Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 872873874875876 ... 1099>
Сообщение Добавлено: Ср 20 мар, 2024 19:08

Gastarbaiter писал(а):
  gonchik74 писал(а):На рахунок «забудовник може рухатись». Буквально вранці був в офісі інтер-буду. Говорили про те, чому не починають обʼєкти на Клінах, де мають багато землі і великий попит. Відповіли, що влада поставила такі умови щодо розвитку інфраструктури, що будувати немає сенсу. Тобто щоб мати профіт, треба зводити 5-7-9 поверхів, а не три-чотири, як зазначено в проекті. Мовляв, якщо ціна так ростиме, як зараз, то восени ще раз перерахуємо)))

Погана влада не дає побудувати ще кілька сотень квартир в кінці вже запаркованої з обох боків вузенької вулички? Ай-яй-яй!
До речі, у мене А4 дуже чутно було, поки не побудували ще один ЖК.

Так всі ж ліниві, у сусідів по ЖК бачу по два-три авто на сім'ю. Трамваєм ж ліньки їхати.

От недавно мені один девелопер присилав 3к кв. 1 млн + 2 паркомісця облігаторні по 50 тис. Поляки дуже люблять авто, одна з найбільших автомобілізацій в світі.
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1554 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Ср 20 мар, 2024 19:14

Gastarbaiter писал(а):
  gonchik74 писал(а):На рахунок «забудовник може рухатись». Буквально вранці був в офісі інтер-буду. Говорили про те, чому не починають обʼєкти на Клінах, де мають багато землі і великий попит. Відповіли, що влада поставила такі умови щодо розвитку інфраструктури, що будувати немає сенсу. Тобто щоб мати профіт, треба зводити 5-7-9 поверхів, а не три-чотири, як зазначено в проекті. Мовляв, якщо ціна так ростиме, як зараз, то восени ще раз перерахуємо)))

Погана влада не дає побудувати ще кілька сотень квартир в кінці вже запаркованої з обох боків вузенької вулички? Ай-яй-яй!
До речі, у мене А4 дуже чутно було, поки не побудували ще один ЖК.

Мають додати третій пас в обидва боки і екрани. Це стосовно а4. А щодо інфраструктури , то там мова про вулиці з двома смугами в кожен бік, ронда і все решта. Три девелопери в низькому старті вже купу років. Вимоги влади лише збільшуються.
gonchik74

С нами с: 28.01.15
Благодарил (а): 15 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 20 мар, 2024 19:29

BIGor писал(а):у сусідів по ЖК бачу по два-три авто на сім'ю. Трамваєм ж ліньки їхати.

От недавно мені один девелопер присилав 3к кв. 1 млн + 2 паркомісця облігаторні по 50 тис. Поляки дуже люблять авто, одна з найбільших автомобілізацій в світі.

Є норми по паркомісцям, інакше не можуть побудувати (тут все ж таки не Київ). Інше питання, що ці паркомісця багато де викуповували як інвестицію, а потім мешканці, які не хочуть башляти по 250-300 злотих на місяць за оренду чи купувати від спекулів за 2Х ціну, паркуються усюди, де тільки влізуть.
Авто у певних районах є необхідністю (у конкретно Вашому може бути навпаки). У моїй околиці автобуси їздять напівпорожні, пускати їх частіше - марнотратство. Але й чекати на автобус іноді по 30-60 хвилин теж не годиться. У мене дорога до офісу займає десь 40-45 хвилин що на авто, що на ГТ. Витрати на паливо аналогічні ціні квитка. То навіщо мерзнути/мокнути на зупинках? А, наприклад, на Кроводжі авто тільки б заважало - у неділю кружляв десь хвилин 20, поки місце знайшов. Хоч там для мешканців є ще окремі парковки, може не так все й погано.
Gastarbaiter

С нами с: 26.02.18
Благодарил (а): 713 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 20 мар, 2024 19:37

gonchik74 писал(а):Мають додати третій пас в обидва боки і екрани. Це стосовно а4.

