Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
барабашов написав:Соответственно сейчас эти метры продают не Кушниры и Микитаси, а Реусы, додавившие лошков в конце 22 года под рёв генераторов нотариусов.
Я поки що, нічого нікому не продаю. Я сам планую жити в тому, що я купив. А щодо "лошков", то ще рано робити оцінки тому, що війна, нажаль триває.
думаєте новий закон про мобілізацію добавить ціну м2? те що ціни не впали, так тому що валютні резерви НБУ виросли за два роки, але в борг
Перепродажі нерухомості, це не мій бізнес. Але коли я поліпшую житлові умови, то намагаюся робити це як мінімум не в збиток. Щодо цін, то на мій погляд все на поверхні, після девальвації ринок КРЖН просяде. На скільки, буде залежати від багатьох факторів, які на зараз не відомі. Новий закон про мобілізацію, не вплине на ціни. Всі, хто хотів, вже вирішив свої питання.
flyman написав:Зайшов на м2 бомбер глянути кавалірки на продаж в обл. центрі ЗУ. Якийсь аномальний ріст оголошень з демпінгом. КРЖН приготуватися.
Не факт. Мой арендатор возвращается в Украину после двух лет жизни в Португалии. Уезжала из Харькова, туда возвращаться некуда.
Тобто особисто ви орендаря не бачили?
Спочатку сдаються квартири без рил, а вже потім орендарі дивляться варіанти з рилами. Чому так, навіть не знаю
Парень снимал для своей девушки, или возможно будущей девушки. Его то видел и показывал квартиру ему. Вот сейчас едем отдать микроволновку и познакомимся с самой жилицой.
UA написав:Спочатку сдаються квартири без рил, а вже потім орендарі дивляться варіанти з рилами. Чому так, навіть не знаю
Парень снимал для своей девушки, или возможно будущей девушки. Его то видел и показывал квартиру ему. Вот сейчас едем отдать микроволновку и познакомимся с самой жилицой.