Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1166711668116691167011671 ... 12397>
Повідомлення Додано: Вів 12 бер, 2024 10:22

Міжнародне рейтингове агентство S&P Global Ratings знизило довгостроковий суверенний кредитний рейтинг і рейтинг емітента в іноземній валюті України з «CCC» до «CC». Прогноз нового рейтингу «негативний». Ми вважаємо практично безсумнівним, що Україна оголосить дефолт за своїми зовнішніми комерційними зобов’язаннями», — заявили в агентстві.

Щось мені здається що ціни квартир в доларах не зростуть, а як би навпаки.... :roll:
Slon_Nosov

Подякував: 1083 раз.
Подякували: 717 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 12 бер, 2024 12:43

cherchiltank написав:
  vitaliiangel написав:
  cherchiltank написав:А чим відрізняється ж центральний в ірпені і жк центральний 2? Який з них краще?
это разные жк в разных районах города. я писал про этот
https://lun.ua/uk/%D0%B6%D0%BA-%D1%86%D ... 1%96%D1%82

Так який краще. Тих що будуються? - жк центральний преміум(я так поняв що він в центрі Ірпеня) чи центральний 2 (біля парку)?

Ви для себе чи з якою метою?
Центральний 2 монолітний з міжквартирними стінами з піноблоків - як для мене це величезний мінус. Поруч виїзд на Київ, Центральний парк (маленький для всього того району). Підземний паркінг. Інфраструктура добре розвинена, є все, що потрібно. Район вважається дуже хорошим. Там здається останній будинок вже здали чи ось-ось. Під оренду як гарячі пиріжки.

Центральний Преміум з повнотілої червоної цегли, міжквартирні стіни стартують від 38 см. Поки що з інфраструктурою не дуже, але тимчасово. Відкрито пункт Епіцентру і днями відкривається Розетка. До виїзду на Київ ще пхатися і пхатися. До центру 10 хв пішки. Розташований між двома парками - Правика і Дубки. З парковкою біда, але є підземний паркінг. Прибудинкова маленька. Типу гуляйте в парках. Перший будинок активно заселяється. Другий здають в 4 кварталі. Вже є квартири під оренду - виставляють однушки по 13-14 тис.

І там і там - дахові котельні, тобто будуть фіксовані цілорічні платежі окрім плати за спожите тепло. Гаряча вода від бойлера. Є стяжка і штукатурка (окрім санвузлів), батареї, тепла підлога, протипожежна сигналізація від забудовника. В плануваннях переважають квартири з кухнями-вітальнями. Балконів немає.

УК досить жорстка. Для прикладу, є штрафи за трубки кондиціонерів, з яких капає на відливи сусідам. Треба ставити диссіпатор або виводити в каналью. Днями мали відключати боржників за тепло. Підключення взад платне. Тобто панькатися ніхто з порушниками особливо не буде.
Natt

Подякував: 620 раз.
Подякували: 515 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 12 бер, 2024 15:29

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

дві сьогоднішні новини зі світу реальних угод:

3к 120м з ремонтом на високому поверсі в жк Аристократ за 360к$

1к на першому поверсі хруща «за 15 хв до метро Дорогожичі»в стані “легка косметика» за 38200
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2726 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 12 бер, 2024 15:32

kingkongovets написав:3к 120м з ремонтом на високому поверсі в жк Аристократ за 360к$

хворі люди
Олежан

Подякував: 23 раз.
Подякували: 140 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 12 бер, 2024 15:35

Есть получается хоть у кого то 4 кирпича лишних и нет страха перед тем, что нетрезвеющая СА заселит в спальню со скрытыми плинтусами взвод бурятов.
Или там ремонт попроще чем в пресловутой двухе 85м в ТТ в стиле "нарковамп"?
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 361 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 12 бер, 2024 15:44

Natt написав:
УК досить жорстка. Для прикладу, є штрафи за трубки кондиціонерів, з яких капає на відливи сусідам. Треба ставити диссіпатор або виводити в каналью.

Не знаєте, як працює механізм стягнення таких штафів? І наскільки штрафи будь-які саме з боку УК, законні?
whois2010

Подякував: 21 раз.
Подякували: 83 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Вів 12 бер, 2024 15:45

Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

барабашов написав:Есть получается хоть у кого то 4 кирпича лишних и нет страха перед тем, что нетрезвеющая СА заселит в спальню со скрытыми плинтусами взвод бурятов.
Или там ремонт попроще чем в пресловутой двухе 85м в ТТ в стиле "нарковамп"?
по комерції угоди йдуть в набагато більших бюджетах, реусов з готівкою вистачає
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2726 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 12 бер, 2024 16:01

kingkongovets написав:дві сьогоднішні новини зі світу реальних угод:

3к 120м з ремонтом на високому поверсі в жк Аристократ за 360к$

Я вже бачу як хтось нервово у відні ломає олівець навпіл))

Бачу по одному цікавому мені комплексу, що зниклі з продажу 2 останні пропозиції, однуха з під оренди в трохи покоцаному стані за 60 000 42 квадрата і 3-ха під 100 кв. за трохи космічні для цієї місцевості 200 кіло грошей, невже продані, чи по якимось іншім причинам їх немає, але вони не доступні.
Ще рік назад було близько 10-ка пропозицій без дублів, а зараз 0, дивно, але виходить що в новобудовах ще комусь цікава нерухомість...
somilitark

Подякував: 706 раз.
Подякували: 3859 раз.

Профіль

5
5
Повідомлення Додано: Вів 12 бер, 2024 16:17

whois2010 написав:
  Natt написав:
УК досить жорстка. Для прикладу, є штрафи за трубки кондиціонерів, з яких капає на відливи сусідам. Треба ставити диссіпатор або виводити в каналью.

Не знаєте, як працює механізм стягнення таких штафів? І наскільки штрафи будь-які саме з боку УК, законні?

Кожен власник підписував правила проживання і користування майном, де це було прописано, і суми штрафів за кожне порушення, тобто погоджувався з цим. Також є певні норми закону, які регламентують правила користування спільним майном, найчастіше згадується Ст. 150 КУпАП. Як реально стягуватиметься штраф я не знаю, знаю, що був випадок, коли кілька квартир по стояку оплачували штраф за забиту будівельними сумішами трубу.
P.S. Реально мені теж дуже цікаво, як будуть штрафувати порушників. Бо мені імпонує практика, коли порушуєш закон і ведеш себе як мудак - отримуєш штраф.
Natt

Подякував: 620 раз.
Подякували: 515 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 12 бер, 2024 16:31

Natt написав:
  whois2010 написав:
  Natt написав:

Кожен власник підписував правила проживання і користування майном, де це було прописано, і суми штрафів за кожне порушення, тобто погоджувався з цим. Також є певні норми закону, які регламентують правила користування спільним майном, найчастіше згадується Ст. 150 КУпАП. Як реально стягуватиметься штраф я не знаю, знаю, що був випадок, коли кілька квартир по стояку оплачували штраф за забиту будівельними сумішами трубу.
P.S. Реально мені теж дуже цікаво, як будуть штрафувати порушників. Бо мені імпонує практика, коли порушуєш закон і ведеш себе як мудак - отримуєш штраф.

Справа в тому, що в реальному житті у УК майже нема важелів впливу на мешканців, під чим би там мешканці не підписувалися. Всі "штрафи" швидше за все судом будуть визнані як нікчємні.
По статях КУпАП рішення можуть виносити державні органи або їх посадові особи, УК це не доступно.
Звісно, УК може обиграти це додатковим рахунком за якісь виконані роботи, як у випадку з чисткою забитої цементом труби, але мешканець так само може відмовитися від сплати цієї нав'язаної йому послуги.
whois2010

Подякував: 21 раз.
Подякували: 83 раз.

Профіль

1
2
  #<1 ... 1166711668116691167011671 ... 12397>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему