Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
UA написав:Якщо в людини активів від 10 млн. доларів то нормальна покупка. Якщо це купила людина зі статком в 1-2 млн. то це якесь незріле емоційне рішення.
Може для себе? Чи, за вашою логікою, квартиру за 100 тисяч доларів можна купувати, лише маючи активи від 2 млн?
Квартиру за 100 000 можна купувати навіть маючи на руках 80 000. 20 000 позичити. Якщо сімейні обставини кажуть що так треба. А от квартиру 300 000 купувати маючи 300 000 всіх активів це якась першосортна дурість. Маючи 1 000 000, помешкання для власного проживання має коштувати максимум 250 000 - 300 000. Гроші даром не отримував, таке моє бачення фінансової дисципліни.
Цілком притомне бачення. Хоча і такі вкиди про 4.5к теж приємно читати. Одразу в своїй свідомості перетворюєшся з Буратіно на полі чудес в таланливого інвестора) А про дачі по 3-5 млн то навіть і не смішно. Таке не сильно вкладається в концепцію «жити тут і зараз». Чомусь починаєш думати про масштаб корупції в країні. Коробка за 1 млн симпатична, не спорю навіть, що туди могли стільки бабла закопати. Але судячи по зазеленілих сходах, стоїть воно в такому стані вже давно і ще довго стоятиме.
то не дачі, то будинки цілорічного проживання. там живуть виключно прокурори, судді, спецоргани. величезний папуга, який щось розповідає з клітки, коли проходиш мимо в ліс. звичайних смертних, як я зі своєю дачею за 120 куе там нема
Этот комплекс под спа технадзорил Хорошо участки здесь продаются. Дача ушла в самый разгар войны. Может ещё один дом запилить да продать тыщ за 200
Я дико извиняюсь за офтоп, но за 5 зеленых лимонов можно купить действительно хороший дом в действительно хорошем районе НЙ. Да еще и с частной охраной района помимо полиции.
Клиент_ написав:Вітаю, шановні експерти ринку нерухомості! Розглядаємо для себе двушку в АППС-люкс, в будинку 2009 року. Чи є в цій серії будинків критичні недоліки, або навпаки, переваги? Як звукоізоляція в порівнянні з типовими панельками? Дякую.
Якщо йдеться про АППС-люкс в таємному парадизі rjkz, то там недоліків немає - суцільні переваги.
Вот только не надо завидовать, а если и делать это, то молча.
Бетон написав:то не дачі, то будинки цілорічного проживання. там живуть виключно прокурори, судді, спецоргани. величезний папуга, який щось розповідає з клітки, коли проходиш мимо в ліс. звичайних смертних, як я зі своєю дачею за 120 куе там нема
В канадской деревне? У меня есть знакомый. Мелкий бизнесмен. Понтов, правда, на миллион. Еще там бывший главный комуняка страны жил.
Бетон написав:то не дачі, то будинки цілорічного проживання. там живуть виключно прокурори, судді, спецоргани. величезний папуга, який щось розповідає з клітки, коли проходиш мимо в ліс. звичайних смертних, як я зі своєю дачею за 120 куе там нема
В канадской деревне? У меня есть знакомый. Мелкий бизнесмен. Понтов, правда, на миллион. Еще там бывший главный комуняка страны жил.
канадская немного дальше внизу. В болотах. Топит её дико. А это прямо от комуниста симоненка мимо гереги
Та хоч за 100 мільйонів - проблема одна - кому воно потрібно? Хто купить? І для чого? Нерухомість за мільйон плюс передбачає відповідне середовище а не країну у війні, розбомблену генерацію та масову мобілізацію)
Ну ось проблема в тім що всі ці прокурори судді депутати та високопосадовці тихенько йдуть в ліс з України) а на будованого іми багато) хто будуть нові власники? Військові з є оселею?)