнтоорієнтований банк, налаштований на довгострокову співпрацю і критерії можуть бути скориговані в індивідуальному порядку для кожного клієнта. Більш детально ознайомитись з цим форматом обслуговування можна на нашому сайті за посиланням: https://sensebank.ua/personalnij-servis Стосовно вашого сегменту та наявності закріпленого за вами персонального менеджера - вже біжу до вас у приватні повідомлення, аби уточнити дані та переглянути інформацію. Ваш друг та помічник, Володимир 💎
mogicanin1986 написав:Феї та лорди! На яких умовах в банку клієнту призначається персональний менеджер? І як можна взнати чи він є чи немає?
Там не розбереш. Я ніщеброд в Сенсі, але під час останнього візиту до відділення отримав персонального. Прікол у тому, що це відділення я відвідав другий раз у житті і чи потраплю в нього ще раз невідомо.