|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 02 бер, 2024 21:29
flyman написав:може перейдете в профільну тему або заведете нову "оренда нерухомості для домашніх улюбленців"?
Да ладно Флай, вы же уже практически лендлорд, готовьтесь правильно реагировать на арендаторов с домашними животными.
-
hume
-
-
- Подякував: 944 раз.
- Подякували: 1890 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 02 бер, 2024 21:35
kingkongovets написав:ще одна реальна угода: 1к, 40 м2, 14й поверх, «з ремонтом і всім необхідним»(с) в жк Яскравий 67000$, 9 днів пошуку
ремонт і все необхідне десь 25 000 потягнуло?
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2340 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Суб 02 бер, 2024 21:43
1315 доларів середня київська ціна в новобудовах? Якась тупа маніпуляція.
-
UA
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Суб 02 бер, 2024 21:47
UA написав:1315 доларів середня київська ціна в новобудовах? Якась тупа маніпуляція.
Бомбер пише 45750 грн, ще нижче
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 02 бер, 2024 22:07
kingkongovets написав:hume написав:Кошки с самого начала проявляют интерес к интересующим их мягким вещам, вероятность того,что они изучат наполнитель дивана 50/50. Я сам не любитель зверья, но эта порода кошек достойна внимания, даже мяч приносят как собаки, но требуют много внимания.
На пенсии завёл бы собаку, нравится малинуа, но это должен быть дом.
я кошатник з дитинства, навіть не пригадаю скільки в мене їх за життя було) були і собаки, а коли жив у власному будинку мав їх навіть дві - алабай у дворі + чау в будинку + кіт) тому дуже дивують розповіді, що коти нічого не деруть, але можливо це тому що всіх своїх котів я кішок я знаходив на вулиці і породистих серед них не було) до речі найгірші спогади про папугу - років 20 тому друзі подарували мені олександрита (нікому категорично не раджу!) який розібрав власну клітку, почав літати по будинку з другим світлом, вхопив мій золотий годинник і впустив його з рівня другого поверха на підлогу а ще він постійно орав як потерпілий поки на клітку щось не накинеш і зовсім не міг розмовляти переконаний, що собака має жити виключно в будинку, якщо це дійсно справжня собака, а не генетичний уродець, який не може сам себе захистити зи: до речі рік тому дуже посварився з донькою, коли заборонив їй здавати приміщення під ветлікарню з пет салоном краси та готелем для перетримки тварин, коли орендарів не можна було знайти днем з вогнем цікава ваша думка чи правильно я зробив?
В мене є квартири з ремонтом спеціально для орендарів з собаками. Привабливим ці ремонти назвати важко, але поряд з будинками є великі зелені зони. А є квартири де не беру з тваринами, навіть коли пропонують підвищений прайс. З кішками не беру взагалі. Є жк де за справляння нужди собакою орендаря на газоні, мені як власники прийде штраф. Відеофіксація в жк на рівні. Поведінка тварин в новому помешканні складно передбачити. Після вет. лікарні звичайно треба буде робити ремонт, з заміною стяжки.
Востаннє редагувалось UA в Суб 02 бер, 2024 22:11, всього редагувалось 1 раз.
-
UA
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Суб 02 бер, 2024 22:10
UA написав: kingkongovets написав:ще одна реальна угода: 1к, 40 м2, 14й поверх, «з ремонтом і всім необхідним»(с) в жк Яскравий 67000$, 9 днів пошуку
ремонт і все необхідне десь 25 000 потягнуло?
взагалі без руля, це все тупо osint хз скільки зараз коштують ці «бомж-ремонти»(с), за що купив за те і продав
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2728 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 02 бер, 2024 22:11
UA написав: kingkongovets написав:hume написав:Кошки с самого начала проявляют интерес к интересующим их мягким вещам, вероятность того,что они изучат наполнитель дивана 50/50. Я сам не любитель зверья, но эта порода кошек достойна внимания, даже мяч приносят как собаки, но требуют много внимания.
На пенсии завёл бы собаку, нравится малинуа, но это должен быть дом.
я кошатник з дитинства, навіть не пригадаю скільки в мене їх за життя було) були і собаки, а коли жив у власному будинку мав їх навіть дві - алабай у дворі + чау в будинку + кіт) тому дуже дивують розповіді, що коти нічого не деруть, але можливо це тому що всіх своїх котів я кішок я знаходив на вулиці і породистих серед них не було) до речі найгірші спогади про папугу - років 20 тому друзі подарували мені олександрита (нікому категорично не раджу!) який розібрав власну клітку, почав літати по будинку з другим світлом, вхопив мій золотий годинник і впустив його з рівня другого поверха на підлогу а ще він постійно орав як потерпілий поки на клітку щось не накинеш і зовсім не міг розмовляти переконаний, що собака має жити виключно в будинку, якщо це дійсно справжня собака, а не генетичний уродець, який не може сам себе захистити зи: до речі рік тому дуже посварився з донькою, коли заборонив їй здавати приміщення під ветлікарню з пет салоном краси та готелем для перетримки тварин, коли орендарів не можна було знайти днем з вогнем цікава ваша думка чи правильно я зробив?
В мене є квартири з ремонтом спеціально для орендарів з собаками. Привабливим ці ремонти назвати важко, але поряд з будинками є великі зелені зони. А є квартири де не беру з тваринами, навіть коли пропонують підвищений прайс. З кішками не беру взагалі. Поведінка тварин в новому помешканні складно передбачити. Після вет. лікарні звичайно треба буде робити ремонт, з заміною стяжки.
дякую за професійну думку
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2728 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 02 бер, 2024 22:45
Запомнился Будапешт многочисленными огороженными площадками для собак. На днях в ярграде наблюдаю диалог соседа из окна и женщины с двумя псами на газоне, в конце которого женщина ретировалась, а мужик продолжал орать, что "травонёт лошадей".
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 403 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 403 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 02 бер, 2024 23:02
hume написав: flyman написав:може перейдете в профільну тему або заведете нову "оренда нерухомості для домашніх улюбленців"?
Да ладно Флай, вы же уже практически лендлорд, готовьтесь правильно реагировать на арендаторов с домашними животными.
я тему https://forum.finance.ua/topic134280.html теж почитую
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2846 раз.
-
-
Профіль
-
-