|
Криптовалюта, ринок криптовалют |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Сер 28 лют, 2024 13:59
Я зараз розумію що вони мене тупо пограбували - ссадили з потягу за дні до початку великого бул рану. І я не здивуюсь якщо вони тупо викупили мою позицію, бо навіть попередження не було (я ж міг крипту вивести якщо вони рахунок мені зібрались закривати). Рідкісні пдрси.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 28 лют, 2024 16:25
Шановні форумчани, запрошуємо поділитись думками в коментарях під новиною👇Як і на що можна обміняти крипту в УкраїніЩо для вас криптовалюта зараз? Сумнівний інструмент накопичення, чи вже перевірений та звичний? Можливо, ви вже використовуєте її для щоденних потреб? Поділіться своїми думками і досвідом.
-
Модератор
-
- Модератор Форуму
-
- Подякував: 75 раз.
- Подякували: 436 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 28 лют, 2024 16:38
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 499 раз.
- Подякували: 1290 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
1
1
10
Додано: Сер 28 лют, 2024 16:57
чик написав:astiпривыкаешь, для меня это уже как игра. чего переживать ? всё равно будет выше и можно подумать спекулируя валютой с овгз не ошибаетесь и не нервничаете...
Нервничаю, конечно, но не в перманентном режиме. Вот мне упало сегодня утром 150k купона и я решаю, что мне делать, толи ещё бумаг докупить, толи ещё подождать пока доллар опуститься и купить его, но в любом случае уровень риска здесь на порядок ниже))
-
asti
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 759 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 28 лют, 2024 16:58
І в мене, до речі, десь на початку лютого, коли я сказав: а може крипту купити, знайома чхнула... Ех...! 🫠🫠🫠
-
asti
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 28 лют, 2024 18:08
airmax78 написав:Я зараз розумію що вони мене тупо пограбували - ссадили з потягу за дні до початку великого бул рану. І я не здивуюсь якщо вони тупо викупили мою позицію, бо навіть попередження не було (я ж міг крипту вивести якщо вони рахунок мені зібрались закривати). Рідкісні пдрси.
Не знаю, хто там у вас пдрси, але, наприклад, у Кропі лише одна контора серйозно займається криптою, я вже цікавився як відбувається процес купівлі/продажу - ти пишеш їм у телеграмі, тобі дають адресу гаманця, ти переводиш туди монети і отримуєш код по якому в їх обмінці забираєш гроші. Ну, коли ринок зростає і більше беруть то добре - внести гроші завжди можна. А що буде як начнуть масовано зливати - я не впевнений, що ця контора з офісом у Дніпрі зможе знайти стільки готівки щоби розрахуватися з людьми. Це для мене теж стримуючий фактор. Тим більше що зараз особливо не поїздиш по країні))
-
asti
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 28 лют, 2024 18:47
биток 61к только начинается разгон
-
Олежан
-
-
- Подякував: 23 раз.
- Подякували: 140 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 28 лют, 2024 18:54
asti написав: airmax78 написав:Я зараз розумію що вони мене тупо пограбували - ссадили з потягу за дні до початку великого бул рану. І я не здивуюсь якщо вони тупо викупили мою позицію, бо навіть попередження не було (я ж міг крипту вивести якщо вони рахунок мені зібрались закривати). Рідкісні пдрси.
Не знаю, хто там у вас пдрси, але, наприклад, у Кропі лише одна контора серйозно займається криптою, я вже цікавився як відбувається процес купівлі/продажу - ти пишеш їм у телеграмі, тобі дають адресу гаманця, ти переводиш туди монети і отримуєш код по якому в їх обмінці забираєш гроші. Ну, коли ринок зростає і більше беруть то добре - внести гроші завжди можна. А що буде як начнуть масовано зливати - я не впевнений, що ця контора з офісом у Дніпрі зможе знайти стільки готівки щоби розрахуватися з людьми. Це для мене теж стримуючий фактор. Тим більше що зараз особливо не поїздиш по країні))
Не надо оно вам. Карусель - наше все. Вы тут постите для того чтобы вас уговаривали ? Решил что крипта - скам, много подводных камней - так тому и быть. Нафига писать каждый день ? Для примера. Я с корешем бухаю на лавке возле подъезда каждое утро. Ты - свидетель Иегова, выходишь к церковь каждый день и проходя мимо нас в своем пиджачке со школьного выпускного, говоришь что бухать плохо. Ну ты серьезно думаешь, что авторитет в наших глазах ? Мы радуемся жизни, а ты ее проживаешь. Не думал, сколько за сегодня недозаработал находясь не в крипте ? Вот только за сегодня
-
Игорь
-
-
- Подякував: 6314 раз.
- Подякували: 1448 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
3
Додано: Сер 28 лют, 2024 19:40
Вы знаете, я буквально вчера общался с одной из банковских работниц и она, когда речь зашла о биткоине, с сияющим гордостью и самодовольством взглядом заявила: а я тоже купила в том году БИТКОИНОВ на Бинансе! На уточняющий вопрос: сколько? с не меньшим самодовольством заявила - на 100 долларов! Это я к чему, а к тому, что даже если бы я в неё (крипту) и вошёл то максимум на пару-тройку тысяч и соответственно говорить о том сколько я недозаработал...
-
asti
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 28 лют, 2024 19:55
asti кто такая банковская работница ? Человек который заслуживает вашего внимания ? Вы намного умнее ее и ей подобных, судя по фотографии рабочего дня.
-
Игорь
-
-
- Подякував: 6314 раз.
- Подякували: 1448 раз.
-
-
Профіль
-
-
2