Та воно й так настільки голосне, що не розумію, як люди влітку живуть, у кого вікна на луки виходять. Хіба що вікна взагалі не відчиняти. У мене вікна на іншу сторону і будинок вглибині, і то раніше трохи чутно було. Зараз новий ЖК є "екраном" - повна тиша.
Gastarbaiter

Сообщение Добавлено: Ср 20 мар, 2024 20:22

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

кому треба мапа шумового забруднення - тримайте: https://miip.geomalopolska.pl/imap/#gpmap=gp13
BIGor

2
2
Сообщение Добавлено: Ср 20 мар, 2024 23:25

BIGor писал(а):
  Бетон писал(а):
  Бетон писал(а):прирост цен на недвижимость стран в 22 стран европы (кроме франции и британии) за 2022 год выросли на 15..30 процентов. Польша +14%, венгрия +15. в австрии цена м2 достигла 5 тыщ евро.
Польша - большой потенциал роста
Бетон, який потенціал росту, якщо ціни і так 5 тис євро? Як в Австрії.

Середня 2000 євро. А це з.п.

Ви ж писали, що 5000 Євро в Австрії.

я про польшу.
В польщі повинен бути потенціал, судячи наприклад з цін на нерухомість в австрії.
взагалі це загальноєвропейська тенденція.
Україну тільки жалко. могла б бути така чудова країна на переломі двох цивілізацій - орків і западного музею, який ускладнює життя. можна б було побудувати фінансовий рай і в симбіозі з недрами - був би другий Сингапур
Бетон

С нами с: 17.12.22
Благодарил (а): 227 раз.

6
3
2
Сообщение Добавлено: Чт 21 мар, 2024 00:30

gonchik74 писал(а):
  stm писал(а):Рост будет в Румынии.

Можна розлогіше? Будь ласка.

1) экспортная большая стройка дорог - параллельные Польше поставки товаров.
2) наибольшая база НАТО - безопасность на которую вливают много денег.
2 структурных проекта подряд.
Но! После игры в физику на соседней ветке. Не доверяйте мне. Ибо...
Сестра разговор:
- Сегодня практиковала чешский.
- О! Рассказывай!!!
- Сижу на скамейке, никого не трогаю, твоя племяшка мирно спит, я работаю. Подходит Бомж. Заводит разговор: "ты украинка?". "да!". "ну, понятно, что ты вообще умеешь кроме как растить детей..."
- ... (смех), ну ты не совсем бесполезна, радуйся )))
- да, заметила что бомжи и алкаши довольно быстро переходят на физику или астрофизику...

Почему, я просто почитала разгоревшийся спор о притяжении которое излучает Детройт на Землю

К чему я, моя сестра хоть на практике только детей растить умеет, а я вообще теоретик... бесполезна...)))
ИМХО: параллельные пути денег именно Польше очень интересны с теоретической точки зрения той, кто даже детей даже не растит )))
Я ж правильно понимаю, что отвечаю CEO которого уволили и он без особых проблем сразу нашёл контракт на те же деньги и бонусы или даже большие в более крупной или равной по объему компании? :)
stm

С нами с: 04.03.15
Благодарил (а): 73 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 21 мар, 2024 08:25

Бетон писал(а):
  BIGor писал(а):
  Бетон писал(а):Середня 2000 євро. А це з.п.

Ви ж писали, що 5000 Євро в Австрії.

я про польшу.
В польщі повинен бути потенціал, судячи наприклад з цін на нерухомість в австрії.
взагалі це загальноєвропейська тенденція.

Так де Ви побачили 2000 Євро середню по Польщі?

Що я знаю, найбільші ЗП в Кракові/Варшаві - біля 9500-10000зл до податкув. Після податків 6500-7000 - тобто у найбільших містах середня на руки - 1600 Євро/міс.
А нерухомість зараз проста квартира з ремонтом на окраїні спокійно коштує 20 000/м2 - 4600 євро/м2

Ну хз, де там потенціал для росту...
BIGor

2
2
Сообщение Добавлено: Чт 21 мар, 2024 10:37

BIGor писал(а):Що я знаю, найбільші ЗП в Кракові/Варшаві - біля 9500-10000зл до податкув. Після податків 6500-7000 - тобто у найбільших містах середня на руки - 1600 Євро/міс.
А нерухомість зараз проста квартира з ремонтом на окраїні спокійно коштує 20 000/м2 - 4600 євро/м2

Ну хз, де там потенціал для росту...

Від чого, на Вашу думку, залежить ціна на нерухомість?
Gastarbaiter

Сообщение Добавлено: Чт 21 мар, 2024 10:50

Оце пару днів тому вбивав у пошук "ІТ вакансії у Кракові" - тепер постійно висвічується реклама від різних компаній про пошук працівників. Яка криза? Де криза?
Gastarbaiter

#<1 ... 872873874875876 ... 1099>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор