ПУМБ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 509510511512513 ... 669>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

ПУМБ 3.3 5 78
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
13%
10
2- Погане. Некомпетентне.
18%
14
3- Задовільне. Хотілося б краще.
17%
13
4- Добре. Як і повинно бути.
31%
24
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
22%
17
Всього голосів : 78
Повідомлення Додано: П'ят 15 бер, 2024 18:05

olmyb в Укргаз не ходіть - там картки і без конверта і без листка.... привозять прямо з фабрики так.
KVV

Подякував: 68 раз.
Подякували: 183 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 15 бер, 2024 18:20

KVV написав:olmyb в Укргаз не ходіть - там картки і без конверта і без листка.... привозять прямо з фабрики так.

Дякую за пораду. Ще в 2022 році отримав там картки, можливо й голі, не звернув тоді увагу, не надавав значення, відкривав там свій перший конверт-депо. Я ними більше й не користуюсь. Осінню на цій гілці форуму начитався про закордонні списання коштів з карток ПУМБу, звідси з'явилось і хвилювання.
olmyb

Подякував: 120 раз.
Подякували: 40 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 15 бер, 2024 19:11

olmyb написав:Отримував всекарту платінум, два рази просив працівницю, перший - віддати конверт з картою, "сам розберуся", другий, коли вона таки його розрізала і дістала лист, "дайте листок, я сам", "ні він Вам не треба", вона таки сама відділила карту з мимовільним поглядом на зворотню сторону карти, і віддала мені. Розумію, що це параноя, але ж не можу виключити мізерну ймовірність запам'ятовування CVV. Промовчав, але вже розумію, за такого надлишкового сервісу однією з основних ця карта для мене не стане.

Та да, щось вона дивно перестаралася.Конверти зазвичай клієнту віддають і він сам відкриває.Ну якщо просить відкрити тоді так.Чи просто відкривають, але коли клієнт каже що сам розбереться ніколи такого не було щоб відмовляли.

Таке,... може параноя і вона так працює,....а може і ні :)

Доречі щось пригадується саме у ПУМБи були якісь неодиничні несанкціоновані списання декілька років тому(чи не так давно, не пам'ятаю точно).
посетитель

Подякував: 5 раз.
Подякували: 227 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 17 бер, 2024 17:04

Коллеги, а банк включает в льготный период абсолютно все покупки по "Все можу" (без "онлайн")? И т.н. квази-кеш?
На сайте перечня исключений не нахожу, а поддержка в чате пишет, что абсолютно все покупки, независимо от мсс, входят в льготный...
la9

Подякував: 544 раз.
Подякували: 91 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 17 бер, 2024 17:39

la9
Вітаємо! Операції квазі-кеш прирівнюються до операцій зняття готівки/переказу коштів, тому пільгового періоду по "ВСЕМОЖУ" не буде.
PUMB
Представник банку

Подякував: 797 раз.
Подякували: 218 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 17 бер, 2024 17:41

olmyb написав:Отримував всекарту платінум, два рази просив працівницю, перший - віддати конверт з картою, "сам розберуся", другий, коли вона таки його розрізала і дістала лист, "дайте листок, я сам", "ні він Вам не треба", вона таки сама відділила карту з мимовільним поглядом на зворотню сторону карти, і віддала мені. Розумію, що це параноя, але ж не можу виключити мізерну ймовірність запам'ятовування CVV. Промовчав, але вже розумію, за такого надлишкового сервісу однією з основних ця карта для мене не стане.

Вітаємо! Ми бажаємо детальніше розібратися у ситуації і написали Вам у приватні повідомлення для уточнення деталей щодо Вашого візиту до відділення.
PUMB
Представник банку

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 17 бер, 2024 17:50

PUMB написав:la9
Вітаємо! Операції квазі-кеш прирівнюються до операцій зняття готівки/переказу коштів, тому пільгового періоду по "ВСЕМОЖУ" не буде.

Чи є десь перелік кодів мсс-виключень?
la9

Подякував: 544 раз.
Подякували: 91 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 17 бер, 2024 18:26

la9 Пільговий період по "ВСЕМОЖУ" діє лише на покупки в магазині, інтернеті та операції в ПУМБ Online (оплата комунальних послуг, поповнення мобільного телефону). Транскордонні операції або квазі-кеш відносяться до переказу коштів.
PUMB
Представник банку

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 17 бер, 2024 18:41

PUMB Добрий день.1 июля 2023 г.Делала два платежа по домофону.Деньги по какой-то причине не дошли.уже скоро пол года,как постоянно ображаюсь в поддержку.Банк присилает постоянно отписки,что я во всем виновата.Что я отвечаю за все платежі.Я даже звонила в тот банк в которий бил отправлен платеж,но его тоже не нашли.Мне сказали,что я должна обращаться в банк оправитель.Помогите пожалуйста.Ви последняя надежда.Спасибо.
Вадимка

Подякував: 1 раз.
Подякували: 38 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 17 бер, 2024 19:20

Вадимка Вітаємо! Ми написали Вам у приватні повідомлення для уточнення деталей.
PUMB
Представник банку

Профіль

#<1 ... 509510511512513 ... 669>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість