|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 21 бер, 2024 23:00
Дюрі-бачі написав: Shaman написав:зазвичай подушка безпеки - це 3-6 місяців.
Повних витрат, які включають як платежі по всіх кредитах, так і кошти на проживання, лікування та інші витрати...
відпустку на Мальдіви, витрати на утримання гвинтокрила та яхти... 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 1628 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: П'ят 22 бер, 2024 01:04
Дюрі-бачі написав: rjkz написав:Желательно не вылазить за 30% лимита. Но они доступны в полном объеме.
А якщо вилізти, то кредитний рейтинг понизять і ліміти поріжуть? Це як спідометр, на якому є 300 км/год, але ти на них можеш тільки дивитися...
Вряд-ли срежут, скорее увеличат, но на скор повлияет. Можно по-другому делать - тратить много, но частями и часто гасить. Тогда скор не упадет, а банк поднимет лимит. И у меня и у жены лимит поднялся именно после такого "поведения".
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8653 раз.
- Подякували: 5449 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
7
Додано: П'ят 22 бер, 2024 01:12
nekefer написав: rjkz написав: nekefer написав:да, кредит замена рабства, феодала и товарища комиссара одновременно никто так не принуждает к труду как кредит
Вы живете в другой реальности, когда пользование кредитом=своих денег нет. Тут не так. Никто в здравом уме не таскает с собой чемодан денег (дебеткард). Носят секьюритизированные чужие деньги (кредитка), с которыми если что-то случится - это проблемы банка. Если при расчете онлайн, исчезнут деньги - это проблемы банка. И это ничего не стоит в льготный период (до 55 дней) и еще и приносит кэшбек.
кредит - это долг заемщик долженочень трудно объяснять почему человек должен работать, в наше время люди не голодают, не мерзнут, в основном. Очень многим этого достаточно и очень сложно их заставить работать больше и эффективнее. В итоге, если в стране мало кредитов и нет диктатуры то никто никому ничего не должен. как их заставить работать? В разные периоды человечества должны были родине, феодалу или просто по воле бога. Это не очень хорошо работало. кредит это не просто деньги не зря, например, сказали - не берите в долг у МВФ и мафии и еще хотите заставить сотрудников работать лучше чужими руками? дайте им кредит, назовите бенефитом "для лучших", или профинансируйте им льготную ставку по банковскому кредиту (т.е. банк дает под 10%, 8 платите вы, а 2% остается работник), пусть пашут  без вас они кредит не вытянут, их банк уничтожит
Я ни цента еще не заплатил за пользование кредиткой. Банк мне за открытие кредитки заплатил 200 долларов бонуса. И каждый месяц я получаю кэшбек. Это кошелек с чужими деньгами, которые если украдут, то украдут не у меня. До сиз пор не понял в чем подвох. Столько лет уже пользую и так и эдак. Не, приходят оферы на другие типы кредиток от этого-же банка, где надо платить то за то то за это. Я только не пойму нафига мне другой кусочек пластика, если у меня есть тот, за который платить не надо. В разных ситуациях кредит может быть и добром и злом. Порой одновременно.
-
rjkz
-
-
-
-
Профіль
-
-
9
5
7
Додано: П'ят 22 бер, 2024 01:24
Shaman написав: rjkz написав: Дюрі-бачі написав:akurt а ліміти реальні чи тільки для того, щоб радувати очі кількістю 0. Тобто власник може піти й закупитися на всі 100k чи зняти готівку? Чи при використанні поріжуть ліміт, як частороблять в Україні?
Желательно не вылазить за 30% лимита. Но они доступны в полном объеме.
звідки цифра 30%? це десь прописано? так каже менеджер банку? такі традиції?
Такой алгоритм. Так сказал менеджер банка Чейз (самый крупный и надежный банк США) при оформлении заявки на кредитку. Так-же в интерфейсе аккаунта есть раздел credit journey там написано credit usage less than 30% is good.
-
rjkz
-
-
-
-
Профіль
-
-
9
5
7
Додано: П'ят 22 бер, 2024 01:45
Дюрі-бачі написав: akurt написав:Якщо скласти рейтинг застосування слів на цій гілці, то мабуть на першому місці будуть слова «рабство» та «кредитне рабство». Підозрюю, що десь з тим зустрічалися чи зустрічаються.
Так і є. В моєму розумінні кредитне рабство - це стан, коли для людини навіть короткочасна (3-6 місяців) втрата роботи / джерела доходів спричинює неможливість виплати кредитів, або забезпечення базових потреб (житла, їжі, ...) Тобто для життя потрібно постійно працювати, не можна взяти паузу...
Думаете, у большинства это не так?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5346 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 22 бер, 2024 09:24
Еміграція, заробітчанство
New’s from Canada
Вчора відбулося майже остаточне вселення та наповнення нової квартири наших переселенців в місті Едмонтон (столиця провінції Альберта). Мені хотілося моїм респондентам після того, як я передивився відео квартири на момент вселення, та його облаштування, написати «Ну, нарешті в нормальних умовах жити будете»… Потім подумав, що це буде образа: в принципі 12 останніх років прожили в 3-к квартирі, подарованій батьками на весілля. І все не так вже й погано було: 100 кв.м, третій поверх, балкон, лоджія…
Ну ось, цитати з Канади, які трохи дозволять зрозуміти мешканців іншого боку Земноі кулі, які приймають переселенців з України.
- Вчора ввечері з католицької асоціації, Канадська дівчина привезла новий матрац, нову каву машину та чайник. Три каструлі. Мішок картоплі 3 кг, ніжок курячих та 3 кг свинячої шинки, макарон, рису вівсянки… - А зараз їздили за місто забрали ліжко, майже новий матрац. Маргарет, жінка похилого віку, віддала безкоштовно, запитала чи є подушки, я сказала «ні» - і вона дала набір нового постільного та подушку… - Я її поцілував навіть, такі вони милі… - Ми витратили лише 50 $ за доставку сьогодні, знайшли пікап, водій з України, сам тут три місяці. - Залишилося роздобути стільці стіл та диван. І купити вішалок, відро для сміття і можна жити 😄.
P.S. В мене враження, що не пропадуть. Або їм не дадуть попасти.
-
akurt
-
-
- Подякував: 3999 раз.
- Подякували: 1443 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: П'ят 22 бер, 2024 09:58
akurt написав:Еміграція, заробітчанство New’s from Canada Вчора відбулося майже остаточне вселення та наповнення нової квартири наших переселенців в місті Едмонтон (столиця провінції Альберта). Мені хотілося моїм респондентам після того, як я передивився відео квартири на момент вселення, та його облаштування, написати «Ну, нарешті в нормальних умовах жити будете»… Потім подумав, що це буде образа: в принципі 12 останніх років прожили в 3-к квартирі, подарованій батьками на весілля. І все не так вже й погано було: 100 кв.м, третій поверх, балкон, лоджія…Ну ось, цитати з Канади, які трохи дозволять зрозуміти мешканців іншого боку Земноі кулі, які приймають переселенців з України. - Вчора ввечері з католицької асоціації, Канадська дівчина привезла новий матрац, нову каву машину та чайник. Три каструлі. Мішок картоплі 3 кг, ніжок курячих та 3 кг свинячої шинки, макарон, рису вівсянки…- А зараз їздили за місто забрали ліжко, майже новий матрац. Маргарет, жінка похилого віку, віддала безкоштовно, запитала чи є подушки, я сказала «ні» - і вона дала набір нового постільного та подушку… - Я її поцілував навіть, такі вони милі… - Ми витратили лише 50 $ за доставку сьогодні, знайшли пікап, водій з України, сам тут три місяці. - Залишилося роздобути стільці стіл та диван. І купити вішалок, відро для сміття і можна жити 😄. P.S. В мене враження, що не пропадуть. Або їм не дадуть попасти.
Пане Акурт, якось не вяжуться вихідні данні. Невже такі заможні люди не можуть собі дозволити 3 кг картоплі? Нащо вони беруть ту допомогу?  Напевно є люди, яким дійсно не вистачає грошей на 3 кг картоплі? Пс, доречі якраз позавчора купляв 3 кг картоплі в бедронці - вийшло 4,5 зл, тобто 3кг за 1,1 дол. США.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1452 раз.
- Подякували: 1859 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 22 бер, 2024 10:08
BIGor написав:Пане Акурт, якось не вяжуться вихідні данні. Невже такі заможні люди не можуть собі дозволити 3 кг картоплі? Нащо вони беруть ту допомогу?  Напевно є люди, яким дійсно не вистачає грошей на 3 кг картоплі? Пс, доречі якраз позавчора купляв 3 кг картоплі в бедронці - вийшло 4,5 зл, тобто 3кг за 1,1 дол. США.
Ну там же написано: привезла канадська дівчина з католицької асоціації, Ви ж не пропонуєте викинути на її очах? Як тій канадській дівчині тоді поводитися наступний раз для наступної родини? Узгоджувати наперед список того, що вона хоче подарувати? А якщо висловлять бажання про червону ікру та Фуа-гра? P.S. Як я зараз подивися ціну картоплі в місті Toronto, то орієнтир ціни за пакет в 5 кіло - 9,44 CAD долари або $1,45 USD за кіло. The price of 1 kg (2 lb.) of potatoes in Edmonton is C$2.94. У Вас там в Польщі ціна дешевше, як у нас в Анталії: 19/32=0,59 USD за кіло. До речі, теж важливо: зараз в Едмонтон мінус 9, вдень мінус 3... P.P.S. Тут про США багато інформації так ось знайшов доповнення у порівнянні із США: 1 kg (2 lb.) of potatoes in other cities: In Denver, Colorado the price is 12% more expensive than in Edmonton In Seattle, Washington the price is about the same as in Edmonton In Boise, Idaho the price is 47% cheaper than in Edmonton In San Jose, California the price is 69% more expensive than in Edmonton (San Jose - Силіконова долина) In Monterrey (CA) the price is 15% more expensive than in Edmonton. Ще цікаво: Other prices in Calgary (Canada) (Примітка: Калгарі - місто в тій же провінції, де є столицею Едмонтон): The price of One-way ticket in public transport in Calgary is C$3.66 The price of 1 package of Marlboro cigarettes in Calgary is C$17The price of Short visit to private Doctor (15 minutes) in Calgary is C$87 The price of Utilities 1 month (heating, electricity, gas ...) for 1 person in 45 m2 (480 Sqft) studio in Calgary is C$167.
Востаннє редагувалось akurt в П'ят 22 бер, 2024 10:30, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
- Подякував: 3999 раз.
- Подякували: 1443 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: П'ят 22 бер, 2024 10:43
rjkz написав: Дюрі-бачі написав: rjkz написав:Желательно не вылазить за 30% лимита. Но они доступны в полном объеме.
А якщо вилізти, то кредитний рейтинг понизять і ліміти поріжуть? Це як спідометр, на якому є 300 км/год, але ти на них можеш тільки дивитися...
Вряд-ли срежут, скорее увеличат, но на скор повлияет. Можно по-другому делать - тратить много, но частями и часто гасить. Тогда скор не упадет, а банк поднимет лимит. И у меня и у жены лимит поднялся именно после такого "поведения".
Чем хуже кредитный рейтинг, тем интереснее человек (с)
-
Richi
-
-
- Подякував: 933 раз.
- Подякували: 887 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 бер, 2024 12:25
rjkz написав: nekefer написав:кредит - это долг заемщик долженочень трудно объяснять почему человек должен работать, в наше время люди не голодают, не мерзнут, в основном. Очень многим этого достаточно и очень сложно их заставить работать больше и эффективнее. В итоге, если в стране мало кредитов и нет диктатуры то никто никому ничего не должен. как их заставить работать? В разные периоды человечества должны были родине, феодалу или просто по воле бога. Это не очень хорошо работало. кредит это не просто деньги не зря, например, сказали - не берите в долг у МВФ и мафии и еще хотите заставить сотрудников работать лучше чужими руками? дайте им кредит, назовите бенефитом "для лучших", или профинансируйте им льготную ставку по банковскому кредиту (т.е. банк дает под 10%, 8 платите вы, а 2% остается работник), пусть пашут  без вас они кредит не вытянут, их банк уничтожит
Я ни цента еще не заплатил за пользование кредиткой. Банк мне за открытие кредитки заплатил 200 долларов бонуса. И каждый месяц я получаю кэшбек. Это кошелек с чужими деньгами, которые если украдут, то украдут не у меня. До сиз пор не понял в чем подвох. Столько лет уже пользую и так и эдак. Не, приходят оферы на другие типы кредиток от этого-же банка, где надо платить то за то то за это. Я только не пойму нафига мне другой кусочек пластика, если у меня есть тот, за который платить не надо. В разных ситуациях кредит может быть и добром и злом. Порой одновременно.
закон больших чисел, конкретный человек конечно может маневрировать в грейспериоде и всяких акциях, но большинство таки платят банкам и немало. А уж исходя из статистики таких плательщиков выводятся тарифы на обслуживание. В итоге залетевшие заемщики оплачивают и за себя и за других и еще на прибыль банку остается. Поэтому банку выгодно "купить" за бонус 200 дол или 50-100 грн в Украине побольше клиентов, закон больших чисел сработает и прибыль будет
-
nekefer
-
-
- Подякував: 65 раз.
- Подякували: 123 раз.
-
-
Профіль
-
-
|