Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
UA писал(а):Якщо в людини активів від 10 млн. доларів то нормальна покупка. Якщо це купила людина зі статком в 1-2 млн. то це якесь незріле емоційне рішення.
Може для себе? Чи, за вашою логікою, квартиру за 100 тисяч доларів можна купувати, лише маючи активи від 2 млн?
Квартиру за 100 000 можна купувати навіть маючи на руках 80 000. 20 000 позичити. Якщо сімейні обставини кажуть що так треба. А от квартиру 300 000 купувати маючи 300 000 всіх активів це якась першосортна дурість. Маючи 1 000 000, помешкання для власного проживання має коштувати максимум 250 000 - 300 000. Гроші даром не отримував, таке моє бачення фінансової дисципліни.
Цілком притомне бачення. Хоча і такі вкиди про 4.5к теж приємно читати. Одразу в своїй свідомості перетворюєшся з Буратіно на полі чудес в таланливого інвестора) А про дачі по 3-5 млн то навіть і не смішно. Таке не сильно вкладається в концепцію «жити тут і зараз». Чомусь починаєш думати про масштаб корупції в країні. Коробка за 1 млн симпатична, не спорю навіть, що туди могли стільки бабла закопати. Але судячи по зазеленілих сходах, стоїть воно в такому стані вже давно і ще довго стоятиме.
то не дачі, то будинки цілорічного проживання. там живуть виключно прокурори, судді, спецоргани. величезний папуга, який щось розповідає з клітки, коли проходиш мимо в ліс. звичайних смертних, як я зі своєю дачею за 120 куе там нема
Этот комплекс под спа технадзорил Хорошо участки здесь продаются. Дача ушла в самый разгар войны. Может ещё один дом запилить да продать тыщ за 200
Я дико извиняюсь за офтоп, но за 5 зеленых лимонов можно купить действительно хороший дом в действительно хорошем районе НЙ. Да еще и с частной охраной района помимо полиции.
Даже в 3-х минутах от пляжа Атлантического океана. Вот абсолютно новый дом, только достроили всего 4 с небольшим лимона:
Вот там-же за 2 с половиной новый тоже (ремонт не на вкус венского эстетеа)
Клиент_ писал(а):Вітаю, шановні експерти ринку нерухомості! Розглядаємо для себе двушку в АППС-люкс, в будинку 2009 року. Чи є в цій серії будинків критичні недоліки, або навпаки, переваги? Як звукоізоляція в порівнянні з типовими панельками? Дякую.
Якщо йдеться про АППС-люкс в таємному парадизі rjkz, то там недоліків немає - суцільні переваги.
Вот только не надо завидовать, а если и делать это, то молча.
Бетон писал(а):то не дачі, то будинки цілорічного проживання. там живуть виключно прокурори, судді, спецоргани. величезний папуга, який щось розповідає з клітки, коли проходиш мимо в ліс. звичайних смертних, як я зі своєю дачею за 120 куе там нема
В канадской деревне? У меня есть знакомый. Мелкий бизнесмен. Понтов, правда, на миллион. Еще там бывший главный комуняка страны жил.
Бетон писал(а):то не дачі, то будинки цілорічного проживання. там живуть виключно прокурори, судді, спецоргани. величезний папуга, який щось розповідає з клітки, коли проходиш мимо в ліс. звичайних смертних, як я зі своєю дачею за 120 куе там нема
В канадской деревне? У меня есть знакомый. Мелкий бизнесмен. Понтов, правда, на миллион. Еще там бывший главный комуняка страны жил.
канадская немного дальше внизу. В болотах. Топит её дико. А это прямо от комуниста симоненка мимо гереги
Бетон писал(а):Це фактично Київ біля доту N480. Там будинків менше мільйону доларів немає. Рекомендую розібратися зі своєю головою
вот ещё соседи продают
Доречі цей маєток в минолму році купили за 2,5 млн доларів, а наступний за ним
Та хоч за 100 мільйонів - проблема одна - кому воно потрібно? Хто купить? І для чого? Нерухомість за мільйон плюс передбачає відповідне середовище а не країну у війні, розбомблену генерацію та масову мобілізацію)
Ну ось проблема в тім що всі ці прокурори судді депутати та високопосадовці тихенько йдуть в ліс з України) а на будованого іми багато) хто будуть нові власники? Військові з є оселею?)